به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، سردارمحمدرضا حسنی سعدی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، شب(۲۱ مرداد)در مراسم رونمائی از «بگوبه جان امام» خاطرات شهید نوجوان علی ایرانمنش، با اشاره به شرایط دشواری که این نوجوان در آن زمان وارد منطقه کردستان شد؛ گفت: سال 59 شرایط عجیبی بود که وقتی یک گروه کرمانی برای مهاباد اعزام شد، جمعاً 5 تفر بودند؛ شرایط این بود.
وی در ادامه با بیان اینکه شهید ایرانمنش در این شرایط برای دفاع از کشور، رفت و ما مدیون پدران و مادران شهدا هستیم؛ افزود: در حال حاضر 111هزار مادر شهید و ۵۶ هزار پدر شهید در قید حیات هستند که قوام این مملکت به دعای آنان است و تمام برکت معنوی مملکت هستند.
سردار حسنی سعدی با یادکردن از مرحوم اکبر بی غم، پدر سه شهید و دو جانباز که روزگذشته(۲۰ مرداد)به فرزندان شهیدش ملحق شده است؛ اظهار داشت: او آهنگر بود و ۶ نفر از بچه های این پدر در عملیات کربلای 5 حضور داشتند و در حقیقت تمام ثمره زندگی خود را تقدیم نظام و انقلاب و ناموس و شرف این کشور کرد.
وی در بیان خاطره ای از پدر شهیدان حسینی(از شهدای رفسنجان) گفت: این پدر شهید 30سال کارگر(باغ پسته) بوده که در این مدت حتی سه پسته حرام نخورده؛ هنگام کار، کیسه ای به همراه داشته که اگر پسته ای بر روی زمین می افتاده، آن را داخل آن کیسه کرده و روی پسته های صاحب کار می ریخته است؛ روزی هنگام برگشت به خانه و درآوردن لباس کار، 3 پسته از جیبش می افتد، به محض اینکه فرزندش اراده می کند آنها را از زمین بردارد، پدر، پای خود را روی دست او می گذارد و می گوید این مال مردم است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران استان همچنین درباره پدر یکی از شهیدان استان گفت: او در فتنه ۸۸ برای مملکت و برای ولایت ختم صلوات گرفته بود.
ولایت مداری، امنیت آفرین است
حسین ایرانمنش، برادر شهید هم در این مراسم با بیان اینکه در زنجیره انسانی، هر یک ما از حلقه هستیم و پدران ما حلقه های خوبی بودند که ما دیندار شدیم و عشق اباعبدالله در ما جاری و ساری است؛ افزود: در شهادت حضرت، اگر پیوست فرهنگی یعنی کار حضرت زینب سلام الله علیها نبود؛{این حرکت} ناقص می ماند و به همین دلیل خاطرات شهدا، حلقه مفقوده مناسبات بین نسلی را کامل می کند.
وی تدوین خاطرات شهدا را باعث مشخص شدن زوایای مکتوم مانده شخصیت و زندگی آنان دانست و پیشنهاد داد: اگر ارشاد یا بنیاد شهید یا... خود اقدام به تدوین خاطرات شهدا کند، تاثیرگذاری آن، شاید آنقدر عمیق نباشد که از خود خانواده ها بخواهند در این زمینه اقدام کنند زیرا خانواده مطالبی می گوید که در اعماق وجودشان جاری و ساری است.
برادر شهید ایرانمنش در بخش دیگری از سخنانش امنیت و ولایت را دو نعمت الهی دانست که با هم گره خوردند و ولایت مداری را امنیت آفرین عنوان کرد و گفت: شهدا این را به خوبی درک کردند و علیرغم اینکه عده ای می گویند شهدا به خانواده خود علاقه نداشتند اما مهر و ادب و محبت آنان به خانواده عجیب بود اما لنگر دلبستگی را رها کردند و از جاذبه های دنیوی رها شده و با خدا معامله کردند و کار آنان جهادی بود؛ لذا شهدا امنیت دوسرا-دنیا و آخرت- را تضمین کردند.
نظر شما