تاکید بر تعلیم و تربیت مربیان قرآنی/۴۰درصد موسسات قرآنی برتر در کشور، اصفهانی اند

خبرگزاری شبستان: در جلسه توسعه و ترویج فعالیت های قرآنی، امام جمعه اصفهان بر ضرورت تربیت مربیان قرآنی تاکید کرد و استاندار ایجاد بانک اطلاعاتی را زمینه ای برای ارزیابی عملکرد سالانه در حوزه قرآن دانست.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از دفتر امام جمعه اصفهان، آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه در جلسه توسعه و ترویج فعالیت های قرآنی بر ضرورت تعلیم و تربیت مربیان قرآنی تأکید کرد و گفت: اصفهان با حضور اساتید و نخبگان قرآنی ظرفیت بسیار بالایی برای تربیت مربیان و معلمان قرآنی دارد.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: یکی از اشکالاتی که اهل تسنن به ما وارد می کردند، همین مسائل قرآنی و کم بودن حافظان قرآن بود که به برکت انقلاب اسلامی ایران توجه به قرآن کریم نیز رونق گرفته است.


وی به اهمیت حفظ قرآن کریم اشاره کرد و گفت: به نظر من باید همه طلاب پس از اتمام سطح دو حافظ قرآن باشند، لیکن از آن جایی که در فضای اجبار به نتیجه مطلوب نخواهیم رسید، یکی از مدارس علمیه را که بیش از 140 طلبه دارد به عنوان مدرسه قرآنی معرفی و علاقمندان در آن مشغول به تحصیل هستند.

 

آیت الله طباطبایی نژاد قرآن را مخلوق بلا واسطه خدا دانست و گفت: وقتی حتی برای نگاه کردن به قرآن برای انسان ثواب می نویسند به این معناست که نگاه کردن به قرآن نیز انسان را به خدا نزدیک می کند و این معنای ثواب است.


امام جمعه اصفهان مهجوریت قرآن را در عمل به قرآن دانست و گفت: باید حافظان قرآن را به گونه ای آموزش دهید که بدانند منشور الهی و برنامه زندگی خود را می آموزند.

 

نماینده ولی فقیه در استان از اجرایی شدن طرح تلاوت نور در مساجد تقدیر کرد و گفت: باید به گونه ای عمل کنیم که این طرح در همه مساجد استان به اجرا در آید.

 

در این جلسه رسول زرگر پور، استاندار اصفهان بر ضرورت ایجاد بانک اطلاعاتی فعالان قرآنی تأکید کرد و گفت: در استان اصفهان با وجود این همه فعال و ظرفیت قرآنی یک بانک اطلاعاتی جامع و کامل وجود ندارد.

 

زرگر پور تصریح کرد: ایجاد بانک اطلاعاتی علاوه بر این که در جهت شناسایی و بهره گیری از ظرفیت های قرآنی بسیار مؤثر است، زمینه ای برای ارزیابی عملکرد سالانه ما در حوزه قرآنی فراهم می کند.


وی با اشاره به این موضوع که مؤسسات و نهادهای مختلفی درگیر فعالیت های قرآنی هستند، گفت: برای این که طرح خانه های قرآنی با محوریت مساجد بتواند به نتیجه ای رسد، باید یک نهاد مسؤولیت کار را بپذیرد.


استاندار اصفهان در خصوص آسیب های محافل خانگی قرآن کریم هشدار داد و گفت: از آن جایی که ما برای ساماندهی محافل قرآنی که در منازل و به ویژه برای بانوان تشکیل می شود، غافل شده ایم، دشمنان از این طریق به دنبال ترویج عرفان های کاذب و افکار منفی و ضد اسلامی هستند، لذا باید برای ساماندهی این جلسات راه چاره ای اندیشید.


در ابتدای این جلسه حجت الاسلام دکتر حبیب رضا ارزانی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان دبیر شورای توسعه فعالیت های قرآنی استان به ارائه گزارشی از فعالیت های صورت گرفته در این شورا پرداخت.

 

وی برگزاری 3 دوره کارگاه آموزشی توانمند سازی مربیان و مدیران مؤسسات و خانه های قرآنی را از جمله برنامه های این شورا دانست و گفت: تجلیل از اعضای مجمع مؤسسات قرآن و عترت استان با حضور اعضای شورای توسعه قرآنی کشور از دیگر برنامه های شورای توسعه فعالیت های قرآنی استان برشمرد.

 

حجت الاسلام ارزانی با بیان این مطلب که استان اصفهان در فعالیت های قرآنی یک از استان های سرآمد کشور است، گفت: از 10 مؤسسه برتر که در سطح کشور انتخاب و تجلیل شدند، 4 مؤسسه از استان اصفهان بود.

 

دبیر شورای توسعه فعالیت های قرآنی تصریح کرد: حمایت از برگزاری جشن نور ویژه دهه فجر، همراه با تجلیل از برگزیدگان مسابقات سراسری قرآن کریم و نشست مشترک اعضای مجمع مؤسسات قرآنی با مدیران کل عضو شورای هماهنگی و گسترش فعالیت های قرآن کریم در مشهد از دیگر برنامه های این شورا بود.

 

وی از اعطای جایزه فیلم های قرآنی برگزیده در جشنواره حسنات خبر داد و گفت: در بوسنی و هرزگوین نمایشگاهی در حوزه هنر های قرآنی برپا شده که تاکنون 7 گروه از هنرمندان را به آن جا اعزام کرده ایم.

 

حجت الاسلام ارزانی اهدا قرآن به مراکز فرهنگی و قرآنی استان را از دیگر برنامه های شورای توسعه فعالیت های قرآنی استان دانست و گفت: تعویض قرآن های فرسوده در نمایشگاه قرآن نیز از دیگر برنامه ها بود.

 

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان از همکاری با صدا و سیمای استان خبر داد و گفت: در راستای معرفی هنرمندان متعهد و قرآنی با همکاری صدا و سیما برنامه ای تهیه و هر شب ماه مبارک رمضان یکی از این هنرمندان با آثار هنری شاخص خود معرفی می شدند.

 

کد خبر 562220

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha