به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان گیلان، علی پورحسن این سخنان را در دیدار با نمایندگان شرکت سهامی برق منطقهای و شرکت توزیع برق گیلان عنوان کرد و فعالیتهای فرهنگی، ادبی، هنری و علمی را 4 محور اساسی برنامههای کانون برشمرد.
مدیر کل کانون گیلان در ادامه این دیدار که به منظور بررسی زمینهی همکاریهای مشترک برای فرهنگسازی و نهادینهکردن فرهنگ مصرف صحیح برق در جامعه صورتگرفت اظهارداشت: مراکز فرهنگی هنری ثابت، سیار و پستی کانون که خدمات فرهنگی به مخاطبان شهری و روستایی ارایه می کند، همچنین قابلیتهای مربیان بسترهای مناسبی برای آگاهیبخشی به کودکان ونوجوانان فراهم کرده است.
وی اضافه کرد: ارایه آموزهها با بهرهگیری از شیوههای خلاقانه و استفاده از روشهای آموزش غیر مستقیم که در دستور کار مربیان کانون پرورش فکری قرارداشته و دارد، نقش تاثیرگذاری در فراگیری افزونتر مخاطبان ایفا می کند و این قابلیتها می تواند با مشارکت دیگر دستگاهها، نقشی ارزشمند در فرهنگ سازی داشته باشد.
پورحسن در ادامه با بیان اینکه همکاریها در جهت نهادینهکردن فرهنگ مصرف درست می بایست در سایه برنامهریزی هدفمند و در یک بازه زمانی مشخص صورت گیرد گفت: چنانچه در ارایهی برنامهها موفق عمل کنیم، به یقین خروجیهای مناسبی را در زمینه فعالیتهای فرهنگی، ادبی، هنری و پژوهشی شاهد خواهیم بود و این آثار می تواند بیانگر تاثیر مثبت برنامهها باشد.
وی تصریح کرد: حضور کارشناسان شرکت برق در مراکز فرهنگی هنری، برپایی کارگاههای مختلف و فراهمآوردن امکان بازدید کودکان و نوجوانان از نیروگاهها می تواند در این مسیر راهگشا باشد.
پورحسن برپایی کارگاههای آموزشی برای مربیان را از دیگر راههای انتقال آموزهها به اعضا بر شمرد که با تدوین طرح درس و در قالب فعالیتهای مختلف فرهنگی، ادبی، هنری و پژوهشی می تواند نقشی اساسی در نهادینهکردن فرهنگ استفاده بهینه از انرژی ایفا کند.
مدیر کل کانون در پایان رسالت کانون پرورش فکری برای ارتقای دانش، آگاهی و قابلیتهای آیندهسازان را مورد توجه قرار داد و برلزوم همکاری تمامی دستگاهها و نهادهای فعال در حوزهی کودک ونوجوان تاکید کرد.
مهناز یوحنایی، مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق استان نیز ضمن ابراز خرسندی از این نشست اظهار کرد: ما همواره به دنبال مخاطبان جدید برای ارایه آموزشهای لازم و فرهنگسازی هستیم و در این مسیر کودکان و نوجوانان به عنوان بهترین گزینه محسوب می شوند.
یوحنایی در ادامه به تعامل و همکاری این شرکت با آموزش و پرورش اشاره کرد و این تجربه موفق را زمینهساز ادامه یافتن تعامل با دستگاه ها و نهادهای فعال در حوزهی کودک ونوجوان دانست.
وی افزود: اعتماد جامعه به کانون پرورش فکری و ریشهدار بودن این مجموعه فرهنگی از مهمترین دلایل برای تعامل با کانون است و بر همین اساس از گسترشهمکاریها در سایه انتقال تجربیات و امضای تفاهمنامه استقبال می کنیم.
رضا احمدی، مدیر روابط عمومی شرکت برق منطقهای استان گیلان نیز به دیدار سال گذشته مدیر کل کانون با مدیر عامل این شرکت اشارهکرد و رویکرد مثبت طرفین برای فرهنگسازی و نگاه ویژه به کودک و نوجوان را نویدبخش تاثیرگذاری این همکاری دانست.
احمدی افزود: اتفاق نظر شرکت برق منطقهای و شرکت توزیع برق بر تعامل افزونتر با کانون است و امیدواریم با امضای تفاهم نامه این همکاریها بیش از پیش گسترش یابد.
بیان دیدگاهها و نقطهنظرات که از سوی مسئولان دو طرف صورت گرفت، دیگر بخش این دیدار محسوب می شد و در پایان این نشست که دراتاق جلسات کانون رشت صورت گرفت، مقرر شد ضمن بررسیهای کارشناسی، زمینهی امضای تفاهمنامهی همکاریهای مشترک با حضور مدیران دو دستگاه فراهم شود.
نظر شما