به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، علی محمد جلوه، عصر روز گذشته ( 9 مرداد) در دومین نشست بررسی شاخص های اصولگرایی که در سالن الزهرا(س) رشت برگزار شد، گفت: ماه رمضان وقتی برای انسان ها، بهار است که خود انسان با جوانه زدن وجود خود را بهاری کند.
وی به سخنان امام علی(ع) پیرامون میزان معرفت انسانی اشاره و تصریح کرد: به درستی که قدر و منزلت انسان به میزان معرفت اوست و یکی از این معرفت ها شناخت دوست و دشمن است.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه معرفت، قدر و منزلت انسان را مشخص می کند، اظهارداشت: انسانی که معرفت دارد، قیمتی است.
جلوه با اشاره به تقسیم قرآنی جوامع اسلامی، بیان کرد: افراد یا اصولگرا هستند یا نیستند، اگر اصول گرایی و اصلاح طلبی،2 اندیشه سیاسی بوده و به عنوان یک اندیشه سیاسی آرای مستدل داشته باشند و یک منشاء ثابت دینی باشند، هر 2 اصولگرا هستند.
وی با اشاره به ویژگی های قرآنی اندیشه اصلاح طلبی، امر به معروف و نهی از منکر را ویژگی اصلی آن خواند و تاکید کرد: همه پیامبران الهی اصلاح طلب اصول گرا بودند.
این استاد دانشگاه گیلان، افزود: اصولگرای واقعی حضرت ابراهیم(ع) و همه پیامبران الهی هستند.
جلوه با بیان اینکه پیامبران همه سختی ها را پذیرفتند و از اصول حقه خود بازنگشتند، خاطرنشان کرد: این موضوع همان اصول گرایی واقعی است.
وی امام خمینی(ره) را نماد اصولگرای واقعی عنوان کرد و یادآور شد: امام راحل از زمان نگارش کتاب کشف الاسرار خود تا لحظه رحلت از اصول و اعتقادات خود دست نکشیدند.
این استاد دانشگاه گیلان، رستگاری را یکی از مهم ترین اهداف اصولگرایی دانست و گفت: اصولگرا زمانی به اصولگرایی معرفی می شود که در قالب دین و شریعت باشد.
جلوه، ادامه داد: کسی که به دنبال آن است که فقط خودش محور باشد، اصولگرا نیست بلکه اسلام ناب تنها ارزش برای یک اصولگرا است.
وی با بیان اینکه مردم و قانون برای یک اصولگرا موضوعیت دارد، اذعان کرد: اصولگرا هیچ وقت از مردم برای رسیدن به اهداف خود به عنوان پُل نگاه نمی کند.
پایان پیام/
نظر شما