اشتغال بیش از پنج هزار دانشجو در دانشگاه قرآن و حدیث

خبرگزاری شبستان: حجت با بیان این که در حال حاضر پنج هزار دانشجو در دانشگاه قرآن و حدیث موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث مشغول به تحصیل هستند، گفت: دانشگاه قرآن و حدیث در سال گذشته رتبه اول را در آزمون کارشناسی ارشد داشته است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، هادی حجت، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه قرآن و حدیث عصر امروز (اول تیر) در مراسم رونمایی از آثار ترویجی و بین المللی موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث که در سالن همایش موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث برگزار شد، عنوان کرد: در حال حاضر پنج هزار دانشجو در دانشگاه قرآن و حدیث موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث مشغول به تحصیل هستند.

 

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه قرآن و حدیث اظهار داشت: دانشگاه قرآن و حدیث دارای سه دانشکده دانشکده علوم و معارف قرآن، دانشکده علوم و معارف حدیث و دانشکده علوم و معارف اسلامی با 23 رشته تحصیلی و 54 هیأت علمی فعالیت می کند.

 

حجت با بیان این که 3 هزار نفر از دانشگاه قرآن و حدیث فارغ التحصیل شدند، گفت: سال 94 سال اصلاح ساختار و چابک سازی دانشگاه بود و در این سال اقدامات گسترده ای صورت گرفت.

 

وی یادآور شد: امسال اولین دوره آموزش آزاد به زبان عربی با همکاری المصطفی در لبنان برگزار شد، همچنین امسال با هماهنگی جامعه المصطفی دوره آشنایی با علوم و معارف حدیث برگزار می شود.

 

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه قرآن و حدیث بیان داشت: در سال گذشته در معاونت آموزشی دانشگاه اجرای دوره کارشناسی ارشد در مشهد و اصفهان پیگیری شد، مجوز رشته فقه و حقوق اسلامی در مقطه کارشناسی دوره مجازی در سال گذشته صادر شد.

 

حجت با اشاره به این که در سال گذشته سه قرارداد برای تدوین 56 واحد درسی با وزارت علوم منعقد شد، عنوان کرد: دانشگاه قرآن و حدیث درعرصه آموزشی چند موفقیت داشت، از جمله احراز رتبه سوم در مرحله نهایی المپیاد علمی دانشجویی سال 94 در سراسر کشور که به خانم خسروجاوید اختصاص یافت، همچنین قبولی 34 نفر از فارغ التحصیلان دانشگاه در مقطع دکترا که 35 درصد آنها در روزانه دولتی قبول شدند.

 

وی افزود: دانشگاه قرآن و حدیث در سال گذشته رتبه اول را در آزمون کارشناسی ارشد داشته است و دانشگاه تهران پس از آن رتبه دوم را به خود اختصاص داد.

 

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه قرآن و حدیث تصریح کرد: بیش از 45 درصد فارغ‌التحصیلان کارشناسی دانشگاه قرآن و حدیث در مقطع کارشناسی‌ارشد قبول شدند.

 

حجت بابیان این که 990 نفر در دوره تحصیلات تکمیلی درمصاحبه داوطبان شرکت کردند، اظهار داشت: در این دوره، 150 نفر نیز در مقطع دکتری مصاحبه شدند.

 

وی با بیان این که سال گذشته حدود 800 دانشجوی جدید در دانشگاه قرآن و حدیث داشتیم، ادامه داد: از این میان، 293 نفر در ارشد و 28 نفر در دکتری مشغول به تحصیل هستند و مابقی در دوره کارشناسی تحصیل می کنند.

 

معاون آموزش و پژوهش دانشگاه قرآن و حدیث بیان کرد: در سال گذشته حدود 600 کلاس در دوره های حضوری قم و تهران اجرا شد، همچنین در بخش پژوهش دو عنوان کتاب درسی «تفسیر روایی جامع» و کتاب «دین و مبانی ارتباطات» برای تدوین و چاپ پیگیری شد.

 

حجت یادآور شد: ششمین همایش حدیث پژوهش در سال گذشته برگزار شد که 75 مقاله مورد پذیرش قرار گرفت، همچنین هفتمین همایش حدیث پژوهش در 25 آذرسال جاری به همت دانشگاه قرآن  و حدیث برگزار می شود.

 

وی تصریح کرد: در مرکز آموزش الکترونیکی قرآن و حدیث، حدود 2 هزار و 83 نفر مشغول به تحصیل هستند که از این میان، 924 نفر در مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد تحصیل می کنند، درحالی که سال گذشته 393 نفر در دوره های کارشناسی ارشد مجازی پذیرش شدند.

 

معاون آموزش و پژوهش دانشگاه قرآن و حدیث عنوان کرد: کتابخانه دیجیتال و مجازی به همت موسسه راه اندازی شده است که 944 منبع کتاب بر روی آن بارگذاری شده است، همچنین 732 منبع صوتی در این کتابخانه جمع آوری شده است که می تواند مورد استفاده دانش پژوهان قرار بگیرد.

 

حجت با بیان این که تولید دروس یکی از کارهای هزینه بر در مرکز است، اظهار داشت: درسال گذشته 2 هزرا و 860 نفر در دوره های آزاد مرکز شرکت کردند که 131 میلیون برای دانشگاه درآمدزایی داشت.

کد خبر 553167

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha