به گزارش خبرگزاری شبستان از استان هرمزگان، انوشیروان پیشدار، سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان، امروز (11 مرداد) در جلسه مشترک با اعضای هیئت مدیره انجمن تعزیه و شبیه خوانی استان با تأکید بر اهمیت و ضرورت ترویج فرهنگ دینی در جامعه، اظهار داشت: در حوزه تعزیه خوانی متأسفانه طی سالیان اخیر همه سنت ها و دستاوردها به صورت شفاهی و سینه به سینه منتقل شده است و هیچ آثار مکتوب و ماندگاری وجود ندارد.
وی تاکید کرد: هم اکنون وظیفه ماست که این فرهنگ عظیم دینی را ثبت و به نسل های آینده منتقل کنیم.
پیشدار، با بیان اینکه تعزیه یکی از ریشه دارترین آداب و سنن دینی مذهبی در میان هرمزگانی هاست، افزود: در اکثر روستاها و شهرستان های هرمزگان، تعزیه در شیوه های مختلف و آواهای متنوع اجرا می شود.
وی با تاکید بر حفاظت از آیین های سنتی و انتقال آن به آیندگان، تصریح کرد: صیانت از این گنجینه باارزش و معرفی شایسته آن به منظور منتقل کردن آن به نسل بعدی از ضروریات است.
سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان خاطرنشان کرد: تعزیه و شبیه خوانی می تواند در برابر تهاجمات بی رحمانه فرهنگی دشمن به عنوان سلاحی قدرتمند عمل کند و راه نفوذ و گسترش آن را در میان خانواده ها سد کند.
در ادامه رئیس شورای هیئت های مذهبی استان هرمزگان، موفقیت انجمن تعزیه را در گرو اتحاد تعزیه خوان ها و حمایت های سازمان ها و نهادها دانست و گفت: انجمن تعزیه خوانی با دست خالی نمی تواند به ادای رسالت خود بپردازد و در این راستا شورای هیئت های مذهبی از هیچ کوشش و تلاشی دریغ نخواهد کرد.
در پایان عباس محمدی، رئیس انجمن تعزیه خوانی هرمزگان به ارائه گزارش از فعالیت ها و چشم انداز اقدامات پرداخت.
پایان پیام/
نظر شما