متولیان فرهنگ دینی، دیده بان هیئات مذهبی در نفوذ آسیب های عزاداری هستند

خبرگزاری شبستان: رییس ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت های مذهبی آران و بیدگل گفت: متولیان عرصه فرهنگ دینی دیده بان هیئات مذهبی در جلوگیری از نفوذ آسیب های عزاداری هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، حجت‌الاسلام سمیع الله مردان رییس ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت های مذهبی آران و بیدگل (6 مرداد) در چهارمین نشست این ستاد در سال جاری با اشاره به حدیث قدسی سلسله الذهب اظهار داشت: مقصد همه انبیا و اولیای خدا از دعوت به خلق، وارد کردن آن ها به حصن حصین ولایت است.



وی با اشاره به اینکه زیر بنای دین،کلمه لا اله الا الله است و بنای امن الهی بر همین پایه استوار است، اظهار داشت: البته ورود به این پایه شرایطی دارد که امام هشتم علیه السلام، شرط ورود را ولایت پذیری و دوستی و محبت به اولیای خدا و دوستان آن ها و دشمنی با ائمه کفر و نفاق و دشمنی با دشمنان آن ها دانسته اند.



رییس اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل با تاکید بر اینکه ولیّ خدا حصن حصین برای انسان است، تصریح کرد: هر کس در این حصن قرار بگیرد، راه راست را گم نمی کند وخداپرست می‌شود، از غیر خدا دوری می‌کند و از دشمن خدا تبری می جوید.



حجت‌الاسلام مردان افزود: یکی از موثرترین وکارآمدترین چیزهایی که می تواند این اصل را روز به روز تقویت کند و سیل جمعیت را برای ورود به این دژ مستحکم آماده کند همین هیئات مذهبی است.



عضو شورای فرهنگ عمومی آران و بیدگل افزود: حجم و عمق تاثیرگذاری هیئات مذهبی و جلسات توسل، قابل انکار نیست و به جرأت می توان گفت بعد از واقعه کربلا، فراگیرترین پایگاه در تبلیغ دین، هیئات مذهبی بوده است.



حجت‌الاسلام مردان با اشاره به تاثیر شگرف هیئات مذهبی در تحکیم مبانی دینی و اعتقادی مردم تصریح کرد: دشمنان قسم خورده اسلام به‌ویژه شیعیان سعی دارند با طرح نقشه های مختلف به این مجموعه عظیم مردمی ضربه وارد کنند و آن را از مسیر اصلی خود خارج کنند.



رییس ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت های مذهبی افزود: متولیان عرصه فرهنگ دینی به‌عنوان دیده بان هیئات مذهبی وظیفه دارند با سیاستگذاری، برنامه‌ریزی، هدایت و نظارت، نقشه های شوم دشمن را در ورود آسیب و بروز خرافات در آیین های مذهبی نقش بر آب کنند.



حجت‌الاسلام مردان ادامه داد: وظیفه اصلی ستاد ساماندهی شؤون فرهنگی در مناسبت های مذهبی، حفظ و حراست از عزاداری های اصیل و جلوگیری از ورود بدعت است و همه ادارات باید این ستاد را برای رسیدن به این هدف که در واقع حفظ و صیانت از دین است یاری کنند.



جلوگیری از تعدد بی رویه و انشقاق هیئات مذهبی با هدف حفظ شور و عظمت آیین های مذهبی، نظارت بر ذبح غیر شرعی و غیربهداشتی دام، نظارت ویژه ستاد در جشن های مذهبی، احصای مشکلات فرهنگی آیین های مذهبی، الزام هیئات مذهبی به تبلیغات محیطی در محدوده هیئت و اخذ تاییدیه محتوای بنرهای تبلیغی از اداره تبلیغات اسلامی از جمله مصوبات این نشست بود.



گفتنی است ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت های مذهبی مهم ترین ستاد برای ساماندهی مناسبت های مذهبی است که از سال ۸۶ با مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی و ابلاغ به سازمان تبلیغات اسلامی در سطح کشور راه اندازی شد و دستگاه های مختلف فرهنگی، آموزشی، انتظامی همچون نیروی انتظامی، اداره تبلیغات اسلامی، نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌ها، دفتر خبری صدا و سیما، اداره سیاسی فرمانداری، معاونت بهداشت علوم پزشکی، شورای هیئات مذهبی، کانون مداحان و شاعران آیینی، دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه، ناحیه مقاومت بسیج، شهرداری، ادارات اطلاعات وفرهنگ و ارشاد اسلامی در آن عضویت دارند.


 

کد خبر 561712

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha