به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ حجت الاسلام ابوالقاسم یعقوبی، امام جمعه بجنورد امروز (22 تیر) در دیدار مدیرکل و معاونان بهزستی خراسان شمالی به مناسبت آغاز هفته بهزیستی بیان کرد: بهزیستی یک معبد است چراکه به کسانی خدمت رسانی می کند که آنان در عین نیازمند واقعی بودن؛ دستشان از همه جا کوتاه است.
قائم مقام نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی خطاب به کارکنان بهزیستی افزود: شما باید ارزش و قداست کار خود را بدانید چراکه اینگونه فعالیت ها خداپسندانه و همچنین معنوی است.
وی با اشاره به دو حوزه فعالیت پیشگیری و درمان در بهزیستی، پیشگیری را ارجح بر درمان دانست و با بیان اینکه در حوزه پیشگیری هرقدر هم که سرمایه گذاری شود، باز هم کم است، اظهارداشت: با توجه به خدماتی که از طریق بهزیستی به مردم ارائه می شود، هرچه این خدمات توسعه یافته تر و گسترده تر شود، سلامت اجتماعی جامعه تضمین می شود.
امام جمعه بجنورد به خدمات مشاوره ازدواج اشاره کرد و با بیان اینکه اسلام تربیت کودک را از لحظه تولد و قبل از آن مورد توجه قرار داده است، تصریح کرد: تولد سالانه 40 هزار کودک معلول در کشور زیبنده جامعه ای که ادعای پیشرفت و توسعه دارد، نیست.
حجت الاسلام یعقوبی، در حوزه درمان نیز از مشارکت خوب مردم و خیران ابراز خرسندی کرد و افزود: باید با شناسایی خیران در طول سال و بیان واقعیات این حوزه، زمینه مشارکت هرچه بیشتر آنان را در حوزه درمان و سایر خدمات بهزیستی توسعه داد.
رضا الله وردی، مدیرکل بهزیستی خراسان شمالی نیز در ابتدای این دیدار گفت: در حال حاضر بهزیستی با 170 وظیفه محوله بهترین خدمات را به مددجویان تحت پوشش خود ارائه می دهد که ارائه بهتر و شایسته این خدمات مرهون کمک و همیاری همه است.
وی اظهارداشت: در حال حاضر حدود 17 هزار و 400 معلول تحت پوشش بهزیستی استان قرار دارند که خدمت رسانی به این قشر از جامعه، علاوه بر حمایت بهزیستی، نیازمند مشارکت سایر دستگاه های اجرایی است.
الله وردی با بیان اینکه ارائه خدمات مشاوره ازدواج بخشی از وظایف این سازمان است، توسعه این مهم را نیازمند فرهنگ سازی دانست و افزود: با توجه به اینکه 49 درصد جمعیت استان را روستائیان شامل می شوند، تبیین ضرورت انجام مشاوره در جلوگیری از تولد فرزندان معلول را نیازمند فرهنگ سازی عمیق دانست.
وی همچنین از ورود دوهزارو 200 پرونده طلاق به مراکز مشاوره این نهاد در سال گذشته خبر داد و گفت: از این تعداد 600 زوج به ادامه زندگی مشترک بازگشتند.
نظر شما