قوانین صدور مجوز برگزاری کنسرت ها کما فی السابق در حال انجام است

خبرگزاری شبستان:خبرگزاری شبستان: معاون اجتماعی ناجا گفت: قوانین صدور مجوز برگزاری کنسرت ها کما فی السابق توسط ناجا در حال انجام است ، هیچ تغییری در آن ایجاد نشده است. آنچه مسلم است ما تابع قوانین هستیم و هیچ اقدامی خارج از قانون انجام نمی دهیم.

به گزارش خبرنگار شبستان، سردار سعید منتظرالمهدی، معاون اجتماعی ناجا امروز در بخش دوم صبحت های خود در پاسخ به سوال خبرنگار شبستان مبنی بر تصمیم هیئت دولت در عدم دخالت نیروی انتظامی بر برقراری کنسرت ها گفت: قوانین صدور مجوز برگزاری کنسرت ها توسط ناجا کما فی السابق در حال انجام است ، هیچ تغییری در آن ایجاد نشده است. آنچه مسلم است ما تابع قوانین هستیم و هیچ اقدامی خارج از قانون انجام نمی دهیم.

 

سردار منتظرالمهدی با اشاره به قرارگاه مبارزه با قاچاق کالا و ارز اظهار کرد: با توجه به تشکیل و اقدامات قرارگاه مبارزه با قاچاق کالا و ارز شاهد کاهش 45 درصدی سوخت در سه ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته بودیم.

 

سردار منتظرالمهدی درباره سرقت از بانک میدان بهارستان گفت: دو ماه پیش این اتفاق افتاد و تا حالا دو نفر مظنون شناسایی شده اند که به زودی دستگیر می شوند. متهمان ۳۰ میلیون تومان وجه نقد را به سرقت برده بودند که شناسایی شده اند و به زودی دستگیر می شوند.

 

معاون اجتماعی ناجا با اشاره به ساماندهی اتباع خارجی و افاغنه گفت: طرح ساماندهی اتباع خارجی و افاغنه در دستور کار وزارت کشور قرار گرفته، پلیس هم عضو این کارگروه است ، هر تصمیمی که در این کارگروه گرفته شود، اجرایی خواهد شد و تا چند روز آینده اقدامات صورت گرفته در این زمینه اطلاع رسانی خواهد شد.

 

معاون اجتماعی ناجا با اشاره به اینکه با به کار بستن چند ترفند ساده می شود به صورت ویژه از افزایش آمار جرایم اینترنتی جلوگیری کرد، گفت: با توجه به سن کم و تعداد زیاد کاربران اینترنتی در کشور تمام توان و فعالیت پلیس فتا برای جلوگیری و پیشگیری از به دام افتادن کاربران معطوف می شود.

 

وی در خصوص کلاهبرداری نیجریه ای گفت: کلاهبرداری نیجریه ای از افراد پولدار، صرافی ها و بنگاه های معاملاتی بزرگ صورت می گیرد، افراد کلاهبردار خود را به عنوان فرد تحت تکفل افراد پولدار معرفی می کنند که گاهی وقت ها برخی از افراد قربانی می شوند البته نرخ این نوع کلاهبرداری با هوشیارسازی کاهش یافته است.

 

وی با اشاره به کلاهبرداری فیشنیگ تصریح کرد: کلاهبرداری فیشینگ بیشتر در خصوص کاربران بانک ها صورت می گیرد ،شهروندان باید نسبت به این مقوله توجه  بیشتری داشته باشند که قربانی این فیشینگ ها نشوند.

 

وی ادامه داد: اسکیمر هم که از آن زیاد صحبت می شود ،یک نوع دیگر کلاهبرداری است ،از شهروندان خواهشمندیم رمز کارت های عابربانک و رمز کارت هایی که از طریق پز خریداری می کنند را خودشان  وارد کنند، این امر نقش مهمی  می توتند در کاهش کلاهبرداری مالی داشته باشد.

 

وی در خصوص 2 ماده جدید روانگردان به نام های کپتاگون افزود: مواد روانگردان بسیار متنوع و متفاوت هستند و بیش از 100 نووع مواد مخدر وارد کشور می شود که متاسفانه چون برخی از افراد تنوع طلب هستند سریع به سراغ آن می روند. کپتاکن هم ماده ای روانگردان و مخدراست که در عربستان استفاده می شود و علیرغم گران بودن آن بسیار ناخالص است.

 

سردار منتظرالمهدی گفت: ما یک منطقه ژئوپولوتیک هستیم و محل عبور اتصال شرق به غرب می باشیم و به لحاظ سیاسی زمین کشور ما بسیار مهم و ارزشمند است، همه کسانی که در امنیت مرزها دخیل هستند با اهتمام جدی تلاش می کنند که هیچگونه اتفاقی برای کشور ما رخ ندهد.همچنین نقش مردم ما در همکاری با مرزبانان بسیار مهم و تاثیرگذار است.

 

سردار منتظرالمهدی با اشاره به سرقت سریالی از بانک ها و صرافی ها گفت: امسال هیچ سرقتی از صرافی ها نداشتیم، 18 مورد سرقت از بانک ها انجام شده بود و 14 درصد افزایش کشف داشتیم.

 

وی ادامه داد: به جهت دقت و رعایت اصول امنیتی بانک ها سرقت در سه ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته 57 درصد کاهش داشته است.

 

معاون اجتماعی ناجا ادامه داد: چرخه جرم در واقع زنجیره ای از موقعیت های اجتماعی است که مانند زنجیر به هم متصل می شوند و اولین حلقه فقر، دومین حلقه بزه و بحران، سومین فقره جرم و چهارمین حلقه دستگیری و زندان است.

 

وی ادامه داد: ورود به حریم دستگیری و زندان از وظایف ذاتی پلیس است اما هر کس در هر موقعیتی بتواند این حلقه ها را بشکند موفق خواهد شد، هرچند وظیفه پلیس دستگیری و به زندان انداختن مجرمان است.

 

سخنگوی دولت ادامه داد: پلیس تمام تلاش خود را برای شکستن همه این حلقه ها به کار می برد و بر همین اساس مراکز مشاوره ها را در کلانتری ها راه اندازی کرده است. با ارایه آموزش و توانمندسازی تاب آوری را در جوانان افزایش و جرایم را کاهش دهیم.

 

سردار منتظرالمهدی با بیان اینکه بیش از 70 درصد دعاوی در کلانتری ها منجر به صلح و سازش می شود، خاطرنشان کرد: 2 میلیون معتاد در جامعه داریم که باید تلاش کنیم به جامعه آماری آنان افزوده نشود. در این راستا خانواده، مدرسه، محله و مجامع آموزشی نقش مهمی در پیشگیری از آسیب های اجتماعی دارند و هدف اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر نیز همین امر می باشد.

 

وی در پایان گفت: شهادت بیش از ۴ هزار مامور انتظامی و مجروحیت بیش از 12 هزار نفر در این راستا بیانگر تلاش مضاعف نیروی انتظامی برای کاهش آسیب های اجتماعی می باشد.

 

سردار منتظرالمهدی درمورد وضعیت زندانیان آزاد شده و بازگشته به جامعه اظهار داشت: یک اشکال مهم این است که فردی که زندان می‌رود جامعه دیگر پذیرای آن فرد نیست در حالی که این افراد باز اجتماعی شدند و ترد آنان توسط جامعه منجر به بزهکار شدن مجدد آنان می‌شود.

 

کد خبر 559436

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha