به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از العالم؛ این گروه تروریستی با انتشار ویدیویی ضمن تشریح ساختار تشکیلاتی آنچه که "نظام خلافت" خوانده است، "مجلس شورا" را - که در اغلب موارد به طور مستقیم از سرکرده تشکیلات دستور می گیرند - در صدر این ساختار قرار داد.
پایگاه "عربی 21" نوشت که "داعش" در این ویدیویی، حکومت خود را متشکل از 35 ولایت توصیف کرد که 19 ولایت آن در سوریه و عراق و 16 ولایت دیگر در کشورهای دیگر قرار گرفته اند.
این ولایت ها بنا به ادعای "داعش" عبارتند از: بغداد، الانبار، صلاح الدین، فلوجه، دیالی، شمال بغداد، الجنوب، نینوا، کرکوک، دجله، الجزیره، البرکه، الخیر، الرقه، دمشق، حلب، حمص، و فرات.
علاوه بر اینها، نجد، حجاز، سینا، برقه، طرابلس، فزان، الجزائر، غرب افریقا، اللواء الاخضر (شهر سبز)، خراسان، قفقاز، عدن ابین، شبوه، حضرموت، صنعا و البیضاء دیگر شهرها و مناطقی هستند که این گروه تروریستی آنها را جزء ولایت های خود دانسته است.
بر اساس ویدیوی منتشر شده، شوراها و دفاتر رسمی این گروه تروریستی نیز به این ترتیب تعریف شده است: "شورای هجرت، شورای امور اسرا و شهدا، دفتر تحقیقات و مطالعات، اداره ولایت های دوردست، دفاتر روابط عمومی و عشایر".
در جدول تشکیلاتی این گروه تروریستی دیوان ها، کار وزارتخانه را انجام می دهند و عبارتند از: "دیوان قضاوت و دادرسی، دیوان تبلیغات و مساجد، دیوان سربازان، دیوان بیت المال، دیوان آموزش، دیوان کشاورزی، دیوان غنایم، دیوان بازرسی، دیوان زکات، دیوان اطلاعات کل، دیوان اطلاع رسانی مرکزی، دیوان بهداشت، دیوان ذخایر (نفت و گاز) و دیوان خدمات".
همچنین، "ابوبکر البغدادی" به عنوان "خلیفه و حاکمی که با پایبندی به احکام شرعی بر مردم حکومت می کند" معرفی شده است. "مجلس شورا" نیز به "خلیفه" کمک می کند. در این فیلم آمده است که اعضای این گروه تروریستی داعش در سال 2014 خلافت خود خوانده اش را اعلام کرد.
روزنامه صباح ترکیه در مقاله ای با عنوان چه کسی داعش را بوجود آورد نوشت، به محض این که کسی به داعش اشاره می کند، پرسش های بسیاری با هیچ پاسخ مشخصی ظاهر می شود. حتی کسانی که با داعش مبارزه می کنند نیز به نظر می رسد پاسخ این سوالات را نمی دانند زیرا هیچ کس واقعا نمی داند داعش کیست و برای چه جنایت می کند.
هنگامی که داعش در سوریه و عراق ظاهر شد، من با قاطعیت تاکید کردم که این سازمان تروریستی باید توسط تعدادی از سازمان های اطلاعاتی موثر در جهان شکل گرفته باشد. در پاسخ به این اتهام، برخی مرا به پس زمینه های جامعه شناختی داعش ارجاع دادند، که پس از جنگ عراق ظهور کرده بود. پس از اینکه آمریکا عراق را اشغال کرد، آنها از حملات تروریستی القاعده علیه شیعیان جلوگیری نکردند. ظاهرا آمریکا تصمیم گرفت عراق در هرج و مرج باقی بماند. ده ها گروه تروریستی سرکش به طور طبیعی ظهور کردند. در عین حال، به نظر می رسد داعش به طور گسترده ای متفاوت از پیشینیان خود است. تقریبا در یک چشم به هم زدن، داعش به منابع به ظاهر بی حد و حصری از سلاح و پول دست می یابد.
از همان آغاز آمریکا اعلام کرد که مبارزه علیه داعش 20 سال طول خواهد کشید که یک دوره عادی برای دولت اوباما به نظر می رسد.
غرب از وجود داعش در عراق و سوریه بهره گرفت. غرب سرزمین های اسلامی را در هرج و مرج فرو برد و چهره اسلام را تخریب کرد. داعش در ابتدا درون سازمان القاعده در عراق بود. ما همچنین می دانیم که در مرحله بنیادی آن، آمریکا از القاعده در افغانستان در برابر تهاجم اتحاد جماهیر شوروی بهره می برد.
یک سازمان تروریستی که حملات تروریستی را در فرانسه، بلژیک، ترکیه و آمریکا اجرا کرده، نمی توانسته چنین طرح هایی پیچیده ای را بدون حمایت یک سازمان اطلاعاتی انجام دهد. از آنجا که داعش نمی تواند به خودی خود چنین حملات تروریستی بزرگی را در شهرهای بزرگ جهان سازماندهی کند، برخی از سازمان های اطلاعاتی باید آن را حمایت کرده باشند. حمله به سرزمین های اسلامی با اشغال هند توسط انگلیس آغاز شد و پس از آن هر کشوری در جهان اسلام توسط نیروهای غربی اشغال شده بود. شک و تردید ما در مورد انگیزه های پنهان انگلیس از مشکلات سابق در منطقه که آنها ایجاد کرده اند، ناشی می شود.
هیچ نویسنده غربی تاکنون در مورد منابع انسانی و مالی داعش مطلبی ننوشته است. ما کاملا حق داریم در مورد موقعیت فعلی انگلیس در خاورمیانه سوالاتی بپرسیم.
نظر شما