به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، شامگاه(۳۰ تیر) در نوزدهمین دوره جایزه کتاب سال استان با بیان اینکه در این دوره کتاب هایی که از سال ۹۲ تا ۹۴ چاپ شدند، مورد داوری قرار گرفتند؛ گفت: در مجموع ۴۷۳ عنوان کتاب به دبیرخانه انتخاب نوزدهمین کتاب سال استان کرمان رسید که مورد بررسی قرار گرفتند.
علیرضا رزم حسینی، استاندار و تأکید کرد: نویسندگان و مولفان ما باید سری به مناطق جنوبی استان کرمان بزنند و محرومیتها و مشکلات مردم این خطه را ببینند و اهل قلم که خداوند برای قلم آنها حرمت قائل شده به میدان آیند و در این زمینه به آگاهسازی مردم بپردازند.
وی با اشاره به اجرای طرح شهر نمونه اقتصاد مقاومتی در قلعهگنج گفت: سال گذشته در این شهرستان از 2 هزار و 500 دانشآموزانی که معدل بالا داشتند، تجلیل شد و این تشویق باعث شد تا امسال شاهد افزایش معدل 6 هزار و 500 دانشآموز در این منطقه محروم باشیم.
نماینده عالی دولت در استان کرمان تصریح کرد: این مسئله نشان میدهد که در این مناطق استعدادها و ظرفیتهای فراوانی وجود دارد که تاکنون نتوانسته بودیم آنها را شناسایی کنیم.
محمدرضا علیزاده، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان هم گزارشی اجمالی از وضعیت کتاب و کتابخوانی در استان و اقداماتی که در این راستا انجام شده ارائه داد و افزود: در حال حاضر تنها ۱۰ استان دارای هییت نظارت بر چاپ و نشر هستند که کرمان یکی از آنها است که از سال ۷۳ این هیئت در استان تشکیل شده است.
در این مراسم از کتاب های برگزیده، شایسته تقدیر و ناشران فعال تجلیل شد که در همین راستا در موضوع علوم مذهبی از « فرهنگ موضوعی قرآن» (انگلیسی)جلد ۱ و ۲/ علی ابراهیمی، انتشارت عصر رهایی و شیوه های تهییج و پایداری سپاهیان در صدر اسلام، سیدمحمد طیبی، انتشارات دانشگاه شهید باهنر به عنوان کتاب های برگزیده تجلیل شد.
همچنین تربیت در قرآن نوشته عباسعلی رستمی نسب، مباحث اصول(حج و امارات)عبدالرضا محمدحسین زاده، میثم تارم، روح الله افضلی، امان الله علیمرادی و پیام مصطفی و «التطبیقات الاصولیه فی مسأله قطع و زراعه الاعضاء البشریه بین مذهب الامامی الاثنی عشری و اهل السنه و الجماعه» نوشته سیده فاطمه طباطبایی و مصطفی پیام و «تربیت در قرآن و نهج البلاغه» نوشته سیدحمیدرضا علوی به عنوان آثار شایسته تقدیر در این بخش معرفی شدند.
در موضوع ادبیات دفاع مقدس هم «برای ترلان» نوشته عباس افضلی ننیز به عنوان کتاب برگزیده و «هفده سالگی ام» با تأکید بر ضرورت معرفی چهره قهرمانانه آزاده حسین تاجیک در طول ۸ سال دوران اسارت، «من هم گریه کردم» نوشته عباس میرزایی به عنوان آثار شایسته تقدیر معرفی شدند.
این جایزه شامل آثار دیگری در زمینه های جغرافیا، علمی، پزشکی، رمان، شعر، داستان و... نیز شد.
نظر شما