مریم مجتهد زاده، رئیس مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری پیرامون الگوی - اسلامی ایرانی با بیان اینکه فرهنگ دینی در مسیر ارائه این الگو و آموزه، نظام ارزشی جامعی را در حوزه های مرتبط با زنان معرفی می کند به خبرنگار شبستان گفت: دین مبین اسلام الگوهای مناسبی برای مردم جامعه به ویژه بانوان قرار داده است تا با عمل کردن به این الگو ها و ارزش ها ، جامعه ای سرشار از معنویت داشته باشیم.
وی افزود: ورود مصادیق و شاخصه های الگوی اسلامی- ایرانی بانوان به فضای عملی با چند رویکرد عمده صورت می پذیرد که برای الحاق هرگونه پیوستی به این الگو باید مورد بررسی قرار گیرند.
مجتهد زاده اظهار کرد: مسیر عدالت خواهی الگوی اسلامی ـ ایرانی بانوان، شفاف و گسترده است و گسترش عدالت در این الگو منحصر به موقعیت جغرافیایی، سیاسی و فکری خاص نیست.
به گفته وی زمینه سازی برای رسیدن به یک جامعه آرمانی در حوزه بانوان به عنوان یک هدف برای الگوی اسلامی ـ ایرانی پیشرفت زنان، قرار داده شده است، پس همه وظایف و انتظاراتی که اندیشه دینی از این الگو دارد، باید توسط اجرا کنندگان آن لحاظ شود.
رئیس مرکز امور زنان و خانواده با اشاره به برنامههای ده گانه الگوی اسلامی ـ ایرانی پیشرفت زنان تصریح کرد: ساماندهی و توسعه آمار و اطلاعات، هدایت ظرفیتهای مغفول، توسعه سرمایههای انسانی و اجتماعی، ساماندهی و هدایت تسهیلات، بازنگری در قوانین و مقررات، تقویت مشاغل دانش بنیان، مشاغل نو، مشاغل خانگی و کار از راه دور، بازنگری در سیاستهای حمایتی و هدایتی زنان، ایجاد همگرایی در دستگاههای اجرایی و توانمند سازی تشکیلات و سازمانهای زنان برنامههای عملیاتی الگوی اسلامی ـ ایرانی پیشرفت زنان است.
وی با اشاره به سایر اهداف الگوی اسلامی ـ ایرانی پیشرفت زنان یادآور شد: بررسی مستند فضای موجود و فضای لازم و مطلوب در حوزه زنان، فرصت شناسی در فضای قوانین و تمهیدات حقوقی به منظور اصلاح ساختارها و حوزه های عملیاتی فعالیت زنان، شناسایی و ترمیم ظرفیتهای آموزشی به منظور ساماندهی فعالیتهای نیروی انسانی متخصص در حوزه زنان، بسترسازی برای اصلاح و ایجاد ظرفیتهای مشارکتی زنان و مردان مطابق با شرع مقدس اسلام از مهمترین اهداف الگوی اسلامی ـ ایرانی پیشرفت زنان است.
وی اظهار کرد: زمینه سازی برای اصلاح ساختارها و گسترش تشکلها و سازمانهای مردم نهاد مؤثر در عرصه فعالیت زنان و اهتمام به اصلاح الگوی مشارکت اجتماعی بانوان بر اساس مبانی اسلامی ـ ایرانی به منظور تحکیم بنیان خانواده و پاسداری از قداست و استواری روابط خانوادگی در مسیر حرکت الگوی اسلامی ـ ایرانی پیشرفت زنان در تدوین الگوی اسلامی ـ ایرانی پیشرفت زنان باید مدنظر قرار گیرد.
پایان پیام/
نظر شما