به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، نشست «شب های موسیقی بارانا» شامگاه دوشنبه 18 مرداد با حضور هوشنگ کامکار، لوریس چکناواریان،آراسب احمدیان،مدیر موسسه خیریه محک شهرداد روحانی، کیخسرو پورناظری، تهمورث پورناظری و امید نعمتی در مجموعه فرهنگی و تاریخی نیاوران برگزار شد.
اجرا در فضای باز برای اولین بار در کشورم برای من هیجان دارد
شهرداد روحانی،آهنگساز و رهبر ارکستر سمفونیک تهران در این نشست من در این کنسرت قطعات خودم را می نوازم، تمام برنامه قطعاتی است که من ساخته ام و با پیانو آنها را اجرا می کنم.
وی افزود: خوشحالم که در فضای باز این کار را برای اولین بار انجام می دهم این کار برای من خیلی هیجان دارد.
فستیوال موسیقی بارانا از سوی یک هلدینگ صنعتی اتفاق می افتد
آراسب احمدیان،مدیر موسسه خیریه محک نیز با اشاره به اینکه نام موسسه محک بر روی فستیوال موسیقی بارانا است، گفت: کارهای عام المنفعه باید در کشور افزایش یابد، تک تک هنرمندان حاضر در این فستیوال کارهای فردی زیادی برای محک انجام داده اند.
وی افزود: فستیوال موسیقی بارانا اتفاق مهم و ارزشمندی که توسط یک هلدینگ صنعتی می افتد، معرفی این ظرفیت اجتماعی بسیار مهم است، اینکه مردم بدانند چه ظرفیت هایی در کشور وجود دارد و یک هلدینگ صنعتی با تمرکز بر فرهنگ هنر فعالیت کند.
مدیر موسسه خیریه محک اظهار داشت: تشکر می کنم از هنرمندانی که اجازه دادند موسسه محک در کنار آنها باشد؛ موسسه محک در طرح توسعه خود طرح توسعه بیمارستان خود را اجرا کرد و این مرکز در حال بهره برداری است و در این بیمارستان برای توسعه فعالیت های فرهنگی و هنری یک گالری و آمفی تئاتر احداث شده است.
در ادامه این نشست گروه کامنت و داماهی با استقبال از حضور در فستیوال موسیقی بارانا درباره اجرای خود توضیحاتی ارایه کردند.
فستیوال موسیقی بارانا ادامه پیدا کند
سپس امید نعمتی، خواننده گروه پالت در این نشست گفت: گروه پالت مفتخر است که در این فستیوال شرکت می کند ما شاگرد این اساتید بزرگ بودیم و در کنار آنها اجرا می کنیم، امیدوارم تداوم این گونه فستیوال ها روحیه خوبی به جوانان دیگر بدهد که نسل ما و نسل بعد از ما در شرایط سخت کارشان را ادامه دهد.
وی افزود: تداوم این فستیوال آرزوی من است، هر کمکی از دست گروه پالت بر می آید انجام می دهد که فستیوال موسیقی بارانا ادامه پیدا کند.
محک تنها بیمارستان بوده است که به فرهنگ توجه کرده است
لوریس چکناواریان، اهنگساز و رهبر ارکستر نیز گفت: بهترین درمان برای مریضی موسیقی و هنر است، محک تنها بیمارستان بوده است که به فرهنگ توجه کرده است، فرهنگ بهترین داروی روح بچه هاست.
وی افزود: در این کنسرت من 88 لاوسانگ برای ارکستر را با اشعار شعرای ایران اجرا خواهم کرد.
نظر شما