به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، محمدتقی جلیلی، مدیر پایگاه اینترنتی حوزههای علمیه خواهران با اشاره به بخشهای مختلف ویژهنامه ماه مبارک رمضان تصریح کرد: قسمتهایی از این ویژهنامه مربوط به اعمال وارده در ماه مبارک رمضان، قسمتی مربوط به بیان فضیلتهای این ماه و بخشهایی نیز مربوط به ذکر احکام و ادعیه وارده در ماه مبارک رمضان میشود.
وی دعای شب آخر شعبان و شب اول رمضان، خطبه پیامبر اکرم(ص) در روز آخر شعبان و دعای امام سجاد(ع) هنگام حلول ماه رمضان را از جمله ادعیه ذکرشده در این ویژهنامه برشمرد.
مدیر پایگاه اینترنتی حوزههای علمیه خواهران با اشاره به گنجاندن بخشی با عنوان 40 حدیث روزه در این ویژهنامه یادآور شد: در این بخش متن عربی، ترجمه و منبع 40 حدیث با موضوعاتی نظیر فلسفه روزه، روزه چشم و گوش، روزه اعضا و جوارح، روزه ناقص، پاداش روزه و ... ذکر شده است.
وی «فضیلت ماه مبارک رمضان» را یکی دیگر از بخشهای این ویژهنامه برشمرد و اضافه کرد: در این بخش احادیثی از ائمه اطهار(ع) و پیامبر اکرم(ص) در مورد فضیلت ماه مبارک رمضان ذکر شده است.
جلیلی با اشاره به تاکید فراوان بر تلاوت قرآن کریم و ثواب این عمل در ماه مبارک رمضان ادامه داد: «آداب تلاوت قرآن» و «روزه از نظر قرآن» یکی دیگر از بخشهای این ویژهنامه را تشکیل میدهد.
وی خاطرنشان کرد: متن کتاب نماز عارفانه جمال السالکین اثر آیتالله میرزا جواد ملکی تبریزی نیز در این ویژهنامه گنجانده شده است و علاقهمندان میتوانند از متن این کتاب در ویژهنامه مبارک رمضان استفاده کنند.
به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، مدیر پایگاه اینترنتی حوزههای علمیه خواهران با بیان اینکه این کتاب شامل فصلهای طهارت، درسهای آموختنی از وضو، حکمتها و اسرار غسل، اسرار تیمم، نماز و اصل نماز میشود، تصریح کرد: کتاب نماز عارفانه بر اساس همین فصول در ویژهنامه ماه مبارک رمضان ارائه شده است.
وی نمازهای وارده در ماه رمضان و غذاهای ماه مبارک رمضان را بخشهایی دیگر از این ویژهنامه دانست و اظهار داشت: کاربران اینترنت با مراجعه به پایگاه اینترنتی حوزههای علمیه خواهران به نشانی www.whc.ir میتوانند از مطالب این ویژهنامه بهره ببرند.
پایان پیام/
نظر شما