به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قائمشهر، مراسم سالروز شهادت مظلومانه مولای متقیان حضرت علی ابن ابیطالب(علیه السلام) و گرامیداشت یاد و خاطره 72 تن از راست قامتان جاودانه تاریخ در هفتم تیر 1360، فاجعه انفجار دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی خاصه شهید مظلوم آیت الله بهشتی، شب گذشته(7 تیر) به همت کانون فرهنگی و هنری شهید بهشتی مسجد جامع چمازکتی قائمشهر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل، اداره تبلیغات اسلامی، حوزه علمیه کوتنا، اداره ارشاد و فرهنگ ارشاد اسلامی و .... در حسینیه شهید بهشتی چمازکتی این شهر با شکوه خاص و حضور گسترده مردم برگزار شد.
آیت الله محمد حسن گلی شیردار، مدرس دروس خارج فقه و استاد دانشگاه تهران در این مراسم گفت: شهید بهشتی، شخصیت ویژه ای بود که در تدوین برنامه جامع با مهارت روز توانست مدل حکومت دینی را به عنوان قانون اجتماعی، تدوین و تبیین کند.
وی افزود: شخصیت وارسته ای که با بهره گیری از کانون ژرفای اندیشه دین در بینش ها، تغییر ایجاد کرد و با درک واقعی اهداف امام خمینی(رحمت الله علیه) معمار کبیر انقلاب و پیوند علمی با امام راحل، مهارت علمی را در جامعه پیاده کرد.
آیت الله گلی شیردار اظهار کرد: دکتر بهشتی با دارا بودن شخصیت ممتاز و ارزشمند و علائم بارز و ویژه، در برابر دشمنان ایستاد و آنها نتوانستند در بنیان حکومت، تزلزلی ایجاد کنند.
وی با اشاره به اینکه دین یه عنوان مدل حکومت و بشریت آمده، بیان کرد: شیوه دشمن و شاید کارآمدترین شیوه دشمن برای تغییر بینش، تسخیر، مهار و کنترل متفکرین یا آنها را پیرو خود کردن بود اما شهید بهشتی، شخصیتی بوده که امام خمینی(رضوان الله تعالی علیه) با تربیت چنین شخصیت هایی توانمند را در انقلاب اسلامی ایران قرار داد.
آیت الله گلی شیردار با بیان انیکه مدیریت پیر جماران با مدرن ترین روش ها شکل گرفت، ابراز کرد: شهيد بهشتی، مدیریت جامع را طوری ترتیب داده بود که سیر تحول جامعه بشریت از این شخصیت برخوردار هستند تا جامعه را مسخر و در اختیار قرار بگیرند.
وی گفت: شکست بسیاری از شکست ها که وجاهت دینی هم داشتند این بود که مدیریت به روز را اعمال نکردند و توانستند عناصر جامعه را یکپارچه و منسجم سازند.
آیت الله گلی شیردار اظهار کرد: امام علی(علیه السلام)، مسیر جامعه را به سمتی هدایت کرد که آبروی همه بشریت است و این امر را فقط شیعیان نمی گویند بلکه دشمنان آن حضرت، این تراز مدیریت امیر المومنین(علیه السلام) را درک کردند.
وی با اشاره به اینکه بهترین شرح های امیر المومنین(علیه السلام) از یک شخص سنی بود، بیان کرد: برای درک شخصیت آن حضرت که همچون اقیانوسی است باید معرفت کامل به آن امام همام داشته باشیم.
آیت الله گلی شیردار ابراز کرد: سرفصل های معرفت یافتن ولی خدا را باید مطالعه کرد چرا که حضرت علی (علیه السلام)، مظهر تمام نمای نهادینه کردن مدیریت دینی و تقوا با رویکرد اجرایی بود.
وی گفت: منشور زندگی حیدر کرار(علیه السلام) با تمام ابعادش، ویژگی ها و جامعیت دارد که نمی توان با هیچ حکومتی مقایسه کرد چرا که آن حضرت تجلی پیوند نبوت و امامت است.
آیت الله گلی شیردار اظهار کرد: حضرت علی(علیه السلام)، شخصیتی به شمار می آید که تمام صفحات برجسته انسانیت را در قله برتر تعریف کرده است و چگونه زندگی کردن و معرفت های بینش آن امام همام را باید به طور کامل شناخت.
وی بیان کرد: شخصیت، رفتار و مدرسه ژرف اندیشی امیرالمومنین(علیه السلام) با توازن و با زیرساخت های به روز و رویکرد صیانت بخشی را تکمیل می کند.
آیت الله گلی شیردار ابراز کرد: اگر بخواهیم مسئولیت و مدیریت را برای خدمت به مردم بکار گیریم از دو شاخصه صداقت و امانت باید بهره گرفت.
وی، شخصیت امیرالمومنین(علیه السلام) را بسیار عمیق و محیرالعقول و جمع صفات در مقابل یکدیگر، دانست و افزود: آن حضرت، شخصیتی است که رشدآفرینی جامعه و محیط و فضای جامعه را در پیوند با خدا، ترجمه و مدیریت کرده است.
آیت الله گلی شیردار گفت: مدیریت فرهنگی در ابعاد مختلف، امیرالمومنین(علیه السلام) را سرآمد برنامه ریزی بسیار موفق حکومت دینی در تمام ابعاد بود از جمله آنها سیاست، خانواده و ... را می توان نام برد.
وی افزود: حضرت امام علی(علیه السلام)، متد و مدل های خانواده برتر را برنامه ریزی کرد و مسئولیت ها را در تمام راه های زندگی مردم چه اجتماعی و ... به زیباترین شکل ممکن تعریف و در عمل پیاده کرده است.
آیت الله گلی شیردار اظهار کرد: مادر در فضای رشد کودکان در ابعاد مختلف فردی، فرهنگی، اجتماعی و ... کوتاهی نکند چرا که خود، اولین کسی خواهد بود که از کوتاهی در حق فرزند، ضربه می بیند و لطمه می خورد که این امر نقش مهم مادر را در خانواده و جامعه، بیان می کند.
وی، از حضرت زهرا(سلام الله علیها) به عنوان الگو یاد کرد و گفت: آن حضرت، سرمشق خوبی برای مادران و پدران هستند که می طلبد از آن حضرت، بهره لازم را در زندگی برد.
نظر شما