بررسی جنگ جهانی آخرالزمان در جدیدترین شماره ماهنامه "انتظار نوجوان"

ماهنامه فرهنگی انتظار نوجوان با مطالبی مهدوی و عاشورایی مخصوص نوجوانان در این شماره به بررسی جنگ جهانی آخرالزمان پرداخته است.


به گزارش خبرگزاری شبستان، شصت و پنجمین شماره ماهنامه فرهنگی "انتظار نوجوان" با رویکردی مذهبی و آخرالزمانی مطالب متنوعی را در چهار بخش هنری، شعر، داستان و رسانه منتشر کرده است.
در این شماره از مجله مطالبی با عناوین «اندیشیدن درباره چند کلمه پیش از سخن گفتن»، «برسد به دست بابا ...»، «برگ های رنگارنگ تقویم»، «ندبه و نشاط»، «کمی دخترونه تر»،«قرص کنکور»، «حاج آقا اجازه! ؛آشنایی با اصطلاحات شرعی» به چشم می خورد.
«جنگ جهانی آخر» عنوان مطلبی دیگر از ستون «این سه شنبه شب ها» ی این مجله است؛ در ابتدای این مطلب می خوانیم: «در شماره قبل درباره تعداد یاران امام زمان(ع) و این که قیام حضرت چگونه قیامی است، توضیح دادیم و گفتیم، اصل قیام حضرت، قیامی فکری و فرهنگی است و بیشتر افراد جهان، بر اساس حقانیت کلام و استدلال حضرت و دیگر نشانه ها و معجزات به ایشان ایمان می آورند، اما برای برخورد با ظالمان و مخالفان، یک جنگ بزرگی بین حق و باطل در می گیرد.درباره این جنگ و مدت زمان آن و به خصوص ابزارهایی که در آن به کار برده می شود، سوالات متعددی وجود دارد.در حقیقت برای بسیاری از افراد ، جزییات قیام مسلحانه و جنگ جهانی مهم است. برخی هم می خواهند بدانند، این نبرد تا چه زمانی ادامه دارد؟»
از مطالب دیگر این ماهنامه می توان به «انت حبیبی»، داستان «قضای دیروز» ، «عاشورا در جهان»، «وقف های سلاطین عثمانی در استانبول»، «گفت و گو با امیر حامی نژاد؛عکاس»، «بازی شاهزاده ایرانی» و «از غدیر تا عاشورا؛ سه داستان تحت عنوان مهلکه 2،1 و3» اشاره کرد.
دو شعر با عنوان های «زخم»، «کربلا تا همیشه جاوید است» و متن ادبی «شکوفه» و یک داستان از سیری قصه های طنز حسنی با عنوان «حرف های ممنوعه» و چند داستانک از دیگر مطالب بخش ادبی انتظار نوجوان است.
«گفت و گو با معلم کالو» عنوان مصاحبه ای است با آقای عبدالمحمد شعرانی معلم روستایی در بوشهر به نام کالو. معلم عاشقی که معلم کوچک ترین مدرسه دنیا با فقط و فقط 4 شاگرد است. این معلم وبلاگی هم دارد به نام «دیر تش باد» که دومین وبلاگ برتر سال در ددنیا شناخته شد.او آن قدر تلاش کرد و آن قدر در وبلاگش از مدرسه 4 نفره نوشت که کالو صاحب جاده، مدرسه، کتاب خانه و مجتمع آموزشی شد؛ و همچنین او و مدرسه اش در سازمان جهانی یونسکو ثبت شد.
«دیگه چه خبر» ، «کاردستی جادویی»، «جدول» (مسابقه جدول همراه با جوایز) ، «همراه» ،«کبوتر» از بخش های سرگرمی این ماهنامه فرهنگی است.
شایان ذکر است که این مجله موسسه آینده روشن بشریت، به صاحب امتیازی سیدمسعود پورسیدآقایی است و به منظور اطلاعات بیشتر و مشاهده شماره های قبلی مجله می توانید به نشانی اینترنتی مجله به آدرس www.intizarmag.ir مراجعه کنید.

پایان پیام/


 

کد خبر 5556

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha