به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، سرهنگ علی اصغر حبیبی، دبیر اجرایی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کهگیلویه و بویراحمد امروز(10مرداد) در نشست این ستاد، گفت: تذکر لسانی باید به عنوان یک فرهنگ عمومی میان گروه های مختلف مردم اجرایی شود.
حبیبی افزود: دبیران این شورا در ادارات باید با شناساندن معروفات و منکرات تذکر لسانی را عملی کنند.
وی با تاکید بر احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر، ابراز داشت: تذکر لسانی باید طوری سازماندهی شود که اثرات مثبتش را در جامعه بگذارد نه اینکه اثر منفی داشته باشد.
دبیر اجرایی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کهگیلویه و بویراحمد گفت: برخلاف آنچه دشمنان اسلام تبلیغ می کنند، امر به معروف و نهی از منکر از روی دلسوزی و همراه با رافت و عطوفت اسلامی انجام می شود.
حبیبی با بیان اینکه اجرای امر به معروف باید به وسیله خود مردم انجام گیرد، خاطرنشان کرد: این کار بسیار پر اهمیتی است و با این حرکت دشمن نیز به یک دوست تبدیل می شود.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد هم گفت: عمل به امر به معروف و نهی از منکر موجب تحقق نظارت همگانی و افزایش برکات الهی و امنیت اجتماعی در جامعه می شود.
پرویز طاهری افزود: آمران به معروف و ناهیان از منکر باید از خود شروع کرده و این امر خداپسندانه را در جامعه ترویج دهند.
وی ادامه داد: امر به معروف و نهی از منکر به دو صورت زبانی و عملی میسر است و در روایات متعددی به عمل به آن در جامعه سفارش شده است، چرا که توجه نکردن به آن جامعه را با آسیب و معضلات مختلف اجتماعی مواجه می سازد.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد افزود: حضرت سیدالشهدا (ع) تا جایی که امکان داشت از تذکر زبانی برای هدایت و راهنمایی مردم استفاده کردند و با مشاهده توجه نکردن آنان و برای اثبات حقانیت خویش، قدم به میدان جهاد گذاشتند.
طاهری گفت: با تشکیل گروه های تذکر لسانی به صورت مردمی زمینه مقابله با ترفندها و هجمه های دشمنان بیشتر فراهم می شود و برنامه های ستاد امر به معروف و نهی از منکر نیز در این زمینه نتیجه بخش است.
گفتنی است، در پایان این نشست، راهکارهای تذکر لسانی به افراد در ماه مبارک رمضان بررسی شد.
پایان پیام/
نظر شما