یاسر محمودی، دبیر دوازدهمین جشنواره تئاتر بسیج در مازندران، امروز (3 تیر) به خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری گفت: فراخوان جشنواره از هفته گذشته اعلام شده که دعوت نامه و اطلاع رسانی بیشتر به کانون های بسیج هنرمندان شهرستان ها تا هفته آینده ادامه خواهد داشت.
وی افزود: تغییر اساسی جشنواره دوازدهم تئاتر بسیج در مازندران با جشنواره قبلی این است که تمام گروه ها، یک نویسنده مشخص دارد که متن را نوشته و سپس متن مورد تصویب قرار می گیرد.
محمودی اظهار کرد: تمام تولیدات نمایشی و متن ها نباید اجرای عمومی را در گذشته تجربه كرده باشد و تولید متن بايد با قوت و تبحر لازم، صورت پذیرد.
وی بیان کرد: طرح تئاتر در دبیرخانه و شورای دبیری جشنواره، مشخص می شود و مورد ارزیابی قرار می گیرد و سه داور به طور هماهنگ، وظیفه تایید طرح را بر عهده دارند.
محمودی ابراز کرد: نمایشنامه ها در گذشته طی یک یا دو روز از سوی مخاطب حرفه ای دیده می شد اما در این دوره به مدت پنج تا هفت شب در شهرهای مختلف استان، آثار در معرض دید عموم مردم قرار مي گيرد و داوران در کنار مردم به داوری آثار می پردازند.
وی با اشاره به اینکه دو عنوان برتر جشنواره دوازدهم تئاتر بسیج مازندران به مرحله کشوری راه می یابند، گفت: شعار «تئاتر برای همه مردم» چندین سال است که بیان شده اما تاکنون چندان به اجرای عملی در نیامده است.
محمودی اظهار کرد: یکی از آسیب های تئاتر در جشنواره های متعدد، تولید تئاتر و به نمایش در آمدن در محفل هنرمندان متخصص بود.
وی بیان کرد: اجرای تئاتر در سالن های نمایش با سطح سواد متفاوت و ارتباط متقابل گروه نمایش و مردم از مزیت ها و اهداف برپائی تئاتر به صورت عمومی است.
محمودی ابراز کرد: اجرای عمومی تئاتر از 12 آذر تا 3 دی به طور همزمان در سال های نمایش، مراکز بسیج هنرمندان یا ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران برگزار می شود.
به گزارش شبستان، دوازدهمین جشنواره تئاتر بسیج هنرمندان به صورت نمایش صحنه ای، نمایش میدانی و خیابانی و مسابقه نمایشنامه نویسی اجرا می شود که دو عنوان برتر به مرحله کشوری راه می یابند.
نظر شما