به گزارش خبرنگار شبستان، علی احمدی، رئیس سازمان اشتغال دانشآموختگان جهاد دانشگاهی در نشست خبری که صبح امروز یکشنبه (9 مرداد ) در محل این نهاد برگزار شد، گفت: سازمان همیاری اشتغال دانشآموختگان جهاد دانشگاهی اوایل دهه 70 با هدف مشارکت در ایجاد، راهاندازی و کمک در حوزه اشتغال به دانشآموختگان فعال شد.
وی افزود: طرحهایی بسیاری از سوی جهاد دانشگاهی تا پایان خرداد ماه به اتمام رسیده است که شامل طرح ملی شناسایی و تدوین 150 تیپ شغلی نوآورانه خانگی و طرح رتبهبندی مدرسین و مربیان کارآفرینی است همچنین در طرح رتبهبندی مدرسین و مربیان 1200 مربی در جهاد دانشگاهی رتبهبندی شدند و متناسب با رتبهها در سطح کشور برای ورود به بحث مهارتهای کارآفرینی آماده شدند.
رئیس سازمان اشتغال دانشآموختگان جهاد دانشگاهی خاطر نشان کرد: طرح ارزیابی و اعتبار بخشی مراکز و مؤسسات آموزش کارآفرینی سراسر کشور نیز به پایان رسیده است که در این طرح 250 مؤسسه مورد ارزیابی و اعتبار بخشی قرار گرفتند.
احمدی تصریح کرد: سامانه یکپارچه فرآیند توانمندسازی تا اشتغال دورههای بازآموزی مربیان سراسر کشور، طرح تدوین و برگزاری دورههای تخصصی مشاغل، طرح کانون بسیج کارآفرینی محله محور نیز از طرحهایی است که تاکنون به اتمام رسیده است.
بر اساس این گزارش رئیس سازمان اشتغال دانشآموختگان جهاد دانشگاهی، اضافه کرد: در حوزه مطالعات و تحقیقات کاربردی بازار کار نیز تهیه و تدوین سند اشتغال در 6 استان کشور سال گذشته شروع شد و امسال به پایان رسید، ضمن اینکه طرح مدلسازی توسعه مناطق روستایی با تأکید بر اشتغال و کارآفرینی در 2 استان نیز به پایان رسیده است.
وی درباره طرحهای در دستور کار سازمان اشتغال دانشآموختگان جهاد دانشگاهی در سال جاری نیز عنوان کرد: نقشه راه دانشآموختگان آموزش عالی، مشارکت جهاد دانشگاهی در ایجاد 5 درصد از اشتغال سالانه که معادل با 125 هزار شغل میشود و طرح تدوین و اجرای برنامه اجرایی طرحهای 30 روستای الگوی هدف گردشگری از برنامههای امسال است.
احمدی در پایان گفت: در سال 1389 حدود 17 دوره جدید آموزشی طراحی و 491 دوره آموزشی برگزار شد و 12 هزار و 284 نفر در این دورهها شرکت کردند.
پایان پیام/
نظر شما