به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری کردستان؛ عبدالمحمد زاهدی، در دیدار با مدیرکل و اعضای هیئت مدیره تعاونی های کشاورزی و تولیدی اداره کل تعاون روستایی استان در محل سالن شهدای گمنام استانداری اظهار داشت: تعاون روستایی نقش مهمی در ارائه خدمت به روستاییان و ماندگاری آنها در مناطق روستایی داشته و در این راستا باید با تدوین برنامه ها و راهکارهای عملی راه را برای تقویت تعاونی های روستایی در استان مهیا کنیم.
وی افزود: یکی از نکات مهم در حمایت از تولیدات روستایی بحث بازاریابی این محصولات است که در این زمینه تعاونی های مصرف و تولیدی روستایی می تواند روند ارائه این محصولات را به بازار تسهیل کرده و به رونق تولید و اشتغال روستایی کمک کند.
زاهدی خاطر نشان کرد: توجه به بحث آموزش و ترویج در ارتقا سطح محصولات تولیدی روستایی از اهمیت فراوانی برخوردار است و بایستی تلاش کنیم تا با ارائه راهکارهای نوین و ابداع روشهای جدید در عرصه تولید و عرضه محصولات کشاورزی به تقویت این بخش بپردازیم.
استاندار کردستان خواستار استفاده کشاورزان و تولیدکنندگان روستایی از استاندارها و دانش روز علم کشاورزی در استان شد و بر لزوم ورود دانشگاهها و مراکز آموزش عالی برای تقویت دانش فنی و عملی کشاورزان و تولید کنندگان روستایی کردستان تاکید کرد.
زاهدی همچنین افزایش تعاونی های کشاورزی و روستایی در روستاهای استان را ضروری برشمرد و اذعان داشت: باید درآمد روستاییان را با حمایت از تولیدات آنها افزایش دهیم تا زمینه ماندگاری مردم در روستاها را فراهم کنیم.
وی تصریح کرد: در بحث تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی باید توجه لازم به بحث توسعه روستاها و حمایت از تولیدات روستایی برای ایجاد اشتغال پایدار صورت گیرد.
استاندار کردستان همچنین گفت: موانع و مشکلات تعاونی ها و واحدهای تولیدی روستایی در کارگروه تخصصی رفع موانع تولید استان مطرح و برای حل و فصل کردن مشکلات آنها چاره اندیشی خواهد شد.
وی با اشاره به آغاز زمان برداشت گندم در سطح استان گفت: دستگاههای اجرایی و متولی باید با برنامه ریزی میزان ظرفیت نگهداری گندم را در استان افزایش داده و گندم مازاد بر نیاز کشاورزان را انبار و ذخیره کنند.
استاندار کردستان از طرح پیشنهادی ایجاد بازارچه و فروشگاه عرصه محصولات روستایی در بازارچه مرزی باشماق مریوان حمایت و خواستار بررسی بیشتر دستگاههای اجرایی برای راه اندازی این مکان شد.
وی گفت: به دلیل اینکه روستاییان تنها در برخی فصول به کشاورزی مشغول هستند و اکثر اوقات بیکار هستند باید برای مابقی فصول سال روستاییان برنامه ریزی کرد و در زمان های بیکاری شرایط اشتغال از جمله در زمینه تولیدات صنایع دستی را با ارائه آموزش های تخصصی به آنها فراهم کرد.
نظر شما