به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، آیت الله مهمان نواز، امام جمعه بجنورد، امروز ( 9 مرداد) در دیدار مسئولان کمیته امداد امام خمینی (ره) که در محل دفتر وی برگزار شد، یکی از مسائل مهم زندگی اسلامی را مسئله فرهنگ عنوان کرد و گفت: فرهنگ ملت ایران نه شرقی و نه غربی است بلکه فرهنگ دین و قرآن است.
وی یکی از نیازهای کمیته امداد را به کارگیری نیروهای خبره در تبلیغ فرهنگ دینی و چگونگی آشنایی با مقوله مهم آخرت دانست و اظهارداشت: تقویت ابعاد مختلف زندگی مردم بدون فرهنگ دینی و مذهبی طغیان و عصیان را به دنبال خواهد داشت.
آیت الله مهمان نواز با اشاره به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، افزود: این ماه فرهنگ خاص خود را دارد که باید توجه ویژه به این امر شود.
نماینده مردم خراسان شمالی در مجلس خبرگان رهبری اظهارداشت: روزه گرفتن بدون فرهنگ و اطلاع جامع از فواید و آثار آن به جای لذت بردن، انسان ها را دچار ضعف می کند.
اکبر میر شکار، معاون فرهنگی کمیته امداد کشور در ادامه یکی از دغدغه های اصلی مقام معظم رهبری را بحث فکری و فرهنگی خانواده های مددجو عنوان کرد و افزود: یکی از رسالت های مهم این نهاد توانمندسازی خانواده های مددجو از طریق تحصیل آن ها است.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون 112 هزار دانشجو و 700 هزار دانش آموز از خدمات متفاوت این نهاد از جمله تحصیلی و فرهنگی بهره مند هستند، اظهارداشت: طی 10 سال گذشته در کشور 108 هزار نفر از مددجویان این نهاد در مسئولیت های مهم به مردم خدمت رسانی می کنند که 60 نفراز آنان فرماندار هستند.
معاون فرهنگی کمیته امداد کشور نیاز امروز خانواده های نیازمند را امداد فرهنگی دانست و افزود: توانمندی دینی و فکری خانواده های مددجو از اهداف اصلی این نهاد است که از سال گذشته با اجرای طرح نظام جامع آموزشی و تربیتی این هدف محقق خواهد شد.
میرشکار بابیان اینکه کمیته امداد درآینده با اجرای طرح مذکور در 300 عنوان کار فرهنگی، سیاسی و اجتماعی فعالیت خواهد کرد، خاطرنشان کرد: پس از شناسایی مشکلات و کمبود فرهنگی مددجویان 13 شیوه تعریف شده است که یکی از این روش ها آموزش چهره به چهره است.
امان الله حسین پور، مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان شمالی نیز در این دیدار رویکرد جدید کمیته امداد را توانمندسازی خانواده های تحت حمایت در همه جهات ذکرکرد و افزود: توانمندسازی خانواده ها باید بر طبق اصول و برنامه ریزی انجام شود تا خانواده ها از ریشه و با داشتن فرهنگ صحیح توانمند شوند.
وی اظهارداشت: با اجرای طرح نظام جامع آموزشی و تربیتی خانواده ها آسیب خانواده ها رفع و برای افزایش اعتماد به نفس و کمک به آنها گام های موثری برداشته می شود.
حسین پور، یکی از کارهای مهم این نهاد را خانواده محوری نام برد و تصریح کرد: در مرحله اول اجرای طرح 10 درصد از 35 هزار خانوار مددجو شناسایی و کار فرهنگی گسترده ای برای آن ها برنامه ریزی و انجام می شود.
پایان پیام/
نظر شما