طرح « هزار روز طلایی » در جامعه نهادینه شود

خبرگزاری شبستان: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: طرح « هزار روز طلایی » که معاونت بهداشت مجری آن است تلاش دارد نحوه رشد و تکامل فرزند را به مادران و والدین از زمان انعقاد نطفه تا ۹ ماهگی آموزش دهد و در جامعه نهادینه شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، اسدالله احمدی ظهر امروز ( 11 مرداد )  در جمع اصحاب رسانه، با اشاره به هفته جهانی شیر مادر گفت: بچه هایی که در 6 ماه اول از شیر مادر استفاده می کنند، دارای امنیت و ذکاوت بالاتر و بیشتری هستند.

 

به گفته وی 54  درصد از مادران در کشور تا 6 ماهگی به فرزندان خود شیر می دهند اما از طرف دیگر متاسفانه 46 درصد نیز از شیر مادر استفاده نمی کنند، که در این زمینه باید فرهنگ ساری و اطلاع رسانی شود.

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت عنوان کرد: طرح «هزار روز طلایی» که معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مجری آن است تلاش دارد نحوه رشد و تکامل فرزند را به مادران و والدین از زمان انعقاد نطفه تا 9 ماهگی آموزش دهد و در جامعه نهادینه شود.

 

به گفته وی بهداشت دوران بارداری بسیار حائز اهمیت است و از طرف دیگر تغذیه، بهداشت، تغذیه تا 6 ماه، گرفتن مکمل ها و دریافت واکسن ها از جمله عواملی است که در این دوران باید مورد توجه قرار بگیرد.

 

احمدی اظهار داشت: تغذیه انحصاری شیر مادر همت والدین را می طلبد و از طرف دیگر نیاز هست دیدگاه مردم نسبت به تغذیه فرزند خود تغییر پیدا کند و شیر مادر را بهترین تغذیه در این زمینه بدانند.

 

وی افزود: باورهای غلط در شیردهی مادر باید تغییر کند و از طرف دیگر در این زمینه تغذیه والدین نیز باید صحیح و مفید باشد.

 

وی با اشاره به باور غلط در زمینه سزارین گفت: متاسفانه عده ای از مادران اعتقاد دارند سزارین شیوه قابل اعتماد و مناسبی است، در حالی که سزارین دارای عوارض بد و نامناسبی است از جمله اینکه فرزند از سطح هوش پایین تری برخوردار می شود.

کد خبر 562471

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha