آیت الله غیاث الدین طه محمدی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان، بر بهره گیری از جنبههای معنوی ماه پرخیر و برکت رمضان اشاره کرد و به خبرنگار شبستان گفت: ماه رمضان، ماه نزدیکی دل ها، رفع اختلافات و کدورتها و بهترین فرصت برای تقوا وخودسازی انسان های مومن وبا تقواست که باید تمام رفتار و کردارهایمان در این ماه با سایر ماه ها فرق داشته باشد.
وی خداشناسی را عرفان حقیقی در ماه رمضان عنوان و تصریح کرد: روزه موجب ایجاد صفای روح و باطن می شود، چراکه با خودسازی و یک ماه روزه داری، 11 ماه آینده خود را تضمین کرده ایم.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان گفت: توجه به حریم دیگران، رعایت حقوق مردم در جامعه، عملیاتی کردن برنامه های دینی، ارزشی و اسلامی و فراهم کردن مسیر تعالی انسان، ازویژگی های بارز و معنوی این ماه است.
آیت الله محمدی با بیان اینکه ماه رمضان را باید ماه تزکیه روح و نفس دانست، اضافه کرد: اعمال این ماه باید همراه با تقویت الهیات، پیغمبرشناسی و آخرت شناسی باشد، چراکه موجب تعالی بخشیدن به روح و اندیشه می شود.
وی با تاکید براینکه ماه رمضان، ماه نزول قرآن، ماه نزول ملائکه و روح به اذن خدای رحمان و ماه هدایت گری، آگاهیبخشی و روشنگری از سنخ هدایت و جداسازی باطل از حق و حقانیت است، تصریح کرد: در ماه مبارک رمضان، تفسیر و قرائت قرآن از دستورات دینی است که توجه به این امر ضروری است.
وی اظهار داشت: نقشآفرینی قرآن در هدایت مردم به بسترها، عرصهها و مقاصد کمال و روشنگریهای آن در عرصههای هدایت گری و جداسازی حق از باطل، فضای ماه مبارک رمضان را نورانیت و معنویت ویژهای میبخشد و امتیازات ماه خدا را چند برابر میکند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان گفت: فلسفه روزهداری از نگاه آفریدگار هستی، امیدواری به تکامل انسانها و دستیابی به گوهر ارزشمند و بیمانند تقواست.
آیت الله محمدی، ماه رمضان را ماه برکت و افزایش، ماه بازگشت و انابه، ماه توبه وآمرزش گناهان و مغفرت دانست و اضافه کرد: ماه رمضان بهترین فرصت برای نزدیک شدن به مستضعفان و محرومان جامعه اسلامی است.
پایان پیام/
نظر شما