به گزارش خبرنگار سرویس قرآن و معارف خبرگزاری شبستان ، دکتر رشید جعفرپور ، رئیس مرکز فعالیت های قرآنی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری در مراسم اختتامیه بخش دانشگاهی بیست و چهارمین دوره نمایشگاه قرآن با قدردانی از تلاش های جهاد دانشگاهی و تمامی دانشگاه هایی که در این بخش فعال بودند، اظهارداشت: متاسفانه در این دوره دانشگاه جامع علمی و کاربردی، نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب و بخش دانشگاهی وزارت بهداشت حضور نداشتند که امیدواریم برای سال آینده با حضور این بخش ها کامل تر آثار و توانمندی های قرآنی دانشگاه ها را ارائه کنیم.
وی با بیان اینکه بخش دانشگاهی در محیطی آرام و نشاط انگیز فعالیت های هنری و پژوهشی خود را ارائه کرد، افزود : از حضور وزارت علوم تحقیقات و فناوری، داشنگاه پیام نور، دانشگاه فنی و حرفه ای، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه الزهرا، مرکز گفتمان سازی دانشگاه شریف و دانشگاه علوم قرآن و حدیث که در این دوره نمایشگاه حضور پیدا کردند، قدردانی می کنم.
جعفرپور با ارائه گزارشی از فعالیت های این بخش گفت: معرفی دوره های مجازی کارشناسی و کارشناسی ارشد عمومی پیرامون مباحث اخلاقی، اهدا بسته های فرهنگی به بازدیدکنندگان، معرفی 100 پایان نامه و طرح پژوهشی،طرح سوالات چالشی و گفتمانی از قبیل چرا اسلام بهترین دین است؟ که 5 هزار نفر در آن شرکت کردند ، تشویق و ترغیب کودکان به خواندن قرآن که 3500 نفر در این طرح شرکت کردند ، برگزار نشست های علمی با موضوعات تدبر در قرآن ، ازدواج موفق ، زندگی قبله مدار، زن و سبک زندگی اسلامی ، فرزند پروری قرآنی و ... از جمله فعالیت های بخش دانشگاهی در این دوره نمایشگاه بود.
رئیس مرکز فعالیت های قرآنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه کارگاه های متعدد آموزشی و قرآنی توسط دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار شد، افزود : رونمایی از طرح قرآنی مائده دانشگاه علامه طباطبایی ، طراحی آیه گرافی، رونمایی از کتاب فلق به عنوان اولین فرهنگ لغت قرآنی و نمایش 200 اثر هنری قرآنی و ارائه دستاوردهای دانشگاه ها و جشنواره ها مختلف از دیگر فعالیت های این بخش بود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: بازدید دانشجویان و اساتید دانشگاه امسال از بخش دانشگاهی بسیار بالا بود و چندین وزیر ، معاون وزیر و رئیس دانشگاه از این بخش بازدید کردند.
نظر شما