مردم نیازمند اجرای عدالت در همه سطوح/عزت و منزلت اجتماعی در پرتو اقتصادمقاومتی

خبرگزاری شبستان: استاندار کرمان با تصریح به اینکه مردم نیازمند اجرای عدالت در همه سطوح هستند؛ به اقتصادمقاومتی هم اشاره کرد و آن را نسخه ای شفابخش دانست که در پیوند با آن منزلت و عزت اجتماعی، تأمین می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، علیرضا رزم حسینی، استاندار، امروز(6تیر) در ویژه برنامه یادیاران-گرامیداشت شهدای ۷ تیر- با اشاره به ایامی که در آن هستیم، شهادت حضرت علی علیه السلام را تسلیت گفت و افزود: شب های قدر، فرصتی برای ارزیابی از عملکرد شخصی و اجتماعی است و باید با قرب به خداوند بتوانیم از این شب ها استفاده کنیم.


وی با یادآوری حوادث سالهای نخست انقلاب اسلامی گفت: آن روزها هم جنگ داخلی بود و ترور شخصیت ها و ستون های انقلابی و هم همزمان در دفاع مقدس در دفاع بودیم؛ در سوسنگرد بودم که خبر شهادت شهید بهشتی، اعلام و ما آماده باش بودیم.

 

استاندار کرمان با بیان اینکه شهدای ترور کم نبودند و بعد از شهید بهشتی؛ باهنر و رجایی هم ترور شدند؛ تصریح کرد: جوانان باید بدانند این انقلاب با چه هزینه و سختی به ما رسیده و ما امروز چه وظیفه ای در جهت حفظ آرمان های انقلاب داریم و بزرگان و علما و نخبگان باید این را تببین کنند.

 

وی در بخش دیگری از سخنانش به هفته قوه قضائیه اشاره و خاطرنشان کرد: دستگاه قضا به عنوان یک معیار عدالت است و مردم نیازمند اجرای عدالت در همه سطوح  هستند و دستگاه قضاء استان کرمان در سال گذشته رتبه خوبی داشتند و اقداماتی انجام دادند.


رزم حسینی، بخشی از مشکلات قضا را مترتب بر اقتصاد و... دانست و توضیح داد: امروز پیوند ما با اقتصادمقاومتی مطرح است؛ اگر می خواهیم نظام و انقلاب؛ توان، امنیت کامل، منزلت و عزت اجتماعی، در دنیا نقش برجسته و جوانان اشتغال و زندگی آبرومند داشته باشند باید اقتصادمقاومتی در عمل اجرا شود که امروز یک منشور ملی است.

 

وی نقش اول در این زمینه را متوجه دستگاه های اجرایی و عدالت دانست و با اشاره به نیازمندی به چابک سازی نظام دیوان اداری در این راستا، بیان داشت: این بخش کوچکی از آن بخش بزرگ است؛ بخش بزرگ آن، استفاده از ظرفیت های مردمی است و مستلزم این است دستگاه های اداری زمینه تحقق این امر را فراهم کنند که موانع برداشته شود. انتظاری که به طور جدی داریم و بعد از ماه مبارک رمضان، با تک تک دستگاه ها با کارشناسان به گفتگو می نشینیم.

 

نماینده عالی دولت در استان ادامه داد: از سوی ستادمرکزی{فرماندهی اقتصادمقاومتی}باید موانع در سه استانی که به عنوان پایلوت اقتصادمقاومتی در کشور معرفی شدند؛  شناسایی شود و بخش عمده ای از کار در کرمان بر مردمی کردن افتصادمقاومتی است و در این راستا، روستاها و شهرستان های دارای ظرفیت خلق ثروت، پول های خرد و... مورد توجه است تا در دراز مدت این نسخه دائمی شفابخش-اقتصادمقاومتی- برای تقویت بنیه اقتصاد کشور، محقق شود و دولت ها هم به تدریج آن را اجرا می کنند و آغزا آن از دولت تدبیر و امید است و دولت اراده ای آهنین بر این امر دارد.

 

وی افزود: برای اجرایی کردن سیاست های اقتصادمقاومتی با بعضی قوانین مزاحم مواجه هستیم؛ دبیرخانه فعالی در استان تشکیل شده و جلسات اقتصادمقاومتی، به صورت هفتگی با تأکید بر درون زایی اقتصاد تشکیل می شود و مسئله اقتصادمقاومتی، تکلیف ملی و شرعی است؛ بخش دوم، واگذاری پروژه های نیمه کاره به بخش غیردولتی با شرایط خوب است تا تکمیل شوند؛ دولت حدود دو هزار و 500 پروژه در کشور پیش بینی کرده واگذار کند و در کرمان حدود 300 پروژه است.

 

استاندار کرمان مرحله دوم{اقتصادمقاومتی}را  فعال کردن واحدهای صنعتی و راکد در استان دانست و با اشاره به انتخاب شهرستان قلعه گنج به عنوان شهرستان نمونه اقتصادمقاومتی، گفت: قلعه گنج، پروژه صرفاً فقرزدایی نیست؛ الگوی جدیدی از اقتصادمقاومتی با حداقل زمان 5 سال است تا این الگو در سراسر استان اجرا شود.

کد خبر 554192

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha