به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان؛ اسماعیل جانعلی پور امروز(31 خرداد) در جمع خبرنگاران سمنانی با بیان اینکه از سوی مسئولان ارشد کشور همت جدی در ترویج کتاب و کتابخوانی دیده نشده وبه این موضوع اهمیت نمی دهند اضافه کرد: نه تنها هنوز سامان درستی در فضای فرهنگی کشور وجود ندارد، بلکه تا کنون اقدام و همت جدی و دغدغه عمومی در کشور برای کتابخوانی مردم وجود ندارد.
وی با بیان اینکه برای گرفتار نشدن با آسیب های اجتماعی و فرهنگی باید به کتاب و کتابخوانی روی آورد افزود:اگر جامعه با این موضوع مواجه شود اداره آن سخت است.
مدیرکل امور فرهنگی نهاد کتابخانه های عمومی کشور بهره گیری از خرد جمعی و دانش و تجربه نخبگان، صاحب نظران و اساتید رسانه ها در زمینه فرهنگ مطالعه کتاب را وظیفه همگانی دانست وافزود: زمانی می توانیم از عملکرد خود دفاع کنیم که کتابخوانی در کشور رونق یافته و کتاب خواندن به یک عادت روزانه در افراد جامعه تبدیل شود.
جانعلی پوربه فعالیت بیش از سه هزار کتابخانه در کشور اشاره داشت وگفت: از این شمار دو هزار و ۳۰۰کتابخانه نهادی و ۹۰۰کتابخانه مشارکتی هستند.
به گفته وی کل کتابخانه های موجود در کشور با مدیریت یکپارچه نهاد کتابخانه ها مدیریت می شود.
مدیرکل امور فرهنگی نهاد کتابخانه های عمومی کشور با تاکید بر اینکه بیش از ۶۰۰کتابخانه روستایی در سطح کشور مشغول فعالیت و مابقی کتابخانه ها شهری هستند، اظهار داشت: یکی از ارکان اساسی داشتن بخش مرجع پویا و تخصصی کتاب است.
وی ایجاد زمینههای توسعه فرهنگ کتابخوانی در جامعه، به منظور ارتقای سطح فرهنگی و علمی اقشار مختلف را ضروری دانست وادامه داد: کتاب و مطالعه عامل مهمی در برطرف کردن مشکلات عصر امروز جوامع بشری است.
جانعلی پور با اشاره به سفارش مقام معظم رهبری در مورد ضرورت ترویج فرهنگ مطالعه بین اقشار مختلف جامعه گفت: نشر، معرفی و مطالعه کتابهای مفید ویژه ردههای سنی مختلف به منظور آگاهسازی افکار عمومی جامعه اسلامی از جمله مهمترین وظایف مسئولان فرهنگی است.
وی افزود: هیچ کدام از مسئولان تراز اول کشور به جز مقام معظم رهبری به بحث کتاب و کتابخوانی نمی پردازند.
نظر شما