به گزارش خبرنگار کتاب شبستان ، «به ذهنش گفت همه چیز دقیقا از صبح روز بیست و هشتم ژانویه در ایستگاه راه اهن ارخانگلک شروع شد... ذهنش جواب داد نه ، هیچ چیز این طور در یک زمان مشخص و یک مکان مشخص شروع نمی شود. همه چیز از مکان های متعدد و زمانهای متعدد آغاز می شود. زمان هایی بعضا پیش از تولد تو و مکان هایی گاه حتی در کشورهای بیگانه و گاه در ذهن ادم های دیگر....»
آن چه خواندید قسمتی از متن پشت جلد کتاب «هیاهوی زمان» به قلم «جولین بارنز» نویسنده و منتقد ادبی انگلیسی است که از سوی نشر ماهی و با ترجمه ی «سپاس ریوندی» به بازار نشر آمده است.
«هیاهوی زمان» تازهترین رمان «جولین بارنز» است که در سال ۲۰۱۶ منتشر شده. بارنز در این رمان به موضوع بسیار ظریفی پراخته است؛ به موقعیت هنرمند در عصر وحشت و استبداد. او در این اثر به سراغ یکی از بزرگترین آهنگسازان قرن بیستم رفته و کتابش را بر اساس زندگی «دمیتری شاستاکوویچ»، آهنگساز مشهور روس، و رابطه او با حکومت شوروی در دوران استالین و خروشچف نوشته است.
جولین بارنز در لستر متولد شد و در سال ۱۹۴۶ به لندن نقل مکان کرد. وی در سال ۲۰۱۱ بهخاطر کتاب «درک یک پایان» برندهی جایزهی بوکر شد. بارنز که دیرزمانی در موسسه لغتنامه آکسفورد بهکار مشغول بوده است، با تسلط عجیبی که به واژگان و شکلهای متنوع جملهبندی در زبان انگلیسی دارد، نثری سبکمند و چندلایه را در آثار خود بهکار میبرد و از جمله كتابهاي او ميتوان به «ديار مترو»، «درك يك پايان»، «قبل از آشنايي او با من»، «دربارهاش حرف بزنيم»، مجموعه داستان «عبور از كانال»، «چيزي براي ترسيدن وجود ندارد»و... اشاره كرد.
کتاب «هیاهوی زمان» را انتشارات ماهی با ترجمه ی «سپاس ریوندی» در 186 صفحه و بهای 15 هزار تومان چاپو روانه ی بازار کتاب کرده است.
نظر شما