به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان ،محسن یار محمدی دوشنبه (25 مرداد) در نشست خبری خود با اشاره به اینکه در حال حاضر صنعت توریسم محور رونق اقتصادی کشور اعلام شده است، اظهار داشت: این در حالی است که زیرساختهای مناسب برای این امر تعریف نشده و دستگاههای مختلف نیز در این زمینه هماهنگی لازم را ندارند.
وی همچنین به برخی از سنگاندازیها در حوزه توسعه گردشگری به ویژه در استان اصفهان اشاره کرد و بیان داشت: در این راستا باید توجه داشته باشیم که بر اساس قانونی اساس، بسیاری از قوانین از جمله بازرسی اصناف شامل حال صنعت گردشگری نمیشود، گفت: بر این اساس در حال حاضر بازرسان اصناف هیچگونه حق دخالتی در تاسیسات گردشگری را ندارند و این در حالی است که در این زمینه جرایم سنگینی برای تاسیسات گردشگری صادر شده و تعداد زیادی از این مراکز نیز تعطیل شدهاند.
ایجاد ساختارهای فرهنگی و فکری برای توسعه زیرساختهای گردشگری ضروری است
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان ایجاد ساختارهای فرهنگی و فکری برای توسعه زیرساختهای گردشگری و در نهایت افزایش تعداد گردشگران را مهم خواند و ابراز داشت: چنانچه قرار است صنعت گردشگری محور توسعه کشور باشد باید قوانین تمام ادارات و سازمانها نیز بر آن اساس تدوین شود.
وی با اشاره به اینکه با توجه به برنامه ششم توسعه باید میزان گردشگران کشور به پنج برابر میزان کنونی افزایش یابد، اظهار داشت: این میزان گردشگر باید در پایان برنامه 1404 کشور به 20 میلیون نفر افزایش یابد.
یارمحمدی با اشاره به اینکه طی سه سال گذشته میزان افزایش گردشگران در سطح جهان 15 درصد بوده است، افزود: این در حالی است که میزان رشد گردشگری در کشور ایران در این بازه زمانی 400 درصد افزایش داشته است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه طی 10 سال گذشته صدور مجوز برای راهندازی آژانسهای گردشگری جدید به بهانه تمام شدن سقف صدور مجوز انجام نمیشده است، افزود: این در حالی است که در قانون اساسی برای صدور مجوز سقف و تعداد مشخص نشده است چرا که با این کار از بروز خلاقیت جلوگیری کرده و افزایش رانت خواری را نیز به دنبال خواهد داشت.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان در ادامه با بیان اینکه از مهر ماه سال گذشته بررسی و صدور مجوز برای آژانسهای هواپیمایی در دستور کار قرار گرفته است، افزود: در این بازه زمانی در خواست صدور 170 مجوز انجام شد و در این راستا بررسی درخواست شهرستانها در اولویت قرار گرفت.
وی اضافه کرد: پس از بررسی و مصاحبه با متقاضیان در نهایت با 43 درخواست موافقت شد.
یارمحمدی با اشاره به اینکه در حال حاضر هیچگونه درخواست بررسی نشدهای در حوزه صدور محوز برای آژانسهای گردشگری وجود ندارد، افزود: آماده دریافت هر گونه مجوزی در حوزه راهندازی آژانسهای گردشگری هستیم و محدودیتی در این زمینه قایل نیستیم.
نظر شما