روزنامه نگار آمریکایی: راه شکست تروریسم،هدف قرار دادن مذهب نیست

خبرگزاری شبستان:یک روزنامه نگار آمریکایی در یادداشتی تصریح کرد که قرار دادن تروریست ها در جایگاه اسلامی زمانی که هیچ چیز اسلامی در مورد آنها وجود ندارد، توهین به مسلمانان سراسر جهان است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، «غزاله سلام» روزنامه نگار آمریکایی در مقاله ای در روزنامه میامی هرالد نوشت: از شنیدن خبر تیراندازی دسته جمعی در کلوپ شبانه پالس در اورلاندو در روز یکشنبه شوکه شدم. اما زمانی که متوجه نام فرد مهاجم شدم، شوک من به خشم تبدیل شد. من وحشت زده به دنبال مجرم به اصطلاح مسلمان بودم.

سوال بزرگ در ذهن همه ما این است که چگونه تروریسم را شکست دهیم، و یک چیز روشن است: پاسخ این سوال هدف قرار دادن مذهب نیست.

قرار دادن تروریست ها در جایگاه اسلامی زمانی که هیچ چیز اسلامی در مورد آنها وجود ندارد، توهین به مسلمانان سراسر جهان است. با این حال، گروه های تروریستی در سراسر جهان همچنان با عنوان اسلامی مشخص می شوند. اسلام رادیکال، افراط گرایان اسلامی، و تروریست های اسلام گرا از اسلام به عنوان ابزاری برای لاپوشانی کردن اعمال شیطانی خود بهره برداری می کنند. این کار به عنوان هنجار برای مدت زمان طولانی پذیرفته شده است.

اغراق در خصوص رابطه بین اسلام و تروریسم زندگی ما را  دگرگون کرده است. در حالی که من نمی توانم پاسخ مناسبی برای چگونگی شکست تروریسم بیابم، من می دانم که اعتبار بخشیدن به ادعاهای مذهبی تروریست ها نیز راه آن نیست. من می توانم به بسیاری از واژه هایی که برای توصیف مردان و زنانی که با داعش بیعت کرده اند، فکر کنم: قتل، خودکشی، دیوانگی و اما هرگز از واژه اسلام و مسلمان نباید استفاده شود.

با این حال، تنها این کافی نیست که مسلمانان بگویند که تروریست ها نمادی از ما نیستند. سالها است که مسلمانان در امریکا و در سراسر جهان تروریسم را محکوم می کنند و در عین حال اکثر مردم هنوز می پرسند که چرا مسلمانان بیشتری تروریسم را محکوم نمی کنند؟

من اعتقاد دارم که اکنون زمان آن است که ما خودمان را از این حالت واکنشی و اقدامات پیشگیرانه در کاهش ترس و عدم اطمینان به جامعه مان خارج کنیم. که بدان معنی است که ما باید بیشتر درگیر شویم.

به عنوان یک جامعه اعتقادی بر ما واجب است تا تضمین حقوق اساسی بشر و کرامت انسانی برای همه را رهبری کنیم و برای برپایی عدالت دست به دست هم دهیم و تغییر اجتماعی را ترویج دهیم و جامعه مان را بسازیم. بسیاری از ما می خواهند که باور کنیم که تروریسم، و نه اسلحه، مشکل اصلی است. اما یکی بدون دیگری نمی تواند وجود داشته باشد.

کد خبر 551891

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha