یکپارچگی اسلامی را در جهان گسترش دهیم

خبرگزاری شبستان: عضو هیأت علمی دانشگاه جاکارتا با اشاره به اهمیت یکپارچگی جهان شمولی، گفت: اگر ما بخواهیم یکپارچگی اسلامی را در جهان گسترش دهیم، باید ارزش‌های خود را دموکراتیزه کنیم و مسئولیت پذیری زمامداران را افزایش دهیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حافظ عباس، رئیس نهاد ملی حقوق بشر اندونزی امروز (12 مرداد) در سمینار تخصصی بین المللی حقوق بشر اسلامی که به همت ستاد حقوق بشر قوه قضائیه و با همکاری جامعه المصطفی در سالن جلسات شهید عارف حسینی مجتمع عالی امام خمینی (ره) برگزار شد، عنوان کرد: اندونزی از جمله کشورهایی است که به مدت 300 سال توسط کشورهای اروپایی در استعمار بود.

 

رئیس نهاد ملی حقوق بشر اندونزی اظهار داشت: کشور اندونزی پس از گذراندن دوران سخت، به جایگاه مطلوبی رسیده است و برای رسیدن به این جایگاه از تمدن قدیمی و بزرگ ایران بسیار استفاده کرده است.

 

حافظ عباس با بیان این که مردم ایران باید به گذشته و تمدن غنی خود افتخار کنند، گفت: اندونزی کشور بسیار سبز است و ما می‌خواهیم دست در دست شما آینده خود را بسازیم.

 

وی افزود: ما در نظر داریم با ایجاد رفاه عمومی و بالابردن سطح فرهنگی، تمدن قوی ایجاد کنیم تا اندونزی به عنوان یک ملت بتواند با جهان اسلام مبنای صلح جهانی را ایجاد کند.

 

رئیس نهاد ملی حقوق بشر اندونزی یادآور شد: اندونزی پس از استقلال، در طی دوره اصلاحات بسیار رنج برد، رشد اقتصادی ما منفی 15 درصد بود و پول ما بسیار سقوط کرد اما ما توانستیم نجات پیدا کنیم.

 

حافظ عباس تصریح کرد: ما باید در عین این که روحیه مذهبی را حفظ می‌کردیم، باید روحیه انقلابی را حفظ می‌کردیم، اندونزی در سال 2004 توانست به روی پا بایستد و امروز کشور ما جزء کشور‌های نوظهور است، به طوری که نهمین کشور اقتصاد جهان است و به دلیل اصلاحاتی که انجام داده است، ممکن است در سال آینده رتبه بهتری به دست آورد.

 

وی با بیان این که المصطفی می‌تواند با دانشگاه‌های اندونزی مشارکت داشته باشد، تأکید کرد: ما نباید شأن خود را قربانی ارزش‌های غربی کنیم، آنها به دنبال استفاده سیاسی از حقوق بشر هستند تا سیستم‌های سیاسی ما را منقطع کنند.

 

رئیس نهاد ملی حقوق بشر اندونزی بیان داشت: آنها می‌خواهند دنیا را غربی کنند در حالی که ما نمی خواهیم ارزش‌های خود را تنزل دهیم.

 

عضو هیأت علمی دانشگاه جاکارتا عنوان کرد: اگر صداهای اسلامی متحد شوند، می‌تواند شأن آینده کشورهای اسلامی را تضمین کنند، ما نمی توانیم غربی شویم و نمی توانیم ارزش‌های خود را غربی کنیم.

 

حافظ عباس با اشاره به اهمیت یکپارچگی جهان شمولی، اظهار داشت: اگر ما بخواهیم یکپارچگی اسلامی را گسترش دهیم، باید ارزش‌های خود را دموکراتیزه کنیم و مسئولیت پذیری زمامداران را افزایش دهیم و ارزش‌های خواهری و برادری را در میان مردم خود افزایش دهیم.

 

وی افزود: ما باید با هم همکاری کنیم، برای دانشگاه‌ها و موسسات دو کشور یک استراتژی خوب خواهد بود که با یکدیگر مشارکت داشته باشند.

 

رئیس نهاد ملی حقوق بشر اندونزی یادآور شد: ما می‌توانیم در جهان اسلام، گزارش سالانه حقوق بشر برای مهاجران کشورهای خود تهیه کنیم و ارائه دهیم.

 

حافظ عباس اظهار کرد: ما به حاکمیت قانون اهمیت می‌دهیم، در سیستم قضایی ما کسی قدرت دخالت بر موارد قضایی را ندارد و این مسأله یکی از موارد مهم در حاکمیت قانونی و قضایی است.

 

وی با بیان این که ما باید با چرخه تروریسم مبارزه کنیم، عنوان کرد: ما باید هم اندیشی مشترک برای حقوق بشر اسلامی برگزار کنیم و به آینده کشورهای اسلامی از جمله عراق و لیبی کمک کنیم

 

رئیس نهاد ملی حقوق بشر اندونزی تصریح کرد: تونی بلر از کشورهای اسلامی عذرخواهی کرد، چرا که توطئه ای برای عراق ایجاد کردند و به اشتباهات خود اعتراف کرده است؛ اوباما از مردم مسلمان لیبی باید عذرخواهی کند، این افراد باید به عدالت سپرده شوند.

 

حافظ عباس با تأکید بر این که باید جلوی اشتباهات در آینده گرفته شود، اظهار داشت: ما باید برای بهبود وضعیت کشورهای اسلامی آماده شویم، ما در جایی که رشد اقتصادی داشته ایم آماده ایم تا با ایران همکاری کنیم تا آینده ای بهتر برای جهان اسلام رقم بزنیم.

 

کد خبر 562786

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha