به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان به نقل از روابط عمومی عقیدتی سیاسی منطقه پداه مرکزی شهید نصر اصفهانی، حجت الاسلام حسن پرورش، رئیس عقیدتی سیاسی منطقه پدافند هوایی مرکزی در جمع کارکنان منطقه پدافند هوایی شهید نصر اصفهانی، با مطرح کردن این سوال که «در دنیایی که شیاطین جنی و هوای نفس از یک طرف و از طرفی شیاطین انسی با همه توان علمی و تشکیلاتی خود برای اشاعه ناپاکی تلاش می کنند، آیا می توان زندگی پاکی داشت؟» گفت: خداوند در سوره مبارکه رعد آیه 19 ((أَفَمَن يَعْلَمُ أَنَّمَا أُنزِلَ إِلَيْكَ مِن رَّبِّكَ الْحَقُّ كَمَنْ هُوَ أَعْمَي إِنَّمَا يَتَذَكَّرُ أُولُوا الْأَلْبابِ)) می فرماید آیا کسی که می داند آنچه از طرف پروردگار نازل شده است حق است و ایمان به حقانیت پیامبران الهی دارد – مانند کسی است که نابیناست؟
وی افزود: سپس خداوند در انتهای این آیه شریفه می فرماید: «تنها صاحبان اندیشه و خرد، متذکر این حقیقت می شوند.».
وی ادامه داد: با توجه به این آیه آن هایی که حق بودن قرآن کریم را درک کرده اند دنیای پاکی دارند و برای پاک نگهداشتن دنیای خود نیز پذیرای هرگونه هزینه و سختی نیز هستند.
رئیس عقیدتی سیاسی منطقه پدافند هوایی مرکزی تصریح کرد: این درحالی است که کسانی که با تکذیب کردن آیات قرآن کریم و حقانیت پیامبران الهی از هوای نفس خود یا بدتر از آن از هوای نفس دیگران در این دنیا پیروی می کنند، حاصل این عمل آنها ناپاکی در زندگی دنیاست.
وی در ادامه گفت: حقیقت این است که بین دنیا و آخرت یک ملازمه ی صددرصد حقیقی وجود دارد و باید گفت آخرت در باطن دنیا قرار دارد.
وی با اشاره به آیه 7 سوره مبارکه روم (( يَعْلَمُونَ ظاهِرًا مِّنَ الْحَيَوةِ الدُّنْيَا وَهُمْ عَنِ الْءَاخِرَةِ هُمْ غافِلُونَ)) گفت: این آیه شریفه نیز موید این است که آخرت همان باطن دنیاست و رابطه ی این دو با هم از نوع رابطه ی عِلّی و معلولی است.
حجت الاسلام پرورش در این خصوص حدیث شریف «الدنیا مزرعه الاخره» را که از پیامبر اکرم (ص) نقل شده است را بهترین کلام برای درک این حقیقت عنوان کرد و گفت: به ناچار همه ی انسان ها در این دنیا زارع هستند ولی نوع کشت آنها با یکدیگر متفاوت است. بعضی دانه ی پاک می کارند و پاکی برداشت می کنند و بعضی نیز در این دنیا بذر ناپاک که همان اعمال ناشایست است می کارند که نتیجه ای جز محصول ناپاک درو نخواهند کرد.
وی در توضیح مطالب پیش گفته شده به آیه ی شریفه 58 سوره اعراف ((وَالْبَلَدُ الطَّيِّبُ يَخْرُجُ نَبَاتُهُ بِإِذْنِ رَبِّهِ وَالَّذِي خَبُثَ لَا يَخْرُجُ إِلَّا نَكِدًا كَذَلِكَ نُصَرِّفُ الْآیاتِ لِقَوْمٍ يَشْكُرُونَ)) ((و زمين پاك [و آماده] گياهش به اذن پروردگارش برمي آيد و آن [زميني] كه ناپاك [و نامناسب] است [گياهش] جز اندك و بي فايده برنمي آيد اين گونه آيات [خود] را براي گروهي كه شكر مي گزارند گونه گون بيان مي كنيم)) نیز اشاره کرد و گفت: در این آیه شریفه خداوند متعال سرزمین وجود ما را به خوبی ترسیم کرده است و حقیقت این مطلب را برای ما بیان می کند که هرچه در سرزمین وجودمان بکاریم (اعم از پاکی یا ناپاکی) دقیقا همان را برداشت خواهیم کرد.
حجت الاسلام پرورش در ادامه با اشاره به الگوهای پاکی در تاریخ مانند حضرت یوسف (ع) و آسیه (س)، توانایی گفتن «نه» به خواسته های شیطانی کافران را لازمه ی یک زندگی پاک عنوان کرد و گفت: این دو الگو، اولی در برابر خواسته ی نامشروع زلیخا و دومی در برابر دعوت به کفر از سوی فرعون، ایستادگی کرده و تمام سختی های این امتناع را نیز پذیرفتند و این مقاومت نیز حاصل ایمان آنها بوده است.
وی در این خصوص به ابن سیرین نیز اشاره کرد و گفت: این جوان پاک نیز در موقعیت خطرناک گناه، بین بهشت و جهنم، با گفتن یک «نه» به خواسته نامشروع آن زن، تمام درهای رحمت الهی را به سوی خود گشود.
رئیس عقیدتی سیاسی منطقه پدافند هوایی مرکزی در پایان چنین شخصیت هایی را الگوی مناسبی برای جامعه امروز در گفتن «نه» به هرخواسته ی خلاف رضایت حضرت حق دانست و گفت: باید با استعانت از حضرت حق و مقاومت در برابر اینگونه خواسته ها، یک زندگی پاک برای خود رقم بزنیم که حتما آثار این زندگی پاک و نتایج آن را هم در دنیا و هم در آخرت خواهیم دید.
نظر شما