آینده مسلمانان آمریکا  در هاله ای از ابهام

خبرگزاری شبستان: شعارهای نژادپرستانه و ضد اسلامی ترامپ هر روز بیش از دیروز مسلمانان آمریکایی را از آینده کشورشان می ترساند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از خبرگزاری رویترز، پس از تیراندازی دسته جمعی در هفته گذشته در اورلاندو، ترامپ سخنان ضد اسلامی خود را تشدید کرده و خواستار تعلیق مهاجرت از کشورهای با سابقه اثبات شده از تروریسم شده است. او درخواست خود را برای نظارت بیشتر بر مساجد تکرار کرد و هشدار داد که تندروها تلاش می کنند به فرزندان ما آسیب برسانند. در حالی که رهبران جمهوری خواه دموکرات خود را از اظهارات ترامپ کنار کشیده اند، بسیاری از مسلمانان آمریکایی می گویند موضع ترامپ فضایی را ایجاد کرده که در آن برخی ممکن است احساس کنند می توانند بدون ترس از مجازات، به مسلمانان حمله کرده و به تعصبات علیه آنها دامن زنند. «سارا ابراهیم» یک مسلمان آمریکایی به رویترز گفت: «آنچه ترامپ گفت باعث شد تا این افکار پنهان، عمومی شود. او به مردم اجازه صحبت کردن با صدای بلند را داد. او با متعصب بودن، اجازه داد شرم و حیا از میان برداشته شود. مردم می دانند که آنها را به خاطر اظهارات متعصبانه شان مجازات نمی کنند.» ستاد تبلیغاتی  ترامپ به درخواست رویترز برای اظهار نظر در این خصوص پاسخی نداده است. ترامپ این انتقاد را که شعارهای او نژادپرستانه است را رد کرده و گفته است که اظهارات او اغلب از سوی رسانه ها و مخالفان سوء برداشت می شود.

به گزارش شورای روابط اسلامی آمریکا و دانشگاه برکلی در کالیفرنیا، تعداد حوادث ثبت شده که در مساجد این کشور از زمان آغاز ثبت آن در سال 2009، به بیشترین حد خود یعنی 78 مورد در سال 2015 رسیده است. در سال های 2014 و 2013 این موارد به ترتیب 20 و 22 مورد گزارش شده بود. این حوادث شامل تهدیدات لفظی و حملات فیزیکی می شود. «کوری سیلور»، مدیر اداره نظارت و مبارزه با اسلام هراسی در شورای روابط اسلامی آمریکا گفت: در پی تیراندازی اورلاندو، حوادث مرتبط با اسلام هراسی از جمله حمله به مساجد افزایش یافته است. او به رویترز گفت: «شعارهای ترامپ تهدید مستقیمی علیه اصول آمریکایی است. او ایده های ضد قانون اساسی مانند ممنوعیت ورود و یا نظارت بر مردم بر اساس ایمان شان را مطرح کرده است. چنین شعارهای تفرقه افکنانه ای، فضای مسموم ایجاد می کند  و باعث می شود برخی از مردم قانون را به ملعبه  دست خود تبدیل کنند و به واسطه آن مردم و نهادها را هدف حمله قرار دهند.»

شورای روابط اسلامی آمریکا می گوید آخرین مورد افزایش هدف قرار دادن مساجد در سال 2010 و پس از جنجال بر سر محل ساخت یک مرکز اسلامی در نزدیکی محل حادثه 11 سپتامبر در نیویورک دیده شده بود.  خاخام ها و واعظان آمریکایی نیز شعارهای ترامپ را محکوم کرده اند.

«منال عمر» نویسنده آمریکایی مسلمان در واشنگتن گفت که او دیگر سوار مترو نمی شود و شب ها به تنهایی از خانه خارج نمی شود. او می گوید پیام ها و توییت های خصمانه ای از جانب راست گراها دریافت کرده که نمی تواند آنها را نادیده بگیرد.

چند روز پس از حمله سان برناردینو، رستوران خانوادگی «ابراهیم حسن» مسلمان آمریکایی در داکوتای شمالی در آتش سوزی عمدی سوزانده شد.

حسن می گوید: «نمی دانیم اگر ترامپ رئیس جمهور شود، چه کنیم. او مخالف اقلیت ها است. او مخالف اسلام است. این یک پیام وحدت نیست. این پیام تقسیم کشور است و این چیزی نیست که امریکا بر آن اساس قرار دارد.»

کد خبر 553807

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha