به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان در این مراسم به ارائه گزارشی از دومین کارگروه فرهنگ و هنر در استان پرداخت و گفت: داشتن پشتوانه قانونی از نقاط قوت برنامه های این مجموعه است.
ناصر مقدم تشکیل کارگروه های فرهنگ و هنر را یکی از اقدامات مثمر ثمر این اداره عنوان کرد و افزود: این کارگروه ها پس از اجرا به یک برند کشوری تبدیل می شود.
این مقام مسئول با یادآوری اینکه دومین کارگروه های فرهنگ و هنر در بخش های تخصصی فرهنگ-هنر و فرهنگ-جامعه برگزار می شود، ادامه داد: کار گروههای کتاب و ادبیات، کارگروه هنرهای تجسمی، فیلم و عکس، هنرهای نمایشی، موسیقی و آوا، مطبوعات و رسانه، قرآن و نهجالبلاغه، فرهنگ و بانوان، فرهنگ و عترت، فرهنگ و اقتصاد، فرهنگ و بازار، فرهنگ و روحانیت، فرهنگ و ارزشهای اسلامی از جمله کار گروههایی است که در دو بخش فرهنگ و هنر و فرهنگ و جامعه فعالیت دارند.
به گفته مقدم؛ مدت فعالیت این کارگروه ها 6 ماه است که در دومین دوره کارگروه ها 67 جلسه تشکیل شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه این دوره از کارگروه ها 112 مصوبه داشت، یادآور د: 65 درصد این مصوبات اجرای شد.
وی با بیان اینکه 20 درصد این مصوبات اجرا نشده و 15 درصد نیز عدم قابلیت اجرا داشته است، خاطرنشان کرد: از 65 درصد از مصوبات اجرایی شده 40 درصد مربوط به تغییرات اعمال شده در برنامهها از جمله جشنوارهها بوده است.
به گفته مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی 25 درصد از مصوبات نیز برنامههای جدیدی بوده که در برنامههای سال جاری اجرایی شده است.
وی کارگروه های کتاب و ادبیات، هنرهای تجسمی و خوشنویسی و مطبوعات را از کارگروه های فعال اعلان کرد و گفت: کار گروههای فرهنگ و بازار، فرهنگ و حقوق شهروندی و فرهنگ و اقتصاد نیز بیشترین جلسات را برگزار کردند.
این مقام مسئول ادامه داد : در این دوره 32 درصد اعضای کارگروه جدید و 68 درصد اعضای قبلی هستند و 98 نفر دعوت شدهاند که شامل روحانیون، بانوان فرهیخته و اعضای فعال در هر بخش می باشند.
در ادامه این مراسم پس از اعلام نظرات اعضای این کارگروه ها، احکام مربوطه قرائت شد.
نظر شما