خبرگزاری شبستان- خراسان جنوبی؛ ساعت 21 به وقت خراسان جنوبی است، گروهی از دانشجویان جهادگر دانشگاه بزرگمهر قائنات که برای خدمت رسانی به محرومین به روستای جیم آباد زیرکوه آمده اند، مشغول ساخت دیوار مسجد هستند. اینجا دانشجویان روز را روزه بودند و شبها مشغول کار عمرانی.
دانشجویان بزرگمهر با روحیه بالا، توانسته اند در این روستا مردم را هم با خود همراه کنند و تعدادی از اهالی روستا و برخی از نوجوانان در کنار آنها مشغول کار هستند، این خود می تواند علاوه بر ارائه یک خدمت به مردم روستاهای محروم، کلاس درسی برای نوجوانان روستا باشد که از هم اکنون کار جهادی و خدمت به هم نوع را یاد بگیرند.
خشت های دیوار مسجد یکی یکی با صلوات و اخلاص بالا می آید و دیوار بالاتر می رود، این دانشجویان که شادی و نشاط خود را در این اردو می بینند سعی می کنند در هنگام کار کردن با شوخی و خنده، کار را برای خود راحت و فضای شادی را بر اردو حاکم کنند.
دانشجوی جهادگر: شب ها کار عمرانی و روزها کار فرهنگی و آموزشی انجام می دهیم
سید محمد مهدی حمیدی، یکی از دانشجویان جهادگر دانشگاه بزرگمهر قائن که در حال آماده کردن شن و ماسه است به خبرنگار شبستان گفت: دومین سال است که اردوی جهادی می آیم و به مناطق محروم سر می زنیم و در کارهای فرهنگی و سازندگی سهیم می شوم.
وی گفت: چون در ماه مبارک رمضان به این مناطق آمدیم در روز نمی توانیم کار عمرانی انجام دهیم، لذا شب کار عمرانی می کنیم و روز کارهای فرهنگی و آموزشی داریم.
این دانشجوی جهادگر با اشاره به اینکه کار کردن برای محرومین شیرینی خاصی دارد، گفت: اهالی روستا هم در انجام پروژه با ما همکاری دارند.
حمیدی با بیان اینکه اردوی جهادی توفیق می خواهد و خداوند به ما توفیق داد که در ماه رمضان به این مناطق بیایم، اظهار داشت: هر کسی اعتقادات خاص خود را دارد و ما این اردوها را «جهاد» می دانیم و برای احیای روستاها تلاش میکنیم.
وی با بیان اینکه شب در کنار کار کردن خنده و شوخی داریم، گفت: حضور مردم در کنار ما موجب دلگرامی می شود و از سوی دیگر حضور دانشجویان جهادگر نیز در روستا به مردم روستا دلگرمی می دهد.
خودسازی و کسب تجربه رهاورد اردوهای جهادی
مجتبی حسین زاده، یکی دیگر از دانشجویان جهادگر دانشگاه بزرگمهر نیز با بیان اینکه بعد از اتمام امتحانات خداوند توفیق داد تا در اردوهای جهادی حضور پیدا کنم، ادامه داد: شب های قدر در این روستا مراسم خوبی داشتیم و استفاده خوبی کردیم.
وی با بیان اینکه فضای حاکم بر اردوی جهادی کاملا صمیمی و دوستانه است، گفت: اردوی جهادی یک فضایی کاملا شاد همراه با معنویات، خودسازی و کسب تجربه است.
سید محمود شفیعی، مسئول گروه جهادی دانشگاه بزرگمهر قائنات نیز با اشاره به اینکه دو گروه جهادی از بسیج دانشجویی دانشگاه بزرگمهر قائنات داریم، افزود: یکی در روستای جیم آباد و یکی بم رود مشغول خدمت هستند.
وی با بیان اینکه در روستای جیم آباد حصار مسجد و غسالخانه را دنبال می کنیم، افزود: در بم رود هم نماز خانه یک مدرسه را دانشجویان می سازند.
این دانشجوی جهادی با بیان اینکه شب ها کار عمرانی انجام می دهیم و روزها کار فرهنگی و برگزاری کلاس را در دستور کار داریم، افزود: دوره قرآن، زیارت عاشورا، کلاس های مختلف برای بچه های روستا از برنامه های گروه جهادی است که در طول شبانه روز انجام می شود.
شفیعی با اشاره به اینکه از ساعت 9 شب تا سحر کار عمرانی انجام می دهیم، گفت: بعد از نماز صبح مراسم زیارت عاشورا و قرائت قران برگزار می شود و بعد از آن نیز تا ساعت 9 استراحت و بعد از آن هم کلاس های احکام و ... برای بچه های روستا شروع می شود.
اهالی مهمان نواز روستا؛ کمک کار دانشجویان جهادگر
وی اهالی روستا مردمان مهمان نواز توصیف کرد که کمک کار دانشجویان جهادی هستند، ادامه داد: این روستا آب شرب آن مشکل دارد و روزی نیم ساعت آب می آید و قطع می شود و با تانکر برای روستا آبرسانی می کنند.
مسئول پایگاه بسیج دانشجویی دانشگاه بزرگمهر قائنات با اشاره به اینکه در بحث اردوهای جهادی دو موضوع خودسازی و درک درد مردمان روستاهای محروم از جمله اهداف است، افزود: در آینده اگر این دانشجویان، مسئولی شدند وقتی درد مردم این مناطق را دیده باشند بهتر به کارها رسیدگی خواهند کرد.
شفیعی با اشاره به اینکه مهمترین هدف اردوهای جهادی خودسازی است و کار عمرانی و فرهنگی و ... در مرتبه بعدی قرار دارد، افزود: اینکه هنگام افطار در کنار روستائیان باشیم، حس بسیار خوبی دارد که قابل توصیف نیست.
وی با بیان اینکه امسال شبهای قدر در این روستا بودیم، اظهارداشت: برنامه های خوبی برگزار شد و بسیار بیشتر از سالهای قبل که در شهر خودم بودم استفاده کردم، چراکه صمیمی تر و خاکی تر بود.
پاکی آسمان روستا در دل جهادگران رسوخ می کند
حجت الاسلام علی اکبر شاد، دبير شورای اندیشه ورز خراسان جنوبی نیز در بازدید جمعی از مسئولان بسیج دانشجویی و سازندگی خراسان جنوبی از فعالیت این گروه جهادی با بیان اینکه حضور شما دانشجویان در این روستاهای محروم همانند رفتن به خانه خدا است و باید قدر این لحظات را بدانید، گفت: اینکه شما دانشجویان از همه خوشی های زندگی خود گذشتید و برای کارو خدمت به محرومین به روستاها آمدید نشان از اخلاص شما دارد.
وی با اشاره به اینکه مردم روستا با حضور در کنار شما نشان دادند که برایشان مهم هستید و شما را درک کردند، افزود: بسیار ارزشمند است که از روی اخلاص برای مردم این دیار کار و خدمت می کنید.
دبير شورای اندیشه ورز خراسان جنوبی با اشاره به اینکه پاکی آسمان روستا باید در دل و قلب شما رسوخ کند و شما را جلا دهد، گفت: قلب شما باید در این اردو آنقدر پاک شود که وقتی به شهر خودتان برگشتید از مردم غافل نشوید.
حجت الاسلام شاد با تاکید بر اینکه شما ثابت کردیم که در دنیا دنبال پست و مقام نیستیم، افزود: اگر مدیریت جهادی را در دل و قلب خودتان نهادینه کردید، وقتی که در آینده به جایگاهی رسیدید بهتر به فکر مردم محروم خواهید بود.
خیر و برکات گروههای جهادی
سرهنگ میری، فرمانده بسیج سپاه زیرکوه هم بابیان اینکه در ماه مبارک رمضان دو گروه جهادی در دو روستای بم رود و جیم آباد زیرکوه مستقر هستند، اظهارداشت: گروه های جهادی حضورشان در روستا دو حسن دارد که یکی برای خودشان است و دیگری برای محلی که خدمت می کنند.
وی با بیان اینکه اینکه گروههای جهادی 10 روز در منطقه زیرکوه هستند، افزود: تاثیر این اردوها برای روستا آبادانی را به همراه دارد و برای دانشجو هم درس گرفتن از زندگی مردم روستاهای محروم است.
اعزام ۱۰ گروه جهادی در ماه مبارک رمضان به سراسر استان
مسئول بسیج دانشجویی خراسان جنوبی نیز به خبرنگار شبستان گفت: هدف از اعزام دانشجویان به اردوهای جهادی در وهله اول خودسازی دانشجویان و دیدن محرومیت ها از نزدیک و در وهله دوم خدمات رسانی به روستاییان عزیز در مناطق کم برخوردار است.
علی قاسمی با اشاره به اینکه این دانشجویان در آینده مسئولان مملکتی خواهند شد و از واقعیات جامعه روستایی باخبر خواهند بود، ادامه داد: ناحیه بسیج دانشجویی خراسان جنوبی در سال گذشته اعزام و پشتیبانی از 864 نفر اردو در قالب اردوهای سه روزه و 400 نفر اردو در قالب اردوهای یک روزه را انجام داد.
وی افزود: در سال جاری نیز 650 نفراردو در قالب اردوهای 10 روزه و 300 نفراردو در قالب اردوهای 3 روزه به مناطق کم برخوردار استان اعزام خواهند شد.
قاسمی خاطرنشان کرد: از این آمار حدود 150 نفر اردو در قالب 10 گروه در ماه مبارک رمضان و مابقی در بقیه فرصت تابستان و فرصت های فراغت دانشجویان در طول سال انجام خواهد شد.
نظر شما