به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قائمشهر، محمد فوقی، مسئول ستاد هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران، امروز(31خرداد) بمناسبت روز تبلیغ دینی در کانون فرهنگی و هنری شهید صفری مسجد امام حسن مجتبی(علیه السلام) گفت: جایگاه تبلیغ در عرصه های دینی و فرهنگی، نقش تعیین کننده دارد و یک علم، فن، هنر و صنعت است.
وی اظهار کرد: به فرموده حضرت امام خمینی (رحمت الله علیه)، جهان تشنه اسلام ناب محمدی است و میلیون ها انسان به ستوه آمده از فرهنگ و تمدن بشری غربی و شرقی، سرخورده شده و چشم ها و گوش های آنها در انتظار شنیدن پیام رهائی بخش اسلام است که ما باید از این فرصت ها، استفاده نمائیم.
فوقی افزود: موج بیداری اسلامی اکنون مرزهای بین المللی را درنوردیده و امت اسلام در جست و جوی هویت خویش است که باید پیام آسمانی قرآن کریم را به گوش جهانیان با تبلیغ درست، برسانیم و در این راستا رسالت حوزه ها، ائمه جماعات و جمعه، روحانیون و مبلغان دینی بیش از هر زمان دیگر سنگین تر است.
وی بیان کرد: در عصر کنونی که عصر انفورماتیک و انفجار اطلاعات است باید حقایق اسلام ناب و فرهنگ متعالی تشیع را به هر وسیله ممکن و به شیوه ها و زبان های مختلف در اختیار جهانیان قرار دهیم.
فوقی ابراز کرد: دعوت و تبلیغ جوهره کلید ادیان و مسئولیت همه پیامبران الهی بوده و در اسلام، جایگاه ویژه دارد و قرآن کریم، برتری امت اسلام بر سایر امت ها را در انعکاس پیام الهی، دانسته است.
وی گفت: اسلام، دین کامل، جامع و جهان شمول است و همگانی بودن آن، دعوت و تبلیغ را می طلبد و اگر معارف و تعالیم الهی و آموزه های دینی، درست ابلاغ نشود باعث مهجوریت دین، قرآن و اهل بیت (علیهم السلام) می شود.
این مسئول اظهار کرد: تنها راه غربت زدائی از دین، قرآن و اهل بیت(علیهم السلام)، تبلیغ درست اسلام است که با توجه به جنگ نرم نظام سلطه در چنین شرايطی، ضرورت بهره گیری صحیح از تکنیک پیشرفته تبلیغ و سایر امکانات در جهت مقابله با شبیخون فرهنگی دشمن و کاهش آسیب های اجتماعی، بیش از پیش احساس می شود.
وی بیان کرد: دگرگونی در شیوه ها، روش، ابزارهای تبلیغ و ایجاد جاذبه و تنوع در آن یک اصل مسلم است و روش های معمولی و سنتی نه تنها برای جهان خارج از مرز کشور، جاذبه و تاثیر ندارد حتی برای نسل جدید داخل نیز کافی و قانع کننده نیست.
فوقی ابراز کرد: متاسفانه در حوزه دین و تبلیغات اسلامی به صورت سازمان یافته، متخصصان تبلیغ به شیوه دقیق و پیشرفته کار چشمگیری انجام نشده و روند تبلیغ به صورت خودجوش و بدون ضابطه انجام یافته که به شناخت بیشتر و تربیت متخصصان تبلیغ در حوزه های مختلف فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی نیاز دارد.
وی گفت: مبلغان حوزه دین در مساجد مازندران کافی نیستند و سه چهارم مساجد این استان فاقد روحانی و امام جماعت هستند که متاسفانه متولیان امر دغدغه چندانی ندارند و به وظیفه رسالت خود به درستی عمل نکردند و نیاز ضروری استان در امر تبلیغ دین، تامین روحانی و امام جماعت مساجد است که از سوی مسئولین، قدم های جدی و اساسی برداشته نشد.
به گزارش شبستان، آموزش قرآن شامل روخوانی، روانخوانی، تجوید، صوت و لحن، حفظ، مفاهیم و ...، جزء خوانی و محفل انس با قرآن، بيان تفسیر و نکات کاربردی قرآن از سوی ائمه جماعات، توسعه کمی و کیفی طرح تلاوت نور و تلاوت قرآن از فعالیت های قرآنی کانون های فرهنگی و هنری مساجد در ماه رمضان، است كه از سوي مسئول ستاد هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران در اين برنامه معرفي شد.
نظر شما