به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گلوگاه، محمد فوقی، مسئول ستاد هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران در جلسه توجیهی کانون های مساجد گلوگاه گفت: با توجه به نامگذاری سال جاری با عنوان «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» از سوی مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) می طلبد که به اقدام و عمل، توجه ویژه شود و در جامعه، ملموس و مشهود باشد.
وی افزود: آسیب پذیری فرهنگی و اجتماعی که اخیرا مقام معظم رهبری(حفظه الله) چندین دفعه، مطرح کردند و از مسئولان نظام خواسته شده که این آسیب ها را به صفر برسانند.
فوقی اظهار کرد: تهاجم فرهنگی، شبیخون فرهنگی و نفوذ فرهنگی در سال های گذشته از سوی معظم له مطرح شده اما از آسیب شناسی فرهنگی به عنوان بحران یاد کردند.
وی بیان کرد: در تهاجم فرهنگی، مردم یک کشور قادر به مقابله با آن نیستند اما در آسیب پذیری فرهنگی، فرهنگ بیگانه وارد می شود و مردم در مقابل آن نمی ایستند بلکه تمام حرکات و رفتار خود را، مطابق بیگانگان می سازند.
فوقی ابراز کرد: حاشیه نشینی، طلاق و مواد مخدر و مقابله با آنها از توقع های مقام معظم رهبری(دامت برکاته) است که می طلبد با نیروهای مردمی، به کنترل و کاهش آن موارد، پرداخته شود.
وی با اشاره به برگزاری جلسات متعدد و خوب با محوریت آسیب های اجتماعی در استانداری و وزارت کشور، گفت: اوقات فراغت و جوانان، مسائل مهمی هستند که امروزه باید به غنی سازی آن و توجه به این گروه سنی بیشتر پرداخته شود.
فوقی اظهار کرد: اعتبارات با توجه به برنامه ها و ارائه آن به ستاد هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران به کانون ها، تعلق می گیرد.
وی بیان کرد: جمعیت شهرستان گلوگاه بیشتر در گروه سنی 20-30 سال و 40-50 سال یعنی جوان و بزرگسال قرار دارد که می طلبد برنامه ها و فعالیت ها، مطابق با نیازهای آنها صورت گیرد.
فوقی ابراز کرد: نیمی از جمعیت را زنان تشکیل می دهند که با توجه به نقش مهم آنها در خانواده و جامعه به عنوان خواهر، مادر و همسر، برنامه هایی مناسب برای این گروه تاثیرگذار در نظر گرفته شود.
وی گفت: در برنامه آموزشی و توجیهی از ظرفیت کانون های مساجد باید به طور کامل آگاه شد و طبق آنها، برنامه ریزی و تصمیم گیری شود.
نظر شما