به گزارش خبرنگار سیاسی دفاعی خبرگزاری شبستان، الحاق زیردریایی نیمه سنگین فاتح تا پایان سال، اعلام نتایج اولیه آزمون استخدامی نداجا، اسکورت 3000 کشتی توسط نداجا برخی از سرتیترهای اخبار حوزه دفاعی امنیتی در هفته گذشته بود. ادامه اخبار و رویدادهای این حوزه را در گزارش زیر بخوانید:
استقرار گروههای موشکی و جنگال نداجا در تمامی سواحل/الحاق زیردریایی نیمه سنگین فاتح تا پایان سال
امیر دریادار حبیبالله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش شامگاه دوشنبه (14تیر) در مراسم دیدار و ضیافت افطاری با جانبازان، پیشکسوتان و خانوادههای شهدای نداجا با اشاره به ارتقای توانمندیهای رزمی نداجا، اظهار کرد: جهت ارتقای توانمندیهای رزمی گروههای موشکی قدرتمند، جنگال و پهپادهای بسیار قوی و هوادریای بسیار مناسبی را در تمامی سواحل ایجاد کردهایم.
وی تصریح کرد: نداجا امروز در حوزههای مختلف جنگال، پهپاد و هوادریا از قدرت و توان رزمی قابلملاحظهای برخوردار است.
سهند تا پایان سال ملحق میشود
فرمانده نیروی دریایی ارتش به ساخت ناوهای جدید در این نیرو جدید اشاره کرد و گفت: در جریان اجرای پروژه موج در نداجا ناوشکنهای جماران،دماوند و سهند مورد بهرهبرداری قرار گرفتهاند و امیداوریم با نامگذاریهای ناوهای شمارههای 4، 5 و 6 که هنوز نامگذاری نشدهاند، امیدواریم ظرف سال 95 و 96 حتماً به ناوگان نیروی دریایی ارتش الحاق پیدا کنند.
الحاق زیردریایی نیمه سنگین فاتح تا پایان سال
امیر دریادار سیاری افزود: در حوزه زیر دریاییها نیز نیروی دریایی ارتش امروز از زیردریاییهای کلاس غدیر برخوردار است و تا پایان سال زیردریایی نیمه سنگین فاتح به توان رزمی نداجا ملحق میشود.
نداجا در توسعه سواحل مکران پیشرو است
وی به توسعه سواحل مکران اشاره کرد و گفت: امروز مناطق یکم، دوم، سوم و پایگاههای مکران در پسابندر در حال ساختوساز است و پیشرفت خوبی در زیرساختها به وجود آمده است. اکنون نداجا در توسعه سواحل مکران پیشرو است.
فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به برقراری امنیت کشتیها، گفت: در دوران دفاع مقدس 10 هزار کشتی توسط نداجا اسکورت میشد تا چرخه اقتصادی کشور به خوبی بچرخد.
اسکورت 3000 کشتی توسط نداجا
امیر دریادار سیاری افزود: تاکنون بالغبر 3000 فروند کشتی در اقیانوس هند، خلیج عدن و باب المندب اسکورت شده است که بهصورت مستمر ناوگروههای نداجا در تمامی آبهای دنیا حضور دارند. از سال 87 تاکنون یک روز نبوده است که در شمال اقیانوس هند و بهویژه خلیج عدن حضور نداشته باشیم.
وی افزود:امروز حوزه مسئولیت نداجا تغییر کرده و چهل و یکمین ناوگروه رزمی ما در خلیج عدن، باب المندب و دریای سرخ حضور دارد و به دریانوردی مشغول است.
فرمانده نیروی دریایی ارتش به حضور ناوگروههای صلح و دوستی اشاره کرد و گفت: امروز ناوگروههای صلح و دوستی ما در اقیانوس آرام، دریای جنوبی چین، اقیانوس هند جنوبی، مدیترانه و دریای خزر دیدوبازدید دارند و ارتباطات خوبی در منطقه ایجادشده است.
امیر سیاری در ادامه بابیان اینکه به لطف خداوند امروز وضعیت نیروی دریایی باهمت همه پیشکسوتان نیروی دریایی ارتش و همت همرزمان فعلی به خوبی نمایان است، اظهار کرد: افتخار میکنیم ادامهدهنده راه پیشکسوتان نداجا هستیم و تلاش میکنیم جایگاه نیروی دریایی را آنگونه که خواسته پیشکسوتان و مردم است ارتقا دهیم.
در مراسم ضیافت افطاری پیشکسوتان نیروی دریایی، امیر خرم طوسی مشاور عالی فرمانده کل ارتش و امیر دریادار بیغم جانشین فرمانده نیروی دریایی ارتش حضور داشتند.
نتایج اولیه آزمون استخدامی نداجا اعلام شد
امیر دریادار دوم کلهر معاون نیروی انسانی نیروی دریایی ارتش اعلام کرد :امروز نتایج اولیه استخدامی درجه داری سال 95 اعلام شد.
امیر دریادار دوم کلهر گفت: پذیرفته شدگان مرحله اول باید جهت انجام فرایند گزینش از تاریخ 21 تیر 95 برابر زمانبندی اعلام شده به مدیریت گزینش و استخدام نیروی دریایی ارتش مراجعه کنند.
وی افزود:فرایند گزینش تا اوایل شهریور ماه ادامه خواهد داشت و پذیرفته شدگان نهایی نیز در نیمه اول مهر ماه جهت انجام دوره رزم مقدماتی مشترک به مرکز آموزش جواد الائمه نیروی زمینی اعزام و پس از پایان دوره نیز جهت انجام دوره های تخصصی به مراکز آموزش نداجا اعزام خواهند شد.
ایران نظم ناعادلانه جهانی را به رسمیت نمیشناسد
سردار سرتیپ پاسدار حسین سلامی جانشین فرمانده کل سپاه در آئین رونمایی از کتاب پلاکهای شهر که مجموعهای از خاطرات بازنشستگان رزمنده هشت سال دفاع مقدس شهرداری تهران است گفت: امنیت، آرامش، پیشرفت و همه ارزشهای بزرگی که امروز ایران اسلامی به نام آن شناخته میشود مدیون پیکرهای مطهر و روح بزرگ شهدا است. گذشت و فداکاری بی نظیری که شهدا با اهدای جان خود به همه ما آموزش دادند و برای ایران اسلامی عزت و عظمت را به ارمغان آوردند.
وی افزود: کشورهای دنیا دو سرمایه مادی و معنوی دارند و اعتبار و منزلت هر کشوری بر اساس این دو سرمایه تعیین میشود. برخی کشورها در نظام جهانی ضعیف، ذلیل و وابسته محسوب میشوند و همانند بردگانی در نظام برده داری مدرن محسوب میشوند چنین کشورهایی بر اساس اراده سیاسی قدرتهای دیگر کار میکنند و جزء نقشه سیاسی این کشورها محسوب میشوند، در نتیجه هویت مستقلی ندارند و از آزادی بهره مند نیستند.
وی تاکید کرد: تا پیش از انقلاب اسلامی کشورمان چنین شرایطی داشت و در حقیقت در نقشه سیاسی آمریکا قرار گرفته بود. تا جایی که الگوی دوستی و دشمنی بر اساس مطلوبیتهای سیاسی آمریکا تعیین میشد، اما امروز به فضل و برکت الهی هویت از دست رفته را بازیافتهایم و دارای شخصیتی بزرگ در جهان هستیم. امروز ایران اسلامی به عنوان یک نظام مستقل و الگو شناخته میشود؛ کشوری که مقاومت، پایداری، مستحکمی و شکست ناپذیری آن به عنوان یک الگو قرار گرفته است.
جانشین فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه امروز کشور ایران در دنیا با مفاهیمی همانند مقاومت، ثابت قدمی در برابر قدرتها و نفوذناپذیری معرفی میشود، افزود: در جهان امروز که هیچ مدلی برای توصیف هویت ملتها باقی نمانده جز وابستگی به قدرتها، ایران اسلامی استقلال، اقتدار و نفوذناپذیری خود را به برکت خون شهدا به دست آورده است.
وی تاکید کرد: ایران امروز تنها کشوری است که نظم ناعادلانه جهانی را به رسمیت نمیشناسد و بر اساس هنجارهای عادلانه خود عمل میکند. همه این دستاوردها به برکت تحمل فشارها و مصیبتهایی است که در طول 38 سال گذشته به پیکره جسمی و روحی این ملت وارد شده است. اما برغم وجود همه این فشارها استخوانهای سترگ این ملت مقاومت کرده تا جایی که به عنوان ملتی بزرگ خود را به دنیا معرفی کرده است.
وی با اشاره به توطئههای مکرر دشمن در 38 سال گذشته علیه ملت ایران گفت: از هیچ توطئهای اعم از تجزیه طلبانه از ابتدای انقلاب علیه این کشور فروگذاری نکردهاند. اما با وجود همه این توطئهها ایران اسلامی استقلال و هویت خود را به دست آورده است. این کشور طولانیترین جنگ قرن بیستم و نابرابرترین جنگ را با همت خود پشت سر گذاشت. همه دنیا توان و تلاش خود را برای تسلیم کردن ملت ما گذاشته بودند. دشمن با تمام استعداد و توان خود وارد عرصه شده بود. اما ملت ما آنچنان در صحنه حاضر شد که برای تمام دنیا تبدیل به یک الگو شد.
وی در پایان تاکید کرد: تاریخ گرانبهاست به شرطی که لحظههای پر افتخار آن از نسلی به نسل دیگر منتقل شود.
بدون وجود امنیت، رفاه و آسایش و پیشرفت محقق نمیشود
امیر دریادار حبیب الله سیاری در جمع فرماندهان و نیروهای فرماندهی آموزش تفنگداران دریایی منجیل اظهار داشت: باید با بالا بردن آمادگیهای نظامی، کارآمد، پا در رکاب، مؤمن، معتقد، متخصص، متفکر، ولایتمدار، شهادت طلب و ایثارگر توانمندی خود را روزبهروز بیشتر کنیم.
فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: باید تجهیزات و تمرین مناسب داشته باشیم که داریم و میبایست با برنامه حرکت کنیم که میکنیم و باید مرتب و منظم درحال تمرین باشیم که هستیم.
دریادار سیاری با بیان اینکه تمام سعی و تلاش ما این است تا نسبت به قبل پیشرفت و آمادگی کاملی داشته باشیم تصریح کرد: برای بالا بردن ارتقاء سطح معنویت باید خودباوری، تقوا، ایمان، ایثارگری و از خودگذشتگی بالا داشته باشیم.
وی تأکید کرد: نیروهای مسلح مسئول برقراری امنیت دولت و ملت در سراسر کشور هستند و مردم با این امنیت میتوانند در رفاه و آسایش باشند، زندگی، تحصیل، تجارت، تولید و روال عادی زندگی و شرایط رو به پیشرفت داشته باشند لذا اگر امنیت نباشد هیچکدام از اینها مقدور نیست.
فرمانده ارتش با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در مقوله امنیت که اگر آن را نداشته باشیم هرچه که در طول سالیان متمادی ساختهایم یک صبح تا ظهر از بین میرود تصریح کرد: در کشورهای اطراف ما بهخاطر وجود ناامنی، حجم اتفاقات، تخریبها و ترورها باعث شده است بعضی کشورها سالهای سال از آبادانی به دور باشند و هیچگونه رفاه و پیشرفتی در آن صورت نگیرد.
در ابتدای مراسم با قرائت قاریان برجسته بین المللی و کشوری، محفل انس با قرآن کریم برگزار شد و در پایان هم با حضور امامان جمعه رودبار و منجیل، سرپرست فرمانداری و اعضاء شورای تأمین از برترینهای مرکز آموزش تفنگداران دریایی منجیل تجلیل شد.
نظر شما