جهالت نسبت به عظمت قرآن، رغبت به اطاعت را کاهش می دهد

خبرگزاری شبستان: رییس اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل گفت: هر قدر انسان نسبت به عظمت و منزلت قرآن و نقش آن در زندگي جاهل باشد، به همان ميزان شوق و رغبت او در اطاعت از آن كمتر خواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، حجت‌الاسلام سمیع الله مردان، رییس اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل صبح امروز(2 تیر) در جمع پرسنل اداره تامین اجتماعی شهرستان آران و بیدگل گفت: امروز قرآن در بیشتر ابعاد زندگی مسلمانان مورد بی ‌توجهی و مهجوریت قرار گرفته و باید برای کاهش آسیب های زندگی خودمان، این کتاب مقدس و پیام وحی را در زندگی جاری و ساری کنیم.



وی افزود: هر قدر انسان نسبت به عظمت و منزلت قرآن و نقش آن در زندگي جاهل باشد، به همان ميزان شوق و رغبت او در اطاعت از آن كمتر خواهد شد.



رییس اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل، نخواندن قرآن و عدم رعایت آداب تلاوت را از جمله موارد مهجوریت قرآن خواند و افزود: با وجود اینکه اندک افرادی در برنامه زندگی خود زمانی را به تلاوت و انس با قرآن اختصاص می دهند، علیرغم تأکید فراوان قرآن و توصیه پیشوایان دین به تلاوت آن، بسیاری از مردم از نعمت تلاوت و آثار ارزشمند آن بی بهره اند.



حجت الاسلام مردان، ترجیح غیرقرآن بر قرآن را از دیگر مصادیق مهجوریت قرآن دانست و افزود: قرآن کریم به تمام علوم اشاره کرده و منبع بسیار غنی برای علوم مختلف است و یکی از معجزات قرآن، معجزات علمی است اما اکثر مسلمانان از قرآن فاصله گرفته و به کتاب های غیراسلامی رجوع کرده و آن را وحی مُنزل می دانند.



عضو شورای فرهنگ عمومی آران و بیدگل با اشاره به تاکید قرآن بر تدبر در آن خاطر نشان کرد: قرآن، کسانی را که در آیت خدا تدبر نمی کنند، مورد سرزنش قرار می دهد.



مردان در ادامه اظهار داشت: رعایت آداب و شرایط تلاوت و حق تلاوت از دیگر مواردی است که باید در تلاوت قرآن توجه کنیم تا قرآن در این زمینه از مهجوریت فاصله بگیرد.



این مبلغ دینی، در بخش دیگری از سخنانش استفاده ابزاری از قرآن را یادآور شد و افزود: در زندگی بسیاری از مسلمانان از قرآن تنها در مراسمی نمادین نظیر سفره‌های عقد و سفره هفت سین استفاده می‌ شود در حالی ‌که در همین مراسم نیز آموز‌ه‌ ها و دستورات قرآن مورد بی ‌توجهی قرار می ‌گیرد.



حجت الاسلام مردان با اشاره به اینکه برخی از خانواده ها شأن قرآن را در حد یک کالای تزئینی و یا تنها ابزاری برای استخاره پایین می آورند، تاکید کرد: فهم و درک صحیح از قرآن در همه ابعاد زندگی انسان باید لحاظ شود تا جامعه به سوی  سبک زندگی قرآنی رهنمون شود.



وی پیروی از هوای نفس و گسترش خرافات در جامعه را از دیگر مصادیق مهجوریت خواند و افزود: مهجوریت قرآن پیامدهای متعددی در جامعه دارد که ترویج منکرات، گمراهی مردم، تسلط بیگانگان و مجازات الهی از جمله این پیامدهاست.

 

کد خبر 553253

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha