به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان حجتالاسلام محمدمهدی ماندگاری، استاد حوزه علمیه، شامگاه چهارشنبه دوم تیر به مناسبت ماه مبارک رمضان در مهدیه تهران به سخنرانی پرداخته و درباره تربیت مهدوی، گفت: انسان در تربیت معنوی نیاز به فهم بالا دارد که از طریق شناخت عظمت پروردگار، آگاهی نسبت به حقارت دنیا، باور آخرت، معرفت نسبت به پیامبر(ص) و اهلبیت ایشان به دست میآید.
وی با اشاره به حدیثی از امیرمومنان علی(ع) مبنی بر اینکه دنیا ابزار بسیار خوب اما محبوبی پست است، افزود: باطن زندگی دنیا بهشت و جهنمی است که انسان با اعمال خود آن را کسب میکند.
استاد حوزه علیمه با اشاره به اینکه دنیا برای انسان سه پند و نصیحت دارد، عنوان کرد: نخستین پند دنیا برای همه انسانها این است که شخص به آن دلبستگی پیدا نکند چراکه هر کس به آن دلبسته شود هنگام مرگ جان کندن برای او بسیار سخت خواهد شد.
حجتالاسلام ماندگاری با اشاره به نصیحت دوم و سوم دنیا، بیان داشت: انسان باید تلاش کند که در دنیا کسی را رنج ندهد چرا که ممکن است ناگهان هنگام مرگ او فرارسیده و زمان جبران برای او باقی نماند، دیگر اینکه به هر میزان که توان دارد برای آخرت خود توشه ذخیره کند تا در جهان دیگر دچار حسرت نشود.
وی افزود: قیامت، پل صراط و سرای آخرت برای همه امری حتمی و قطعی است طوری که همه انسانها هر عمل خیر و شری را که از پیش فرستاده بودند را مشاهده خواهند کرد.
استاد حوزه علمیه در پایان خاطر نشان کرد: پیامبر(ص) فرمودند: خداوند هر کس را دوست بدارد در چشم او دنیا را حقیر و آخرت را عظیم میکند، تا غرق فهم دینی شده و به جای توجه به عیوب دیگران به معایب خود بپردازد.
نظر شما