فعالیت حدود 3 هزار مسجد در ایام ماه مبارک رمضان در گیلان

معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی گیلان، گفت: 2 هزار و 700 مسجد در ایام ماه مبارک رمضان برای انجام مراسم مذهبی فعال می باشند.

حجت الاسلام والمسلمین سید حسین گلمیرزاده، معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی استان گیلان با اشاره به حرکت خودجوش مردمی برای نظافت و غبار روبی مساجد به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، به خبرنگار شبستان گفت: باید به هر صورتی که می توان به احیا و گسترش این فرهنگ کمک کرد.

 

وی با بیان اینکه بیش از 2 هزار و 700 مسجد موجود در گیلان برای انجام مراسم مذهبی در ایام ماه مبارک رمضان فعال می باشد، اضافه کرد: مردم نیز با انجام نظافت و غبار روبی، این مساجد را برای استفاده در ماه رمضان آماده می کنند.

 

حجت الاسلام گلمیرزاده با اشاره به اینکه بستر سازی، آگاهی بخشی به قشرهای مختلف جامعه در راستای احیای نقش و جایگاه مساجد از مهم ترین اهداف نام گذاری این هفته با عنوان هفته جهانی مساجد است، افزود: یکی از اهداف تجمع هر ساله طلاب و روحانیون استان به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان نیز در واقع توجیه مبلغان شهرستانی برای ایفای نقش در زمینه معرفی نقش و جایگاه مساجد به مردم است.

 

یک هزار مبلغ در ماه رمضان به مناطق مختلف استان گیلان اعزام می شوند


وی از دیگر اقدامات در این زمینه را برگزاری جلسه تبادل نظر با هیئت امنای مساجد عنوان کرد و افزود: در واقع این برنامه ها به این دلیل است که در ماه رمضان سال جاری نسبت به سال گذشته، شاهد حضور و استقبال بیشتر جوانان در مساجد برای انجام فرائض دینی و بهره مندی از روحانیون و مبلغین باشیم.

 

معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی گیلان پیش بینی کرد: هزار مبلغ در ایام ماه مبارک رمضان برای بیان احکام و تفاسیر قرآن به مناطق مختلف استان گیلان اعزام می شوند که اغلب این مبلغان از استان های قم و مشهد مقدس و بعضی نیز از نیروهای داخل استان می باشند.

 

وی اولین و مهم ترین علت حضور مبلغان در مناطق مختلف استان را در وحله اول برگزاری نمازهای جماعت و سپس بیان و تکرار احکام و مسائل مبتلابه برای مردم و انجام فعالیت های قرآنی عنوان کرد.

 

کمبود مبلغ و خانه عالم 2 علت حضور کم روحانیان در مناطق محروم است


معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی گیلان با اشاره به 2 بخش مبلغان طرح هجرت کوتاه مدت و بلند مدت در استان، افزود: بیش از 130 مبلغ دایمی در روستاهای پرجمعیت "بالاتر از 400 خانوار" در استان گیلان فعال هستند که البته این تعداد به نسبت نیازمندی واقعی استان به دلیل کمبود مبلغ و خانه عالم در روستاها و مناطق محروم بسیار کم می باشد.

 

حجت الاسلام گلمیرزاده ضمن تاکید به اهمیت 2 بعد مهارت های بیانی و مخاطب شناسی، در انتخاب و گزینش مبلغین طرح هجرت توسط سازمان تبلیغات اسلامی، خاطرنشان کرد: در این راستا متناسب با نیاز مردم و جوانان، روحانیونی که برای انجام تبلیغ در یک دوره خاص، همچون ماه مبارک رمضان توانایی کافی را داشته باشند، انتخاب می شوند.

 

وی لازمه توانایی مبلغان برای پاسخ گویی به سوالات شرعی و عقیدتی را گذراندن دوره های مختلف آموزشی سازمان تبلیغات عنوان کرد و ابراز کرد: در واقع سازمان تبلیغات برنامه ریزی ها و نیاز سنجی لازم را برای برگزاری دوره های آموزشی در دستور کار خود قرار داده است.

 

متولایان مساجد یکپارچگی و تفاهم یکدیگر را حفظ کنند
معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی گیلان با تصریح این مسئله که شرایط امروز تبلیغ با سال های گذشته به جهت گسترش رسانه ها و ابزارهای علمی به نوعی متفاوت است، اضافه کرد: امروز باید انتظار و نیاز جوانان به طور دقیق سنجیده و بر مبنای همان برنامه ریزی کنیم.

 

وی همچنین با اشاره به تهاجم گسترده فرهنگی با تمام ابزار و امکانات بر ضد عقاید و افکار دینی توسط غرب، تاکید کرد: مهم ترین انتظاری که برای ناکارآمد کردن تبلیغات منفی دشمنان از مساجد انتظار می رود تفاهم و یکپارچگی متولیان امر مساجد با یکدیگر است.

 

حجت الاسلام گلمیرزاده با اشاره به فعالیت های اجتماعی مساجد برای رفع تنش های اجتماعی، بیان کرد: بارها مشاهده شده است که افراد اختلافات خود را نیز درمساجد برطرف کرده اند و این علاوه بر جنبه آگاهی بخشی مساجد است.

 

پایان پیام/

کد خبر 55203

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha