تجربه‌های زیستی طلاب در دوسالانه عکس تقویت شود

خبرگزاری شبستان: حسنی گفت: امروز پدیده عکس در دوره فضای مجازی و تولد شبکه‌های ارتباطی نوین، تولدی دوباره پیدا کرده است؛ به طوری که با ظهور فضای مجازی، صدها گالری همراه افراد وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، محمد  حسنی، رئیس مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم امروز (21 مرداد) در آئین اختتامیه چهارمین دوسالانه عکس حوزه (اشراق) که در سالن همایش پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد، عنوان کرد: پدیده عکس و عکاسی از زمان تولد و اختراع محل بحث و چالش فکری و نظری شد و به غیر از مباحث فنی مباحث نظری و تئوریک را نیز به دنبال داشت.

 

امکان تفکر، تأمل و مقایسه و عبرت آموزی در عکس وجود دارد

 

رئیس مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی اظهار داشت: پدیده عکس روایت جهان پیرامون را به روایت خطی تبدیل کرد و پس از ظهور پدیده عکس، مسأله زمان مورد توجه متفکران قرار گرفت.

 

حسنی افزود: آنچه که مورد توجه متفکران قرار گرفت، مسأله زمان بود؛ عکس پدیده ای است که لحظه ای از زمانی که می‌گذرد، را نگه می‌دارد و متمرکز می‌شود؛ این مسأله برای متفکران جالب بود.

 

وی تصریح کرد: ما استفاده ای که می‌توانیم از عکس داشته باشیم، این است که وقتی ما به دیدار جهان مشغولیم زمان به صورت خطی عبور می‌کند، اما زمانی که زمان را به صورت لحظه ای داریم، امکان تفکر، تأمل و مقایسه به ما می‌دهد و امکان ذکر و درس گرفتن، عبرت آموزی به ما می‌دهد.

 

رئیس مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی بیان داشت: در حوزه عکس، بسط قوه بینایی انسان و فشرده کردن مکان مطرح است که با تأمل همراه است.

 

حسنی یادآور شد: در پدیده عکس، این امکان وجود دارد که ما شرایط خود را با شرایط عکس تطبیق دهیم، در پدیده عکس این امکان وجود دارد که ما با دیدن عکس آرزو کنیم، بگرییم، بخندیم، امکان درس گرفتن در دیدن عکس وجود دارد.

 

هنر عکاسی پایه ای برای رسانه‌های تصویری و بصری شد

 

وی با بیان این که مسأله تبلیغ دینی در عکاسی وجود دارد، گفت: کسانی که در هدایت دینی جامعه شریک هستند، می‌توانند به وسیله پدیده عکس، لحظاتی داشته باشند که قابل بحث، ارائه و بازنمایی باشد و این امر می‌تواند به معرفی و نشر معارف دین کمک کند.

 

رئیس مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی با بیان این که عکس مادر هنرهای بسیاری است، عنوان کرد: وقتی هنر عکاسی متولد شد، تحول جدی به وجود آمد و پایه ای برای رسانه‌های تصویری و بصری شد.

 

حسنی ادامه داد: امروز پدیده عکس در دوره فضای مجازی و تولد شبکه‌های ارتباطی نوین، تولدی دوباره پیدا کرده است؛ امروز با ظهور فضای مجازی، صدها گالری همراه افراد وجود دارد و اهمیت فوق العاده ای یافته است.

 

تجربه‌های زیستی طلاب در دوسالانه عکس تقویت شود

 

وی اظهار داشت: امروز عکس، کارکرد سیاسی اجتماعی، اقتصادی اجتماعی، روانشناسی اجتماعی و روان درمانی پیدا کرده است و به کسانی که دغدغه دارند، توصیه می‌شود که به بعد اجتماعی و رسانه ای عکس توجه جدی داشته باشند.  

 

رئیس مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی با اشاره به این که ایده‌های نوینی در جشنواره عکس ایجاد می‌شود، اظهار امیدواری کرد که در جشنواره‌های آینده، بحث تجربه‌های زیستی طلاب که در مقطع تبلیغ وجود دارد، تقویت بیشتری داشته باشد.

 

کد خبر 565094

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha