امام سجاد (ع) جامعه را با دعا و موعظه تربیت می‌کرد

محقق حوزه علمیه عصمتیه سمنان گفت: امام سجاد (ع) در تربیت افراد با دعا، عبادت و موعظه کار می‌کردند و صحیفه سجادیه ایشان پر از دعاهای مختلف با موضوعات متفاوت است.

سمانه نجاتی در گفتگو با خبرنگار شبستان در سمنان به مناسبت سالروز شهادت امام سجاد(ع) گفت: به فرمان خداوند، امام سجاد (ع) در روز عاشورا بیمار می‌شود و خداوند متعال با این کار می‌خواهد از نسل امامان فردی باقی بماند.


وی افزود: اگر امام سجاد (ع) در حادثه کربلا به شهادت می‌رسید، از نسل ایشان امامانی نمی‌آمدند تا به نشر احادیث و احکام اسلام بپردازند.

 

نجاتی تاکید کرد: دین اسلام بعد از امام حسین(ع) همچنان در خفقان بود و هنوز هم بنی‌امیه حکومت را در دست داشت و به این دلیل که اسلام رشد نکند، بر امام سجاد (ع) سخت می‌گرفت و ایشان به طور مخفیانه به مدینه و مکه رفته و اسلام را گسترش می‌دادند.


وی تصریح کرد: امام سجاد(ع) و حضرت زینب (س) نقش فوق‌العاده‌ای در زنده ماندن واقعه عاشورا داشتند و اگر این دو بزرگوار نبودند کسی نمی‌دانست که در روز عاشورا چه اتفاقاتی افتاده است.


این محقق حوزه علمیه عصمتیه سمنان ادامه داد: حضرت زینب (س) در شام و دمشق به افشاگری پرداخت و امام سجاد (ع) نیز با ورود خود به مدینه به روضه و سوگواری می‌پرداخت و مردم را تحت تاثیر قرار داده و به آنها آگاهی می‌داد و این چنین شد که تاکنون نهضت عاشورا زنده مانده است.


نجاتی خاطرنشان کرد: اگر امام سجاد(ع) در جامعه کنونی حضور داشتند، نسبت به جریان فتنه صبر می‌کردند و به امر به معروف و نهی از منکر می‌پرداختند.


وی اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب نیز همین طور رفتار کردند، ابتدا صبر کرده و سپس در سخنرانی‌های خود به افشاگری پرداختند و به مردم آگاهی دادند.


این محقق حوزه علمیه عصمتیه سمنان گفت: امام سجاد(ع) در زمان حکومت عبدالملک زندگی می‌کردند و این خلیفه اموی جاسوسانی داشت که کارهای امام را به او گزارش می‌دادند.


نجاتی خاطرنشان کرد: عبدالملک نمی‌خواست که امام سجاد(ع) حکومت اسلامی را ترویج دهد، به همین خاطر تصمیم به مسموم کردن ایشان می‌گیرد و امام را در سن 56 سالگی در مدینه به شهادت می‌رساند.


پایان پیام/

کد خبر 5622

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha