مساجد باید مدیریت فرهنگی واحد وجامع داشته باشند

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان قزوین، داشتن مدیریت فرهنگی واحد و جامع برای اداره مساجد را ضروری دانست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حجت الاسلام علی رمضانی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان قزوین، امروز ( 12 مرداد) در جلسه کارگروه فرهنگ، هنر و تربیت بدنی شهرستان آبیک در سالن اجتماعات فرمانداری گفت: اگر مساجد مدیریت فرهنگی واحد و جامع داشته باشند به مجتمع فرهنگی تبدیل شده و با ارائه برنامه ها و طرح های مدون می توانیم در آینده شاهد بالندگی و تحول اساسی در مساجد باشیم.


وی نقش مساجد در هویت بخشی دینی و تقویت معنویت مردم مهم ارزیابی کرد و افزود: به فرمایش مقام معظم رهبری" مسجد، مظهر آمیختگی دنیا و آخرت است و به تعبیر ایشان مرکز کانون ذکر، عبادت، اندیشه و معرفت است.


این مقام مسئول تصریح کرد: مساجد نباید دولتی شوند چرا که شاکله اصلی آن از هم می پاشد و مردم به این امر اعتقاد پیدا می کنند که سازمان ها و ادارات باید در مساجد ورود یابند.


مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان قزوین با تاکید بر احداث مساجد در شهرک ها و مجتمع های مسکونی جدیدالاحداث، افزود: امروزه این انتقاد بر ما وارد شده است که مسئولان شهرسازی باید برای رفع مشکل مذکور تدابیر لازم را بیندیشند.


حجت الاسلام رمضانی با بیان اینکه تمام آحاد جامعه تشنه محبت و اخلاق خوش هستند، افزود: با توجه به توانمندی و امکانات موجود در مساجد، متاسفانه برخی از بداخلاقی ها از سوی متولیان مساجد سبب طرد جوانان از مساجد شده است چرا که ما که مسلمان هستیم باید از پیامبر اسلام(ص)، خوش اخلاقی و رافت را به ارث ببریم.


وی گفت: امروز دشمنان، افکار و اندیشه های مردم که با اعتقادات دینی عجین شده است را هدف قرار داده اند لذا می طلبد که تمامی ارگان ها و دستگاه های اجرایی با سوق دادن جوانان به سمت مساجد، ترفندهای دشمنان را خنثی و نقشه های آنان را نقش بر آب کنند.


حجت الاسلام رمضانی از وجود151کانون فرهنگی و هنری در مساجد استان قزوین خبرداد و افزود: امسال برای تاسیس 28 کانون سهمیه استانی داریم این در حالی است که امسال تاسیس کانون در روستاهای بزرگ و پرجمعیت را در دستور کار داریم.


وی ادامه داد: در شهرستان آبیک 9 کانون داریم که تا پایان سال جاری تعداد کانون ها به 14کانون از قبیل هفت کانون شهری و کانون روستایی می رسد.


این مسئول بر توجه جدی تر و جدیدتر مسئولان ادارات به کانون های فرهنگی و هنری مساجد تاکید کرد و گفت: با تقویت این کانون ها، مساجد می توانند به پایگاه فرهنگی غنی و قوی برای دولتمردان و پیاده شدن افکار و اندیشه هایشان تبدیل شوند.


حجت الاسلام رمضانی، میزان اعتبارات سرانه هر کانون فرهنگی و هنری را 6 میلیون و 500 هزار ریال عنوان کرد و افزود: بر اساس طرح ها و برنامه های مبتکرانه و خلاقانه کانون ها می توانیم تا سقف 20میلیون ریال اعتبار اختصاص دهیم.


وی از اجرای طرح هدفمند سازی دختران روستایی از سوی یکی از کانون های استان خبر داد و گفت: برگزاری هفت جشنواره مختلف، اجرای احیای طرح تفسیر قرآن کریم در 2 جلد جیبی با اهدای آن به ائمه جماعات و اجرای طرح تلاوت نور و برنامه های مختلف فرهنگی، هنری و دینی مختلفی را در طول سال در دستور کار داریم.


حجت الاسلام رمضانی یادآورشد: مساجد، مهم ترین مرکز برای تزکیه نفس، پرورش اخلاق و رشد سیاسی و اجتماعی هستند که نه تنها به گروه و سازمان و اداره خاصی اختصاص ندارد بلکه متعلق به تمام آحاد جامعه هستند.

 

پایان پیام/

کد خبر 56475

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha