شریفه حق شناس مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری کرمانشاه با اشاره به چالش های مختلف زنان در حوزه های مختلف به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: پايين بودن سطح سواد زنان روستايی در استان از جمله این چالش ها به شمار می رود.
وی ادامه داد: كم بودن اطلاعات، دانش، آگاهی های علمی و كاربردی زنان موجب شده که با وجود برعهده داشتن به طور متوسط 50 درصد تولیدات کشاورزی، تنها 5 درصد از منابع آموزشی و تعليمات ترويجی را به خود اختصاص دهند.
به گفته مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری کرمانشاه، چالش نرخ پايين مشاركت زنان استان کرمانشاه در پست های سياسی و تصميم گيری نیز وجود دارد.
حق شناس با تأکید بر بهره مندی از توان و استعدادهای زنان در مسئوليت های سياسی، گفت: این اقدام می تواند نقش مشارکت زنان را در جامعه افزایش دهد.
این مسئول به چالش های حوزه زنان استان در زمینه بهداشت اشاره کرد و گفت: سوء تغذيه و پايين بودن ضريب سلامت و بهداشت فردی از جمله این موارد به شمار می رود.
وی راهکارهای حضور و مشارکت زنان در استان را موجب كمک به اقتصاد و معيشت خانواده ذکر کرد و افزود: این اقدام در زنان روستایی می تواند سطح مهارت و توانمندی های آنان را بالا ببرد.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری کرمانشاه عنوان کرد: حضور زنان همچنین موجب كمک به افزايش درآمد خانوار روستايی، كاهش فقر و بهبود استانداردها زندگی شود.
حق شناس همچنین ارتقای سطح مهارت و توانمندی های زنان روستايی و ايجاد امكان دسترسی آسان به آموزش های فنی و حرفه ای و آموزش های مهارتی و كمک به تشكيل صندوق های خرد زنان روستايی را از دیگر راهکارهای مهم حضور زنان در جامعه برشمرد.
نظر شما