به گزارش خبرنگار دولت خبرگزاری شبستان، جمعآوری و ساماندهی معتادان متجاهر، مصوبه دولت درباره مزایده فروش چای های سنواتی، ۵ مصوبه مهم برای شتاب مبارزه با موادمخدر برخی از سرتیترهای اخبار حوزه دولت در هفته گذشته بود. ادامه اخبار و رویدادهای این حوزه را در گزارش زیر بخوانید:
جمعآوری و ساماندهی معتادان متجاهر/ ۵ مصوبه مهم برای شتاب مبارزه با موادمخدر
حجتالاسلام حسن روحانی رئیسجمهور روز دوشنبه و در جلسه ستاد مبارزه با موادمخدر، با اشاره به «لزوم هماهنگی قوا، دستگاهها و نهادهای مسوول در امر مبارزه با مواد مخدر از مرحله پیشگیری و درمان تا صیانت اجتماعی»، تصریح کرد: توسعه همکاریهای منطقهای و بینالمللی در عرصههای اطلاعاتی و عملیاتی برای مقابله مؤثر با توزیع و ترانزیت مواد مخدر ضروری است.
رئیس ستاد مبارزه با موادمخدر بهرهگیری از تجربیات جهانی، توجه ویژه به کنترل ورود پیش سازها و مبارزه با تولید موادمخدر صنعتی و شیمیایی، تجهیز فنی گمرکات، مقابله قاطع با توزیعکنندگان و خردهفروشان به ویژه در مدارس، دانشگاهها و اماکن عمومی، و همچنین جمعآوری و ساماندهی متجاهرین را در فرآیند مبارزه با آسیبهای اجتماعی و مظاهر عمومی آن دارای اولویت دانست.
روحانی نقش دستگاههای تبلیغی، رسانهها و به ویژه صدا و سیما را در همه مراحل، از جمله پیشگیری و آموزش عمومی مهم ارزیابی کرد و افزود: پاکسازی محیط اجتماعی از مظاهر اعتیاد برای کاهش نگرانی جامعه و خانوادهها مسئولیتی ملی و همگانی است.
عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر نیز در این جلسه گزارشی از عملکرد ستاد مبارزه با مواد مخدر ودستگاه های تابعه در سال 94 و سه ماهه اول سال 95 در حوزه پیشگیری و درمان ارائه کرد.
براساس این گزارش، در سال 94 بیش از 700 هزار نفر از معتادان به مواد مخدر در 7500 مرکز مورد درمان قرار گرفته و 22 هزار نفر هم با مراجعه به مراکز درمان خیابانی (ماده 16) درمان شدند.
همچنین در این نشست طرح توانمند سازی پیشگیری اولیه از اعتیاد در وزارت آموزش و پرورش (در اجرای بند 4 سیاست های کلی مبارزه با مواد مخدر) مورد تصویب قرار گرفت.
بر این اساس، وزارت آموزش و پرورش موظف شد با همکاری صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، اقدامات مربوط به پیشگیری را در مدارس 11 استان به صورت عمومی اجرایی کند.
همچنین در این جلسه مقرر شد اعتبار مورد نیاز برای تقویت و استحکام بیشتر مستحدثات مرزی و یگان های عملیاتی نیروی انتظامی به منظور افزایش توان مقابله با قاچاقچیان مواد مخدر تامین و ظرف مدت 2 سال اجرایی شود.
در حوزه افزایش توانمندی ها نیز وزارتخانه های کار، تعاون و رفاه اجتماعی و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موظف شدند در راستای ایجاد، راه اندازی و توسعه مراکز کاهش آسیب، نگهداری، درمان معتادان اقدامات لازم را انجام داده و خدمات مورد نیاز را به این قشر ارائه کنند.
همچنین در این جلسه مقرر شد که موضوع پیشگیری به عنوان اولویت در 4 استان سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان و آذربایجان غربی مورد تمرکز بیشتر ستاد مبارزه با مواد مخدر قرار گیرد.
مصوبه دولت درباره مزایده فروش چای های سنواتی
با تصمیم هیئت وزیران، به بانک ملی ایران (به عنوان اعطا کننده تسهیلات) اجازه داده شد با رعایت شرایطی، مزایده فروش چای های سنواتی را برگزار کند.
متن مصوبه هیات وزیران به شرح زیر است:
1- به بانک ملی ایران (به عنوان اعطا کننده تسهیلات) اجازه داده می شود با رعایت موارد زیر مزایده فروش چای های سنواتی را برگزار کند:
الف- موجودی چای سنواتی پس از برداشت محصول سال جاری، تعیین تکلیف و به فروش برسد.
ب- تمامی موجودی چای سنواتی صرفاً برای صادرات و از طریق مزایده برای مصارف صنعتی در قسمت (پارت) های مختلف به فروش برسد.
پ- خریدار متعهد شود با نظارت نمایندگان سازمان ملی استاندارد ایران، گمرک جمهوری اسلامی ایران و سازمان غذا و دارو نسبت به بستهبندی و مهر و موم (پلمپ) چای سنواتی در داخل انبارها و حمل مستقیم آنها به گمرکات مرزی برای خروج از کشور و صادرات اقدام نماید و مراقبت لازم را جهت جلوگیری از بازگشت مجدد چای به داخل کشور صورت دهد.
2- کارگروهی متشکل از نمایندگان سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، وزارت جهادکشاورزی و وزارت اطلاعات بر فرآیند برگزاری مزایده مزبور نظارت می کنند.
3- وزارت جهاد کشاورزی موظف است، همزمان با بارگیری موجودی انبارها توسط خریدار نسبت به تعیین میزان دقیق چای موجود در انبارها اقدام و در صورت مغایرت با موجودی دفتری پیگیری های بعدی را به عمل آورد.
اسحاق جهانگیری، معاون اول رییس جمهوری، مصوبه شماره 44122/ ت 52573 ه را برای اجرا به وزارت جهادکشاورزی- وزارت امور اقتصادی و دارایی- وزارت صنعت، معدن و تجارت - وزارت اطلاعات- وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی - سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور- بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و سازمان ملی استاندارد ایران ابلاغ کرد.
شورای سیاستگذاری رویداد «مشهد، پایتخت فرهنگ اسلامی» تشکیل می شود
رئیس جمهوری درجلسه هیات دولت با اشاره به انتخاب شهر مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017، با تشکر از تلاش های وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، دیگر وزرا و استاندار اظهارکرد: این انتخاب باید به محرکی برای خدمت بیشتر به این شهر مهم و معرفی هر چه بهتر آن به دنیای اسلام و جلوه پرفروغ تر و جلای بیشتر شهری که جایگاه رفیعی در توریسم معنوی دارد، تبدیل شود.
حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی درجلسه عصر یکشنبه هیات دولت، به پدیده ناگوار ایجاد فضای وحشت و ترور به نام اسلام در برخی از کشورها اشاره و ابراز امیدواری کرد، بتوان از این فرصت برای تبیین اعتدال و معرفی تمدن و عرفان و فرهنگ اسلامی به جهان بهره گرفت.
رئیس جمهوری با توصیه به دستگاه های ملی و استانی برای تلاش بیشتر در راستای توسعه فرهنگی، عمرانی و حمل و نقل شهرمشهد، تصریح کرد: با توجه به مرکزیت خراسان و مشهد در میان مردم منطقه، باید از این سال برای توسعه زبان فارسی، ارتباط بیشتر با فارسی زبانان و دنیای اسلام استفاده شود.
روحانی همچنین صدا و سیما را به بهره گیری از همه شبکه های داخلی و خارجی برای معرفی هر چه بیشتر این شهر توصیه کرد.
در این جلسه گزارش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و استانداری خراسان رضوی در خصوص «انتخاب شهر مشهد به عنوان پایتخت فرهنگ اسلامی توسط مؤسسه علمی، آموزشی و فرهنگی سازمان کنفرانس اسلامی (آیسسکو)» به هیأت وزیران ارایه شد.
برپایه گزارش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و استاندار خراسان رضوی، انتخاب شهر مقدس مشهد به عنوان پایتخت فرهنگ اسلامی سال 2017 فرصت مغتنمی برای رشد و توسعه گردشگری مذهبی، بهینه سازی و ارتقای ظرفیت های شهری و زیرساخت های میزبانی، جهش کمی و کیفی ارتباطات و تعاملات بین المللی وکارآمدسازی و آزمودن ظرفیت های مدیریتی و اجرایی و در نهایت معرفی گنجینه غنی فرهنگی و مفاخر تاریخی آن خواهد بود.
در این راستا همچنین هیأت دولت مصوب کرد شورای سیاستگذاری رویداد «مشهد، پایتخت فرهنگ اسلامی» تشکیل گردد. این شورا مکلف است با رویکرد فرهنگی نسبت به تعیین سیاست ها و تدوین برنامه های فرهنگی – اجتماعی اقدام نماید.
همچنین ستاد ملی شهرسازی رویداد «مشهد، پایتخت فرهنگ اسلامی» به منظور تدوین و هماهنگی برنامه های زیرساختی فضایی – کالبدی تشکیل خواهد شد.
سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز به منظور حفاظت از شأن و جایگاه حرم مطهر امام رضا(ع) در سیمای شهری مکلف شد تا نیمه اول سال 2017 نسبت به تعیین حریم منظری حرم مطهر رضوی و ابنیه تاریخی وابسته به آن و همچنین امکان سنجی نسبت به ثبت جهانی محدوده حرم امام رضا(ع) اقدام نماید.
در ادامه جلسه، اعضای دولت به بررسی یکی دیگر از آیین نامه های اجرایی قانون بودجه سال 1395 کل کشور پرداخته و آن را از تصویب گذراندند.
براین اساس، به وزارت امور اقتصادی و دارایی اجازه داده شد تا مبلغ 125 هزار میلیارد ریال با صدور اوراق تسویه خزانه، بدهی های قطعی دولت به اشخاص متقاضی را با مطالبات قطعی دولت به همان اشخاص تسویه نماید. به علاوه، وزارت اقتصادی و دارایی مجاز است نسبت به ایجاد و استفاده از سامانه الکترونیکی برای صدور اوراق تسویه خزانه و اعلام تسویه حساب اقدام لازم را به عمل آورد.
روابط ایران و پاکستان راهبردی است
عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در دیدار با «محمد ناصر جنجوعه» مشاور امنیت ملی کشور پاکستان با بیان این مطلب افزود: آماده برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور برای پیگیری توافقات قبلی در تهران هستیم.
وزیر کشور با تاکید بر تعمیق روابط دو کشور ایران و پاکستان گفت: وجود مرز 900 کیلومتری بین ایران و پاکستان، اشتراکات دینی فرهنگی و تاریخی،وابستگی قلبی مردم دو کشور و اعتقاد مسئولان ارشد جمهوری اسلامی ایران به تعمیق روابط خوب، سالم و سازنده بین دو کشور دوست و همسایه موجب شده است که ما ایران و پاکستان را مکمل یکدیگر بدانیم و این روابط ،راهبردی است.
وزیر کشور با اعلام اینکه ما خواهان صلح، امنیت، آرامش و پیشرفت برای دولت و ملت پاکستان هستیم، گفت: برای ایجاد و تقویت این شرایط تمام توان خود را به کار خواهیم گرفت و با کمک هم می توانیم توافقات دو کشور را با سرعت به پیش ببریم و آماده ایم با نهایی شدن تاریخ اجلاس کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور این اجلاس را در تهران برگزار کنیم .
رحمانی فضلی گفت : برای تشکیل کمیته های ویژه امنیتی و مرزی بین ایران و پاکستان آمادگی کامل داریم و با دعوت از وزیر کشور پاکستان برای سفر به ایران خواستار تحقق این موضوع هستیم.
رحمانی فضلی با اعلام اینکه یکی از اولویت های مهم جمهوری اسلامی ایران توسعه اقتصادی بدنه شرقی کشور بویژه استان سیستان و بلوچستان به دلایل اقتصادی و اجتماعی است، افزود: دولت در سه سال اخیر به اندازه ده سال در شرق کشور؛ در بخش های مختلف اقتصادی از جمله راه آهن، توسعه بندر چابهار، مجتمع های پتروشیمی، پالایشگاه و آماده سازی پنجاه هزار هکتار زمین برای توسعه کشاورزی فعالیت کرده است، زیرا معتقدیم تامین امنیت پایدار در این منطقه از طریق توسعه اقتصادی امکان پذیر خواهد بود و این آمادگی را داریم که در تحقق چنین شرایطی برای مناطق مرزی پاکستان با ایران هم همکاری داشته باشیم.
رحمانی فضلی افزود: اراده نظام جمهوری اسلامی ایران اولویت سرمایه گذاری در این مناطق است.
وزیرکشور به فعالیت گروه های افراطی و انحرافی خشونت طلب در منطقه اشاره کرد و گفت: بزرگترین نگرانی مردم منطقه وجود دشمنان مشترک دین، استقلال و آزادی کشورها از جمله داعش و سایر گروههای منحرف از حقیقت اسلام و دخالت نیروهای بیگانه است و ما هیچگونه دخالت و طرحی که منجر به اختلاف بین کشورهای اسلامی شود را نمی پذیریم و امیدواریم با هوشیاری همه کشورهای اسلامی مردم مسلمان این کشورها شاهد تحقق صلح، عمران و آبادانی باشند.
در این دیدار «محمدناصر جنجوعه» مشاور امنیت ملی پاکستان نیز با تشکر از رحمانی فضلی وزیر کشور بخاطر ارائه دیدگاههای دوستانه و حسن نیت ایشان گفت: با وجود شرایط سخت جنگ و بحران در منطقه، ایران و پاکستان در کنار هم قرار دارند و با سرمایه گذاری مشترک به ایجاد صلح و امنیت در منطقه کمک می کنند.
مشاور امنیت ملی پاکستان تروریسم را دشمن مشترک دو کشور خواند و گفت: ما راهی طولانی را برای توسعه همکاری های مشترک پیش رو داریم و امیدواریم آینده بسیار خوبی با کمک همدیگر برای دو کشور ایران و پاکستان فراهم کنیم.
محمدناصر جنجوعه با اشاره به دیدار امروز خود با علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران، دیدارهای خود در تهران را بسیار مفید و سازنده خواند و بر استمرار همکاری های مطلوب بین دو کشور تأکید کرد.
فضای اداری کشور باید توأم با اخلاق و معنویت باشد
عبدالرضا رحمانی فضلی در همایش مشاوران امور روحانیون استانداری های سراسر کشور افزود: با توجه به جایگاه روحانیت مردم به شما اعتماد دارند و دستور شما را از باب تکلیف اجرا می کنند.
وزیر کشور خطاب به مشاوران امور روحانیون استانداری ها گفت: شما در محل فعالیت خود علاوه بر جایگاه اداری، جایگاه معنوی دارید و باید تلاش کنید از جایگاه معنوی خود و با اعتماد ، دلسوزی و نگاه تعاملی مشکلات را حل کنید.
رحمانی فضلی با تأکید بر این نکته که کار فرهنگی زمانبر است به موضوع آسیب های اجتماعی اشاره کرد و اظهارداشت: با توجه به تأکید رهبر معظم انقلاب بر مقابله با آسیب اجتماعی و تشکیل جلسات اعضای شورای اجتماعی کشور در محضر معظم له باید مردم برای مقابله با اینگونه آسیب ها به صحنه بیایند و سیاست اجتماعی کردن مبارزه با آسیب ها دنبال شود.
وزیر کشور همچنین با ترسیم شرایط سیاسی ، اجتماعی ، اقتصادی و فرهنگی کشور به موضوع برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ، شوراهای اسلامی شهر و روستا و میان دوره ای مجلس شورای اسلامی در چهار حوزه انتخابیه پرداخت و گفت: از آذرماه امسال رسما انتخابات را شروع خواهیم کرد و با آغاز فعالیت دانشگاه ها در مهر ماه امسال فضای کشور از نیمه دوم امسال عملاً انتخاباتی خواهد شد .
رحمانی فضلی انتخابات را مانور قدرت ملی و نمایش مردم سالاری دینی از طریق انتقال قدرت خواند و افزود: همه باید بر این موضوع متمرکز شویم که انتخابات قانونی ، سالم و امن برگزار شود.
وی با بیان اینکه وضعیت اقتصادی کشور از ثبات لازم برخوردار است افزود : درحوزه اقتصادی تأکید رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور روی اجرای اقتصاد مقاومتی است و برای پیشبرد آن لازم است همه پای کار بیایند به ویژه آنکه در موضوعاتی مثل نرخ ارز و کالاهای مصرفی مردم نوسانی در کشور مشاهده نمی شود و تورم کنترل شده است.
وزیر کشور یادآور شد: در سیاست داخلی کشور شاهد انسجام ، وحدت و نشاط سیاسی هستیم و احزاب با در اختیار داشتن ابزار لازم در فضای سیاسی جامعه حضوری فعال دارند .
رحمانی فضلی افزود: در حوزه سیاست داخلی اختلاف نظر و جود دارد اما دعوا و کشمکش نیست چون همه ما به ولایت فقیه ، قانون ، منافع ملی و امنیت اعتقاد داریم و پیشبرد امور را در وحدت می بینیم چون نگاهمان توحیدی است.
وی نگاه حاکمیت به اهل سنت را بسیار مثبت توصیف کرد و اظهارداشت: هم نگاه حضرت امام (ره) و رهبر معظم انقلاب و هم قوانین موضوعی کشور نشان داده است که هموطنان اهل سنت ما برادران و خواهران دینی ما هستند و در طول تاریخ نشان دادند که مرزدارانی شایسته اند . با این حال باید تلاش شود با رسیدگی به مناطق مرزی و برخورداری این مناطق از امکانات کشور بیش از پیش به امنیت و پیشرفت حوزه های مرزی کمک کنیم.
وزیر کشور با بیان دستاوردهای برجام در کشور گفت: موضوع برجام موضوع مهمی است و چندین سال ما را در سطوح بین المللی درگیر چالش کرد که آثار آن در سطوح بین المللی و داخلی مشهود بود . با این حال با حمایت وهدایت مقام معظم رهبری به سرانجام رسیدهرچند نمی توانیم همه چیز را قابل قبول و قطعی بدانیم اما برجام آثار روشن و شفافی دارد که قابل کتمان نیست و نقاط ابهامی دارد که باید به کمک هم رفع کنیم .
رحمانی فضلی افزود: برجام یک شری را از خانه دور کرد ، تبلیغات ایران هراسی را متوقف کرد و ظرفیت فروش نفت از یک میلیون بشکه به دو و سه دهم میلیون بشکه افزایش یافت. البته دولت در داخل کشور همه چیز را در برجام خلاصه نکرد بلکه به همان نسبت اقتصاد مقاومتی را پیش می بریم و شاید الان انرژی دولت معطوف به اقتصاد مقاومتی است تا برجام .
وزیر کشور در پاسخ به سوال مشاور امور روحانیون استانداری خراسان رضوی در خصوص برگزاری کنسرت ها گفت: کشور با نظر رهبری و ولی فقیه و با برخورداری از قوانین و احکام حقوقی ، قضائی و شرعی اداره می شود و ایشان فضای جامعه را می بینند، هم تذکر می دهند و هم ارشاد می کنند. با این حال تعدادی از افراد جامعه به ویژه جوانان به موسیقی و کنسرت علاقه دارند و در چارچوب قانون و مقررات باید استفاده کنند و اگر ارزش های دینی ، اخلاقی و عرف جامعه رعایت نشد آنگاه برخورد شود .
رحمانی فضلی افزود: اگر مواردی مثل مخالفت با برگزاری کنسرت ها وارد فضای سیاسی شود منجر به سوء استفاده سیاسی می شود و با پیدا شدن موافق و مخالف مشکل ایجاد خواهد شد؛ با این حال، ما در این حوزه نگرانی و مشکل نداریم چون کارها دارد خوب پیش می رود .
با خطاهای پزشکی قاطعانه برخورد می شود
سیدحسن قاضی زاده هاشمی در حاشیه آئین گشایش 700 تخت بیمارستانی و 69 طرح آموزشی و خدمات تخصصی بهداشتی درمانی در البرز اظهار داشت: با خطای پزشکی جدی برخورد می کنیم و دراین زمینه قوانین بازدارنده وجود دارد.
وی ادامه داد: در کشور ما هم قانون مجازات اسلامی و نظام پزشکی برای پیشگیری از خطای پزشکی اعمال می شود.
وزیر بهداشت ، درمان و آموزش علوم پزشکی در بخش دیگری از سخنانش گفت: طرح تحول نظام سلامت باید استمرار یابد و در دولت یازدهم کارهای خوبی شروع شده که با کیفیت بهتر و کاملتر باید خدمات در اختیار مردم قرار گیرد.
قاضی زاده هاشمی افزود: تلاش براین است تا مجلس متقاعد شود در برنامه ششم، بودجه سالانه را به نحوی تصویب کند که گرفتاری برای مردم در طرح سلامت بوجود نیاید و با کیفیت بیشتری به مردم ارائه خدمت شود.
دستگیری یک گروهک تروریستی در شرق کشور
عبدالرضا رحمانی در نشست فصلی خانه احزاب افزود: در تحقیقات دو شب قبل در شرق کشور با تونل 40 متری با عمق 20 متری مواجه شدیم که به صورت زیر زمینی قصد انفجار و عملیاتی را داشتند.
وزیر کشور گفت که در این ارتباط 40 نفر دستگیر شده اند.
وزیر کشور در ادامه سخنان خود در نشست فصلی احزاب با اظهارامیدواری از اینکه این نشست گامی در جهت ارتقا فعالیت حزبی برای تحقق اهداف انقلاب اسلامی باشد، از فعالیت احزاب در انتخابات گذشته تقدیر و تشکر کرد.
رحمانی فضلی گفت: با لطف خداوند و همراهی و همدلی همه دستگاه های مرتبط با انتخابات به رغم فراز و فرودهایی که در مسیر انتخابات داشتیم توانستیم انتخاباتی قانونی، سالم و توام با آرامش و امنیت را برگزار کنیم.
وی با بیان این که در انتخابات گذشته حتی یک مورد تنش و تلفات نداشتیم، یادآور شد: احزاب به عنوان یکی از اصلی ترین بازیگران انتخابات محسوب می شوند که از اول مقید به قانون و همکاری با وزارت کشور بودند.
وزیر کشور با بیان اینکه در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری قدرت رسانه ها در فضای مجازی قابل مقایسه با سال 92 نبود، گفت: به رغم اینکه مجوز برای کنترل و برخورد با فضای مجازی داشتیم اما هیچوقت این کار را انجام ندادیم چرا که لازم ندیدم و همگان قانون را رعایت کردند.
رحمانی فضلی همچنین به تلاش های وزارت کشور در بحث تایید صلاحیت ها در انتخابات گذشته اشاره کرد و افزود: روزهای پرتلاش و پرجنب و جوشی برای وزارت کشور بود.
وی یادآور شد: پس از تشکیل هیات های اجرایی تایید صلاحیت داوطلبان براساس اختیارات قانونی و در چارچوب قانون صورت گرفت و تلاش کردیم در کنار قانون با برقراری رابطه، توجیه و اقناع کار را پیش ببریم و نتیجه تایید صلاحیت ها این شد که یک رقابت نسبی را در انتخابات شاهد بودیم و مشارکت بیش از 62 درصد شد.
وزیر کشور گفت: در موضوع انتخابات تمام الکترونیکی نیز تلاش زیادی کردیم ولی به رغم آمادگی کامل و انجام جلسات کارشناسی با شورای نگهبان در بحث نرم افزاری نتوانستیم آن ها اقناع کنیم.
رحمانی فضلی اظهارداشت: در بحث تایید انتخابات حوزه های انتخابیه در همه شهرستان ها باید انتخابات به تایید هیات نظارت و هیات اجرایی می رسید که استانداران و فرمانداران با تعامل لازم این اقدام را انجام دادند.
وی یادآور شد: تنها در حوزه انتخابیه اصفهان موردی داشتیم که در این زمینه تمامی راهکارهای قانونی را دنبال و اعلام کردیم تفسیر ما با شورای نگهبان متفاوت است اما براساس قانون نظر هیات اجرایی و شورای نگهبان مهم است.
وی ادامه داد: حتی به رئیس مجلس شورای اسلامی در این زمینه نامه نوشتم و وی نیز با نظر من موافق بود و نامه ای به رهبر معظم انقلاب نوشت که در نتیجه این موضوع از سوی معظم له به شورای حل اختلاف قوا ارجاع داده شد که این شورا نیز در جلسه ای بدون حضور وزارت کشور بررسی های لازم را انجام و در نهایت نظر شورای نگهبان را تایید کرد.
وزیر کشور گفت: در برخی حوزه های انتخابیه نیز بازرسی هایی صورت گرفت و در دو حوزه انتخابیه انتخابات باطل شد.
رحمانی فضلی تاکید کرد: در حال حاضر در حال تدوین قانون جامع انتخابات هستیم که در این قانون همه ایرادات و اشکالات را می بینیم و قطعا به جایگاه شورای نگهبان به عنوان یک جایگاه عالی نگاه می کنیم اما باید وظایف روشن و همه نهادها پاسخگو باشند.
نظر شما