۷ هزار پرونده در شوراهای حل اختلاف به صلح و سازش ختم شد

خبرگزاری شبستان: رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان گفت: از تعداد ۱۰ هزار و ۸۴۰ پرونده قابلیت صلح و سازش، ۷ هزار و ۸۰۰ پرونده به صلح و سازش ختم شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زاهدان،حجت الاسلام ابراهیم حمیدی رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان امروز(1 خرداد) در جمع خبرنگاران بیان داشت: از هفته قضائیه سال گذشته تا هفته قضائیه امسال، 164 هزار و 677  پرونده به دادگستری استان و دادسرها وارد شده که در مقایسه به مدت مشابه آن در سال گذشته که 148 هزار و 803 بوده متاسفانه 11 درصد افزایش ورودی پرونده ها را به دستگاه قضایی شاهد هستیم.

 

وی با بیان اینکه ورود پر حجم پرونده ها به دستگاه قضایی شایسته یک جامعه اسلامی نیست، افزود: ورود پر حجم پرونده ها به دستگاه قضایی نشان دهنده افزایش آسیب های اجتماعی و اختلافات حقوقی در جامعه است. 

 

رئیس کل دادگستری استان ادامه داد: از تعداد  164 هزار و 677میزان پرونده های وارد شده به دادگستری استان و دادسرها، 163 هزار 265 مختومه شده است که این رقم نشان می دهد که 99 درصد پرونده ها مختومه شده است.

 

حجت الاسلام حمیدی ادامه داد: 39 پرونده در دادسرها، دادگاه های تجدید نظر و دادگاه های بخش در نوبت رسیدگی قرار دارد.

 

وی افزود: دادگستری سراوان با رشد 44 درصدی افزایش و دادگستری کنارک با نزول 11 درصدی کاهش ورودی پرونده ها در سال گذشته روبه رو بوده است.

 

رئیس کل دادگستری استان بیان داشت: در حوزه دادسراها هیرمند با 50درصد، زابل 14 درصد، ایرانشهر با 13 درصد بیشترین ورودی و در حوزه سرباز با 27 درصد کاهش ورودی پرونده روبه رو هستیم.

 

حجت الاسلام حمیدی به فعالیت شوراهای حل اختلاف در استان اشاره کرد و بیان داشت: صلاحیت شوراهای حل اختلاف از 5 میلیون به 20 میلیون ارتقاء یافته است که این افزایش ورودی پرونده ها به شوراهای حل  اختلاف را به دنبال دارد.

 

 وی میزان پرونده های وارد شده به شوراهای حل اختلاف را 40 هزار و 741 پرونده اعلام کرد و افزود: به همین میزان مختومه شده است.

 

این مقام مسئول با بیان اینکه 7 هزار و 800 پرونده به صلح و سازش ختم شده است، ادامه داد: از تعداد 10 هزار و 840 پرونده قابلیت صلح و سازی،7 هزار و 800 پرونده به مصالح ختم شده است.

 

رئیس کل دادگستری استان تاکید کرد: شوراهای حل اختلاف سیستان و بلوچستان با 75 درصد پرونده های صلح و سازش رتبه اول کشوری به خود اختصاص داده است.

 

حجت الاسلام حمیدی به آمار پرونده های حقوقی، کیفری و خانواده را به تفکیک اعلام کرد و گفت: 74 درصد از پرونده های که به دادگستری وارد می شود کیفری است.  

  

 

 

 

کد خبر 552980

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha