به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، امیر مهرداد خسروی، کارشناس برنامه های صدا و سیما امروز (23 مرداد) در نشست فعالیت کانون های فرهنگی هنری مساجد یزد در مجتمع امام علی (ع) گفت: من باور دارم که مسجد برای خانواده ها باید مرجع باشد زیرا در مملکتی هستیم که فرزانه محوری در محله ها رکن بوده و فرزانه نیز ملجائی برای مردم بوده است و عموما کانون های مساجد این نقش را برعهده داشته اند.
وی افزود: خانواده ها باید این را حس داشته باشند و معتقدم که اگر برنامه خوبی داشته باشیم، مهم نیست در کدام شبکه پخش می شود بلکه باید آن برنامه را ترویج دهیم و در هر شبکه ای پخش کنیم.
این کارشناس صدا و سیما تصریح کرد: ما اگر می خواهیم مسجد را به خانواده ها پیوند دهیم باید احساس شود که نیاز خانواده ها توسط مساجد بر طرف می شود.
خسری بیان کرد: اگر بتوانیم هر کاری را بر اساس رسالت مسجد قرار دهیم این با اهمیت است و متاسفانه مسجدهای ما شبستانی شده و مسجد هم گم شده است و فقط مکانی برای نماز و مراسم های مذهبی شده است.
وی افزود: اگر می خواهیم در مسجد کاری کنیم که آنها به هم وصل شوند باید نیاز خانواده ها را بفهمیم و در راستای رسالت ذاتی مسجد به ان تعریف دهیم که این امری مهم است.
این کارشناس صدا و سیما گفت: هنر این نیست که در رسانه ها پخش کنیم بلکه هنر این است که از رسانه ها به عنوان ابزاری استفاده کنیم که در راستای فعالیت های مساجد جاذبه ایجاد کنیم.
خسروی خاطرنشان کرد: فرهنگ تخصص است و ما باید در آن واقعا متخصصانه عمل کنیم و بدانیم که در هر بخش تخصص های لازم را باید داشته باشیم و ممکن است فردی در یک حوزه ای تخصص داشته باشد اما در حوزه دیگر این تخصص به کار او نیاید.
وی ادامه داد: کار فرهنگی برای کودک و نوجوان و مرد و زن فرق می کند مسجد محلی برای هم نفسی آدم ها است.
این کارشناس صدا و سیما بیان کرد: اگر ما بپذیریم وبه سمت آن به عنوان باور عظیمت کنیم که تخصصی عمل کنیم و نگاهی حرفه ای داشته باشیم حتما موفق خواهیم شد.
خسروی خاطرنشان کرد: مسجد قرار است به من انسانی و معنای انسانی توجه کند و این خلا است و اگر بتوانیم این را رصد کنیم و برای درمان آن حرفه ای عمل کنیم شک نکنیم که مساجد ما پر می شود.
وی بیان کرد: ما به عنوان بخش متدین جامعه قرار نیست فقط متدینین را در مسجد جذب کنیم بلکه افرادی که به جهت جهل محروم از حمایت الهی است باید انها را جذب کنیم.
این مشاور حوزه خانواده ادامه داد: نقش اصلی در خانه بر عهده خانم ها است و این بدین معنا است که توجه خاص داشته باشیم و اگر بتوانیم خانم ها را با نقش مسجد در خانه آگاه کنیم ما وظیفه خود را شناخته ایم.
خسروی ادامه داد: اگر می خواهیم که جذب کنیم باید اخلاق را رعایت کنیم و بدانیم که دین، باوری است که با آمپول تزریق می شود و می توان ان را خوراک دیگران کرد بلکه باید در درون عمل کنیم.
وی افزود: سه نقش اساسی بانوان در جامعه دختری، همسری و مادری است که هر کجا این سه نقش را رعایت کنیم خسارت نخواهیم دید.
این کارشناس صدا و سیما بیان کرد: امروز رسانه ها در حال جا به جایی ارزشمند در ذهن ما هستند و بدانیم که گر مسجد نداشته باشیم باید به گزینه های دیگر فکر می کردیم و اولین داشته ما از مسجد هم نفسی است.
خسروی گفت: اگر فرد صاحب تخصص بالا در کار فرهنگی نباشد شاید به شدت منحرف شود.
وی افزود: عرصه فرهنگ، عرصه سیاست، عرصه دین سه عرصه مهم و تخصصی است و هر کسی نباید رهبری در آن را بر عهده بگیرد و بدانیم اگر بازیها را به هم بزنیم زندگی ما نیز به هم می خورد.
این کارشناس صدا و سیما گفت: همه ما نیاز به ملاک داریم و اگر واقعا دین باور باشیم همه مشکلات ما حل می شود و حتی با خواسته ما نیز در تضاد باشد باز با این وجود کنار می کشیم و دستور خدا را عمل می کنیم و مشکلات حل می شود.
خسروی گفت: وقتی به مسجد می رویم باید حالمان خوب باشد و یک فرد دینی باید شیک ترین افراد از لحاظ ظاهر و باطن باشد.
نظر شما