محمود خواجه محمودی، معاون فرهنگی و هنری ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار شبستان گفت: ماه رمضان، ماه عبودیت، بندگی، غفران و رحمت الهی است.
وی رعایت حقوق افراد جامعه، ترویج فرهنگ دینی عدالت، پرهیز از خودخواهی و خود ستایی، کاهش جرایم اجتماعی، مهرورزی و احترام به حرمت افراد روزه دار در جامعه را از آثار اجتماعی ماه مبارک رمضان برشمرد و افزود: در جامعه ای که روزه به عنوان یک فریضه دینی مورد توجه قرار گیرد، همه افراد خود را موظف به خویشتنداری و رعایت احترام می دانند.
معاون فرهنگی و هنری ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان، به اسارت کشیدن شیطان نفس در اثر پرهیزگاری را از دیگر فرصت های معنوی ماه مبارک رمضان دانست و خاطرنشان کرد: در حال حاضر که استکبار جهانی در تلاش است تا جوانان را به طرف ضد ارزش ها سوق دهد، نقش برنامه نویسان و برنامه سازان فرهنگ های دینی باید در جامعه پر رنگ تر از گذشته باشد.
وی این ماه را فرصت مناسبی برای تزکیه نفس، ترک معاصی، احسان، حفظ وحدت مسلمانان و حفاظت در برابر فریب شیطان و دشمنان اسلام دانست و افزود: مسلمان روزه دار با دوری از تعلقات دنیوی و مهار خواهش های نفسانی از فضایل و برکات این ماه بهرمند می شود.
معاون فرهنگی و هنری ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان، مهم ترین رخداد این ماه را نزول قران کریم برای نجات و هدایت بشر عنوان کرد و گفت: وجود شب نورانی قدر که شب تعیین سرنوشت انسان است از دیگر فضایل و برکات این ماه معنوی است.
خواجه محمودی تفهیم و ترویج فرهنگ معنوی رمضان در تفکر پاک جوان را یک ضرورت مهم دانست و گفت: در صورت تحقق معیارهای دقیق فرهنگ رمضان و انجام شرایط کامل روزه واقعی تأثیرات ارزشمندی در روح و روان معنوی و بهداشتی روزه دار بروز می کند.
پایان پیام/
نظر شما