به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان سید ضیا هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دومین همایش تجلیل از دستگاهها و استانهای برتر قرآنی با اشاره به نقش و ظرفیت دانشگاه ها در رفیع ساختن جایگاه قرآنی و نقش قرآن در حیات اجتماعی گفت: ما به عنوان پیروان قرآن هنوز انس کافی با آن نگرفته ایم.
معاون فرهنگی وزارت علوم گفت: ما پنج میلیون دانشجو در کشور داریم که اگر با قرآن انس بگیرند می توانند حلقه وصلی باشند که جامعه از قرآن بهره کافی و وافی ببرد.
هاشمی با طرح این سئوال که در حال حاضر قرآن در زندگی ما چه نقشی دارد و اگر قرآن حذف شود چه تغییراتی در زندگی ما صورت می پذیرد گفت: اگر این تغییرات کم باشد باید بار دیگر بازگشت به قرآن را در دستور کار قرار دهیم.
وی ادامه داد: ما نیاز به طرح سئوالات جدی داریم تا برای جواب آنها نیازمند تدبر واقعی در قرآن باشیم. دانشگاه مانند حوزه جای خوبی است برای تدبر در قرآن و قدم بعدی توسل و تمسک در قرآن برای رفع معضلات و بالا رفتن سطح فرهنگی معنوی و دینی ما است.
هاشمی در پایان به فعالیتهای قرآنی در دانشگاه ها اشاره نمود و اظهار داشت: در حوزه های مختلف دانشگاه ها بیش از 40 حوزه قرآنی فعال است که با اقبال و استقبال خوبی روبرو بوده است. باید سوالات جدی خود را به محضر قرآن عرضه کنیم و با رویکرد اجتهادی و برهانی با کمک اساتید و برجستگان قرآنی بتوانیم جواب آن را به نخبگان دانشگاهی عرضه نماییم.
نظر شما