حل موضوع ربوی بودن بانک ها نیاز به عزم ملی دارد

خبرگزاری شبستان: امام جمعه راین گفت:حل موضوع ربوی بودن بانک ها و تسهیلاتی که در اختیار مردم قرار می گیرد، نیاز به عزم ملی دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان و به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، حجت الاسلام حمید اسماعیل پور، امام جمعه راین، در دیدار استاندار با علماء و روحانیون استان گفت: حل موضوع ربوی بودن بانک ها و تسهیلاتی که در اختیار مردم قرار می گیرد، نیاز به عزم ملی دارد.


وی با اشاره به اینکه تا زمانی که موضوع ربوی بودن بانک ها وجود دارد هیچ کاری به نتیجه نخواهد رسید، یادآور شد: بخش خصوصی که 13 هزار میلیارد تومان امکانات در اختیار دارد، متاسفانه دسترسی بسیار آسانی به منابع دولتی نیز دارد و این دسترسی از سوی مردم و قشر متوسط و ضعیف وجود ندارد.


امام جمعه راین، با تاکید بر اینکه باید کاری کرد که تسهیلات ارزان قیمت در اختیار مردم قرار گیرد، خاطرنشان کرد: با توجه به تاکید رهبری بر توسعه صنایع کوچک، لازم است که دسترسی مردم به منابع دولتی تسهیل شود.


وی عدم زمینه سازی صادرات بی دغدغه محصولات کشاورزی را مورد اشاره قرار داد و ادامه داد: کسانی که نمی گذارند این اتفاق رخ دهد، منافع شان در خطر است.

 

استاندار کرمان هم با بیان اینکه روحانیون با بهره گیری از ظرفیت های موجود و تریبون هایی که در اختیار دارند می توانند ضمن توسعه وحدت، مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی را هموارتر کنند؛ فرهنگسازی اقتصاد مقاومتی در جامعه را وظیفه ای سنگین، خطیر و حساس بر عهده روحانیون دانست و گفت: روحانیون می توانند از تریبون هایی که در اختیار دارند در زمینه فرهنگ سازی اقتصاد مقاومتی نهایت بهره برداری را داشته باشند.

 

در این دیدار، حجج اسلام عارفی، ایمانی تبار و انجم شعاع به ترتیب مسئول نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی، سازمان جهاد کشاورزی و معاون پژوهش حوزه علمیه کرمان سخنانی ایراد کردند.

 

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان هم در این دیدار با تاکید براینکه اقتصاد مقاومتی با معجزه و در بازه زمانی کوتاهی تحقق نمی یابد، یادآور شد: حداقل سه یا چهار سال طول می کشد تا منویات رهبری درباره اقتصاد مقاومتی در جامعه عینیت یابد.

 

عدم بکارگیری نیروهای متخصص و متعهد یکی از آسیب ها در مسیر تحقق اقتصادمقاومتی

 

مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه خام فروشی منابع معدنی به اقتصاد مقاومتی ضربه می زند، افزود: اگر معادن را فرآورده کرده و صادر کنیم، تفاوت قیمت آن بسیار زیاد خواهد بود.
حجت الاسلام علی عارفی با اشاره به زرخیز بودن استان کرمان در سطح دنیاست، یادآور شد: برای تحقق اقتصاد مقاومتی باید شناسایی توانایی های هر منطقه به طور کامل انجام شود، زیرا برخی  پروژه ها متناسب با موقعیت جغرافیایی آن منطقه نیست.


وی با تاکید براینکه در استان کرمان به عنوان یکی از قطب های کشاورزی کشور به دلیل نبود مدیریت صحیح و فرهنگ نادرست، در بخش کشاورزی نوعا بازنده هستیم، خاطر نشان کرد: در برخی محصولات کشاورزی مانند پسته،خرما، جو و گندم یک ظرفیت بزرگی در استان کرمان وجود دارد که از آنها به درستی استفاده نمی کنیم.


مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی کرمان به آسیب های اقتصاد مقاومتی اشاره و بیان کرد: عدم بکارگیری نیروهای متخصص و متعهد یکی از آسیب ها در مسیر تحقق اقتصادمقاومتی است.

 

بخش فرهنگی و فرهنگ سازی اقتصاد مقاومتی مغفول مانده است

 

مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه بخش فرهنگی و فرهنگ سازی اقتصاد مقاومتی مغفول مانده است، افزود: بخش عمده ای از اقتصاد مقاومتی در شیوه مصرف و فرهنگ استفاده از دارایی های موجود است.


حجت الاسلام علی ایمانی تبار با تاکید براینکه روحانیون باید فرهنگ استفاده صحیح از منابع موجود را در بین مردم ومسئولان به خوبی مطرح کنند، خاطرنشان کرد: متاسفانه در حال حاضر بخش عمده ای از دارایی های موجود در کشور اسراف می شود.


وی با اشاره به اینکه با وجود طرح مسائلی درباره کمبود منابع آبی، هنوز هم شاهد هستیم که مردم از سر ناآگاهی آب را هدر می دهند، یادآور شد: متاسفانه 30 درصد محصولات کشاورزی قبل از مصرف، هدر می روند و این با اقتصاد مقاومتی همخوانی ندارد.

 

 

کد خبر 554266

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha